• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Onur Erol ve Dr. Erol Kışlaoğlu hakkinda bilgi

evet:) ameliyatın dördüncü günü; ust dudagımda yogunlasan sıslıkler yanaklarıma ve ceneme dogru yayıldı. Bıraz da olsa rahatlattı bu beni. İlk günkü kanamalardan sonra, renksiz sıvılar sızıyordu burnumdan, bugun o da azaldı, merhem surup pansuman yapıyordum, bugun sprey tedavisine baslıyorum artık. En cok zorlandıgım gün ameliyatın ucuncu gunuydu, gitgide iyi hissediyorum.

arkadaşlar onur erola cok yakın arkadaşım gitti.10bın lıra ıstedı yaptıgı burun çöktü,yana dogru egrılık vardı onu gıderemedı,tekrar yapmak ıcın 2bın lıra daha aldı,kulak arkasından kıkırdak aldı,karnından doku aldı ucunu tekrar yapmak ıçın(kı bunlar ıcın hastadan ızın almadı)suan hala hafıf egrılık var yana dogru,tek taraf tıkalı ordan nefes alamıyor.adama sordugunda senle hıc ılgılenmıyor 5dakka sorularını cevaplamıyor,bukadar ugraş,acı.şuan nefes problemınden dolayı 3kez olmayı dusunuyor ama adamakıllı doktor arıyor.ki biz 2mız de tıp ögrencılerıyız adam bunu bıle bıle yanı bunu yapıyor,meslektaş falan da dınlemıyor,ama bız ılerkı meslek hayatımız boyunca bu yaptıklarını herkese anlatırız,bu ışler reklamla falan olmuyor,ayıptır.

ben gititm onur erola bi kere adamın eli titriyo nasıl kesecek biçecek. arakadaşlar ben korktumbidaha gitmedim siz nasıl gidiyosunuz

arkadaşlar onur erola cok yakın arkadaşım gitti.10bın lıra ıstedı yaptıgı burun çöktü,yana dogru egrılık vardı onu gıderemedı,tekrar yapmak ıcın 2bın lıra daha aldı,kulak arkasından kıkırdak aldı,karnından doku aldı ucunu tekrar yapmak ıçın(kı bunlar ıcın hastadan ızın almadı)suan hala hafıf egrılık var yana dogru,tek taraf tıkalı ordan nefes alamıyor.adama sordugunda senle hıc ılgılenmıyor 5dakka sorularını cevaplamıyor,bukadar ugraş,acı.şuan nefes problemınden dolayı 3kez olmayı dusunuyor ama adamakıllı doktor arıyor.ki biz 2mız de tıp ögrencılerıyız adam bunu bıle bıle yanı bunu yapıyor,meslektaş falan da dınlemıyor,ama bız ılerkı meslek hayatımız boyunca bu yaptıklarını herkese anlatırız,bu ışler reklamla falan olmuyor,ayıptır.

merhaba,
entry ni tesadüf eseri okuduktan sonra yazmak istedim.
yıllar önce rekonstrüktif cerrahi için görüşme yapmıştım kendisiyle.
bir estetik problemi değildi, gerekli olan bir işlemdi.
ancak görüşme sırasında öyle ilgisizdi ki, kendi kendimize vereceğimiz parayla rezil olmayalım dedik.
hastayı tatmin edebilecek cümleler kurmayı bir kenara bırakın,
sadece göz doldurmak için sizin problemlerinizin ne olduğunu kayıt cihazına konularak kaydediyor. başka da yaptığı birşey yok.
çıkışta, 'neden onur erola ameliyat olmalıyım' sorusuna ise cevap bile bulamıyorsunuz.

çok isim yapmış birisi olabilir ama demek ki sizin yazdığınız gibi hataları da mevcut.

iyi ki yazmışsınız.

arkadaşlar ne zor işmiş bu ya kafam çok karıştı, benim de pazartesi medipolden doç. dr. Mustafa Keskin'le randevum var lipo ve karın germe ile ilgili görüşücem. netten araştırdım ama kendisiyle ilgili pek bilgi bulamadım. Acaba bilgisi olan var mı aydınlatırsanız sevinirim...

arkadaşlar ne zor işmiş bu ya kafam çok karıştı, benim de pazartesi medipolden doç. dr. Mustafa Keskin'le randevum var lipo ve karın germe ile ilgili görüşücem. netten araştırdım ama kendisiyle ilgili pek bilgi bulamadım. Acaba bilgisi olan var mı aydınlatırsanız sevinirim...

merhaba,

mustafa keskin'i bilmiyorum ancak aynı hastanede prof. dr naci karacaoğlan ile ilgili, ona ameliyat olan 3 arkadaşımdan olumlu yorumlar dinledim.

naci karacaoğlan medipol hastanesinde başhekim sanırsam.

istersen onunla görüşmek için de randevu al.

merhaba,

mustafa keskin'i bilmiyorum ancak aynı hastanede prof. dr naci karacaoğlan ile ilgili, ona ameliyat olan 3 arkadaşımdan olumlu yorumlar dinledim.

naci karacaoğlan medipol hastanesinde başhekim sanırsam.

istersen onunla görüşmek için de randevu al.

Teşekkür ederim. Malesef son dakika olduğu için naci bey'den randevu alamadım ama Mustafa bey'le görüştüm içime sindi çok ilgiliydi bazı şeyleri tavsiye etmedi, güven veren biri. Bir de medicana'dan Bahadır İmer'den randevu aldım. Farklı bir görüş daha alayım diyorum. Görüşmeden sonra birine karar vericem.

Teşekkür ederim. Malesef son dakika olduğu için naci bey'den randevu alamadım ama Mustafa bey'le görüştüm içime sindi çok ilgiliydi bazı şeyleri tavsiye etmedi, güven veren biri. Bir de medicana'dan Bahadır İmer'den randevu aldım. Farklı bir görüş daha alayım diyorum. Görüşmeden sonra birine karar vericem.

bol şans diliyorum. umarım doğru doktor seçimini yaparsın ve netice senin düşündüğünden de harika olur.

arkadaslar ben burda yeniyim.actigim konulari bulamiyorum :D nerden bulucam, nasil takip edicem kimin ne yazdigini bana yardimci olun lutfen :D gelelim onur erol beye :s bana yardimci olun. benim hastaligim plastik cerrahi gerektiriyor.ve onur beyin odul aldigi alanda bir amelyat olucak.aradim kilinigi bana fiyat soylemediler.doktorla bile gorusturmediler.ben azerbaycanda yasiyorum kalkipta hic bir sey bilmeden gelemem o kadar yolu.onur beye amelyat olanlar numarasini bana verebilirlermi.yeni oldugum icin mesaj bile atamiyorum 100 tane yazmam gerekiyormus :s hidradenitis amelyatini yaptiran varmi :s tekrar olustumu yapanlarda. ama esas bana erol beyin numarasini veron lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :C

merhaba,
entry ni tesadüf eseri okuduktan sonra yazmak istedim.
yıllar önce rekonstrüktif cerrahi için görüşme yapmıştım kendisiyle.
bir estetik problemi değildi, gerekli olan bir işlemdi.
ancak görüşme sırasında öyle ilgisizdi ki, kendi kendimize vereceğimiz parayla rezil olmayalım dedik.
hastayı tatmin edebilecek cümleler kurmayı bir kenara bırakın,
sadece göz doldurmak için sizin problemlerinizin ne olduğunu kayıt cihazına konularak kaydediyor. başka da yaptığı birşey yok.
çıkışta, 'neden onur erola ameliyat olmalıyım' sorusuna ise cevap bile bulamıyorsunuz.

çok isim yapmış birisi olabilir ama demek ki sizin yazdığınız gibi hataları da mevcut.

iyi ki yazmışsınız.

cevabınızı şimdi görüyorum daha,genel olarak bayanları kandırmak çok kolaydır,tatlı dille hemen kanıyorlar,bu sektör maalesef para üzerine kurulu.ben bakıyorum bu sitede birçok anonim farklı doktorları övüyor,bunların birçoğu sekreter falandır,insan çekmek için yapıyorlar,yoksa normal bir insanın işi gücü yok mu da gece günüz oturup onu parasıyla estetik yapan doktorun reklamını yapıyor?akıl var mantık var,birçoğu ağız dalaşına bile giriyor.artık bu tarz sitelerden sağlıklı bilgi edinmek çok zor.arada 1 2 zavallı çıkıyor bilgi almak için ona buna yalvarıyor,bence en sağlamı araştırma hastanelerine gidip sağlam doktorlara görüşsünler.

Back