- 27 Nisan 2014
- 6
- 1
Ebruli Merhaba bende ömer beye ulaşmaya çalışıyorum numarasini banada yollar mısın hacettepe hastanesi nden randevu almak çok zorömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.
Ebruli Merhaba bende ömer beye ulaşmaya çalışıyorum numarasini banada yollar mısın hacettepe hastanesi nden randevu almak çok zor
Çok teşekkür ederim :)tabikide canım özelden gönderiyorum.
Konuştum kendisyle randevu verdi canım sanada çok selamı var :) aslında benim sana sormak istediğim çok şey var ama Of off özel msj atamıyorumÇok teşekkür ederim :)
ömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.
bende haldun beye olacaktim ama benim izin tarihimde maalesef oda izinliymis. sen ömer beyden memnun oldugunu yazmissin ama ben numarasini bulamiyorum. sende varsa bana yardimci olup yazarmisin canim.
Konuştum kendisyle randevu verdi canım sanada çok selamı var :) aslında benim sana sormak istediğim çok şey var ama Of off özel msj atamıyorum
banada numarayi verirmisinizz lutfenn :)) ve birde acaba ucret olarak nedir yardimci olursaniz cok sewinirim..tabikide canım özelden gönderiyorum.
emzirilebiliyor tabiki canım fiyat doktordan doktora değisiyor canımKızlar merabalr acaba ameliyattan sonra çocuk emzirilebiliniyor mu bir de fiyat ne acaba ben de ankaradaym iyleşme süreci ne kadar sürüyor bilgi verirseniz sebnrm
Peki canm teşekkürleremzirilebiliyor tabiki canım fiyat doktordan doktora değisiyor canım
Merhaba banada gönderebilir misiniz bende ulaşamadım ömer bey eömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.
MAİL AT DÖNÜYOR GUN İÇİNDE 110 TLMİ NE MUAYENE ÜCRETİ VAR AMAArkadaşlar özelden Haldun beyin numarasını yollayın lütfen bende görüşüp bi An önce ameliyat olmak istiyorum
Tmm cnm şuan için güncel ameliyat fiyatları nedir peki?MAİL AT DÖNÜYOR GUN İÇİNDE 110 TLMİ NE MUAYENE ÜCRETİ VAR AMA
5500 tl idi son 1 ay önceTmm cnm şuan için güncel ameliyat fiyatları nedir peki?