öncelikle erol bey hakkında yazılanlara çok şaşırdım,basedilği bi bir doktor asla dil acaip yakın babacan bi adam. basenlerimdeki fazlalığı aldırmaya karar verdiğimde ciddi bir araştırma yapıp ardından 4 ayrı plastikcerrah la görüştükten sonra erol beyde karar kıldım. bunun en büyük nedeni kendisi hakkında yaptığım araştırma esnasın defalarca tübitak ödülü alması ve dünyada ilk 100 plastik cerrah arsında oluşu ve en önemlisi son derece gerçekçi ve detaylı bilgi vermesiydi.bu esnada tabi arkadaşlarla konuşurkende hiç fark etmediğim bir silikon olayı vardı:) arkadaşımın slikon operasyonunu erol bey yapmış ve ısrarla tavsiye etti. ben de zaten kararımı vermiştim. şimdi liposuction yaptıralı 4 hafta oldu hiç sorun yaşamadığım gibi özellikle belirtmek isterimki bahsettiğiniz diğer doktorlardan daha az ücret talep etti. ve sonuç şimdiden harika, kocam bayıldı yeni görüntüme.çok ilgili bir doktor istediğim zaman hem telefonda hem muayehanesinde kendiyle görüştüm. tekrar lamam gerekirse maliyet hiçde söylendiği gibi fahiş değil mueyenemden sonra belirttiği rakkama hiç bir ilave masraf çıkarmadı. o maharetti ellerinizden öpüyorum sevgili doktorum:) dilek