bende yakın bir zamanda hacettepede olucam inşallah.ama haldun bey yapıcak ameliyatımı benim.umarım herşey çok güzel olur.
Ölçülerin kaç canım senin?
Canim banada 260cc damla kondu seninkiler simdi nasil gorunuyo cok merak ediyorum resmin varmi??Canım ameliyattan sonra hiç ölçmedim ama şu an b cup sütyen kullanıyorum :) Boyutundan gerçekten memnunum çok doğal oldu. Bana 260cc mentor marka damla protez takıldı :)
Canim banada 260cc damla kondu seninkiler simdi nasil gorunuyo cok merak ediyorum resmin varmi??
Merhabalar ben yaklaşık 7 ay önce Ankara'da Hacettepe Hastanesi'nde Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum ve bu ameliyattan korkan çekinen herkese hiç korkmadan güvenle ameliyat olmalarını öneriyorum. Dr. Ömer Bey son derece cana yakın çok ilgili ve en önemlisi işinin ehli biri. Ben daha önce hiç bir doktorla görüşmeden ilk kez Ömer Bey'e gittim ve başka hiç bir doktorla görüşme ihtiyacı bile duymadan bir anda ameliyata karar verdim halen nasıl cesaret ettim inanamıyorum. Bu cesaret kesinlikle Ömer Bey'le görüştüğüm anda geldi. Tabi saolsun buradan bir kaç arkadaşın önceden Ömer Bey'e ameliyat olarak bana yardımcı olmaları sonucunda da bu cesareti aldım. Hatta ilk gittiğimde hastanede muayene saatimin gelmesini beklerken bi kişi daha kontrol için Ömer Bey'i beklediğini söyledi kendisine yaklaşıp Ömer Bey'i niçin beklediğini sordum :) Kendisi önce çekindi ve söylemek istemedi yanlış anlamayın ama ben göğüsten ameliyat olmak istiyorum kendisi ile görüşmeye geldim sizde mi göğüs için bekliyorsunuz dedim ve evet dedi daha sonra konuşmaya başladık. Kendisi çok memnundu ve netten değil çevresinde Ömer Bey'e ameliyat olan kişilerle görüşerek Ömer Bey'i keşfetmiş :) Hatta bi kaç kişi başka bir hastanede ameliyat olmuş ve dikişleri çok belli ve kalınmış hiç memnun olmamışlar. Ömer Bey'i tavsiye edenler çok fazla olmuş ve kendisi de gelip görüşüp ameliyat olmuş ve sonuçtan çok memnundu. Ömer Bey o kadar ilgili davranıyor ki özel hastaneden hiç bir farkı yok. Size hiç bir tehlikesi olmadığına dair çok güzel bilgiler veriyor. İlla ameliyat için özel bir hastane tercih etmek isteyenlere Hacettepe'nin ve doktorlarının da özelden hiç bir farkı olmadığını hatta özelden daha cüzi bir miktarda daha güvenli bir şekilde bu ameliyatı gerçekleştirebileceklerini söyleyebilirim. Hacettepe Hastanesi de gerçekten tam teşekküllü bir hastane ve Dr. Ömer Bey gerçekten çok ilgili bir doktor. Kendisine tekrar takrar çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık gerçekten çok mutluyum ve yeni halimden çok memnunum :) :) :)
Merhabalar Hacettepe hastanesinde Ömer ekin'i araştırırken forumda yazınızla karşılaştım. Çok memnun kaldığınızı ve tavsiye ettiğinizi gördüm. Bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum tıpkı sizin gibi biraz endişeleyim ve korkuyorum açıkçasıdeneyimlerinizi paylaşırmısınız ve Ömer ekine nasıl ulaşabilirim Hacettepenin sayfasında randevu almak için girdim plastik cerrahi bölümünde Ömer ekini göremedim. Kendisiyle nasıl iletişime geçebilirim lütfen yardım edinnnnn. Şimdiden teşekkürler:)
ömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.[/QUOT
Canımmm çok teşekkür ederim saol.