Dr. Ömer Ekin (Hacettepe Hastenesi/Ankara) meme büyütme ameliyatı :))

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum maddi açıdan hacettepe uygun diyorlar bu yıl yaptıranlar varsa fiyat konusunda bilgi verirsenız çok sevinirim birde sadece göğüsaltı kesisi yapıyormuş galiba ömer bey iz kalma durumu oluyor mu? Merak ediyorum suan düşünme aşamasındayım

ömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.

bende haldun beye olacaktim ama benim izin tarihimde maalesef oda izinliymis. sen ömer beyden memnun oldugunu yazmissin ama ben numarasini bulamiyorum. sende varsa bana yardimci olup yazarmisin canim.

Konuştum kendisyle randevu verdi canım sanada çok selamı var :) aslında benim sana sormak istediğim çok şey var ama Of off özel msj atamıyorum

çok sevindim canım ömer bey iyi bir doktordur emin ol pişman olmazsın.a.s bu arada ben de bir aydır görüşmedim hiç kendisiyle ama ameliyatımın üzerinden bir buçuk yıla yakın zaman geçti nezaman arasam ilgilenir.sana özelden kendi cep numaramı göndereyim watsap falan varsa istediklerini sorabilirsin bana.

kizlarrr bnada omer beyin tel.nosunu verirmisinizzz :)) bekliyormm...suan calismiyorken halledeyim cunku istanbulda yasiyorummm

Kızlar merabalr acaba ameliyattan sonra çocuk emzirilebiliniyor mu bir de fiyat ne acaba ben de ankaradaym iyleşme süreci ne kadar sürüyor bilgi verirseniz sebnrm

Kızlar merabalr acaba ameliyattan sonra çocuk emzirilebiliniyor mu bir de fiyat ne acaba ben de ankaradaym iyleşme süreci ne kadar sürüyor bilgi verirseniz sebnrm
emzirilebiliyor tabiki canım fiyat doktordan doktora değisiyor canım

Arkadaşlar özelden Haldun beyin numarasını yollayın lütfen bende görüşüp bi An önce ameliyat olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…