• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Onur Erol ve Dr. Erol Kışlaoğlu hakkinda bilgi

Herkese merhaba,

Bugun sabah
oldum ameliyat, kendimi fena hissetmiyorum, tampon kullanilmadi, kesi yapilmadi tamamen icten calsisildi yani dikis felan yok. morluk simdiye kadar yok , sadece gozlerim hafif sis. Burnumu cok merak ediyorum, bir hafta sonra sanirim gorebilecegim burnumu.Iylestikden sonra resim ekleyecegim sizler icin

Alci alindi, burnumun yeni sekli biraz belli, burnumn daha kucuk ve kemer yok ve hafif kalkik. Burnum 3 hafta sonra sekil almaya baslayacak dedi doktor, burnumun daha sis oldugunu soyledi.
SImdi burnumda daha kucuk bir bandaj var, hollanda`ya donecegim gun onu cikaracaklar.

Alci cikti coktan gecectigimi pazartesi gunu cikmisti,m alcidan sonra atel yaptilar burnuma, ateli pazartesi gunu cikaratacaklar. Bende sabirsizlikla bekliyorum, ilk haftalar pek belli olmuyormus, benim arkadasimda benden 1 gun sonra ameliyat oldu, baska bir doktorda, onun burnu hala sis. Tabi 2 haftalik burun bu, 6 ayda tam yerine oturuyormus.

andlım canm pazrtesı onu cıkartmya gttıgınde soarmısn revızyon ıcın fıyatlar nekadrdan baslıyo dıe sorabılrmısn acaba

Merhaba canim,

Ben su an Hollandaya geri dondum. Hala memnumum burnum gun gectikce daha guzel oluyor. Ben dogal bir burun istedim, cok kucuk bir burun istemedim. Yakinda resimlerimi ekleyecegim.

Revizyon icin esim muayene oldu, esim ilkbaharda ameliyati dusunuyor. Revizyonun fiyati kullanildigi teknige gore degisiyormus, kikirdak Amerikadan siparis verecegiz, kendi kikirdaginda kullanilabiliyormus, tabi ozaman fiyat daha dusuk oluyormus. Ve genelde cok buyuk revizyon ameliyatlari hastanede gerceklesiyormus, fiyat daha cok yukseliyor o zaman.

merhaba canim,

ben su an hollandaya geri dondum. Hala memnumum burnum gun gectikce daha guzel oluyor. Ben dogal bir burun istedim, cok kucuk bir burun istemedim. Yakinda resimlerimi ekleyecegim.

Revizyon icin esim muayene oldu, esim ilkbaharda ameliyati dusunuyor. Revizyonun fiyati kullanildigi teknige gore degisiyormus, kikirdak amerikadan siparis verecegiz, kendi kikirdaginda kullanilabiliyormus, tabi ozaman fiyat daha dusuk oluyormus. Ve genelde cok buyuk revizyon ameliyatlari hastanede gerceklesiyormus, fiyat daha cok yukseliyor o zaman.

kıkırdak amerıkadanmı sıparıs edılıo.
Neden? Yanı kendı kıkırdagın varken yada o kıkırdagın özellıgı ne sonucta kıkırdak degılmı oda?
Sahsen tuhaf geldı bana.

Kendi kikirdagini kullanabilirsin tabi, donor kikirdak kullanmak istedik biz. Kikirdak kaburgadan alinacagi icin biz onu tercih etmedik.
Zaten esimin ameliyatinin bir kismini sigortasi karsilayacak.

yani bi fiyat vermemkte kararlısın yanı sadece kabataslak bi fiyat bılgım olsun dıye sordum revızyonu esınde olcagı halde bı fıyat veremedın neyse daha sormıcam zten.

hatis , çok geçmiş olsun. a.s. MISSERABLE, hatisin ameliyat fiyatını ben sana tahminen söyleyeyim. onep euro ile çalışır.hatisın burun almeliyatının fiyatı da 8 000-12 000 tl arasındadır.

Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum. Onur Erol amelıyatımı gerceklestirdi. Son derece bilgili ve kendınden emin bir doktor. Üst dudağımda şişlikler vesol göz pınarımda morluklar var bır mıktar. Amelıyat gununun aksamı da dahıl son derece konforlu hıssedıyorum kendımı. Hatta bugun alısverıse bıle cıktım:) ağrılarım sızılarım yok değıl tabi ama zaten boyle olması da cok normal. Şunu soylemelıyım; amelıyat olmadan önce cok ıyı dusunup oyle karar vermek gerekıyor. Bast bır ıs degıl cunku psikolojil bir yanı da var biryandan. Insanın kendını mutlu ve enerjık hıssettıgı ve gercekten kararından emın oldugunda yaptırmalı amelıyatını. Doktoruna da guvenmelı tabıkı:)

Hekese sevgıler...
Elif

arkadaslar sislik morluk az var demiştim ben, ama dün gece suratım patates gibi şişti:) burnumda sızlıyor bugun bıraz daha...)

Back