Dr. Ömer Ekin (Hacettepe Hastenesi/Ankara) meme büyütme ameliyatı :))

bmcrazy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
53
1
Merhabalar ben yaklaşık 7 ay önce Ankara'da Hacettepe Hastanesi'nde Dr. Ömer Ekin'e ameliyat oldum ve bu ameliyattan korkan çekinen herkese hiç korkmadan güvenle ameliyat olmalarını öneriyorum. Dr. Ömer Bey son derece cana yakın çok ilgili ve en önemlisi işinin ehli biri. Ben daha önce hiç bir doktorla görüşmeden ilk kez Ömer Bey'e gittim ve başka hiç bir doktorla görüşme ihtiyacı bile duymadan bir anda ameliyata karar verdim halen nasıl cesaret ettim inanamıyorum. Bu cesaret kesinlikle Ömer Bey'le görüştüğüm anda geldi. Tabi saolsun buradan bir kaç arkadaşın önceden Ömer Bey'e ameliyat olarak bana yardımcı olmaları sonucunda da bu cesareti aldım. Hatta ilk gittiğimde hastanede muayene saatimin gelmesini beklerken bi kişi daha kontrol için Ömer Bey'i beklediğini söyledi kendisine yaklaşıp Ömer Bey'i niçin beklediğini sordum :) Kendisi önce çekindi ve söylemek istemedi yanlış anlamayın ama ben göğüsten ameliyat olmak istiyorum kendisi ile görüşmeye geldim sizde mi göğüs için bekliyorsunuz dedim ve evet dedi daha sonra konuşmaya başladık. Kendisi çok memnundu ve netten değil çevresinde Ömer Bey'e ameliyat olan kişilerle görüşerek Ömer Bey'i keşfetmiş :) Hatta bi kaç kişi başka bir hastanede ameliyat olmuş ve dikişleri çok belli ve kalınmış hiç memnun olmamışlar. Ömer Bey'i tavsiye edenler çok fazla olmuş ve kendisi de gelip görüşüp ameliyat olmuş ve sonuçtan çok memnundu. Ömer Bey o kadar ilgili davranıyor ki özel hastaneden hiç bir farkı yok. Size hiç bir tehlikesi olmadığına dair çok güzel bilgiler veriyor. İlla ameliyat için özel bir hastane tercih etmek isteyenlere Hacettepe'nin ve doktorlarının da özelden hiç bir farkı olmadığını hatta özelden daha cüzi bir miktarda daha güvenli bir şekilde bu ameliyatı gerçekleştirebileceklerini söyleyebilirim. Hacettepe Hastanesi de gerçekten tam teşekküllü bir hastane ve Dr. Ömer Bey gerçekten çok ilgili bir doktor. Kendisine tekrar takrar çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık gerçekten çok mutluyum ve yeni halimden çok memnunum :) :) :)

bende yakın bir zamanda hacettepede olucam inşallah.ama haldun bey yapıcak ameliyatımı benim.umarım herşey çok güzel olur.

bende yakın bir zamanda hacettepede olucam inşallah.ama haldun bey yapıcak ameliyatımı benim.umarım herşey çok güzel olur.

Insallah cok guzel olur. Gercekten doktorları cok ilgili sizde gormussunuzdur zaten :) Simdiden gecmis olsun umarım tum süreç istediğiniz sekilde ilerler :)

Canım ameliyattan sonra hiç ölçmedim ama şu an b cup sütyen kullanıyorum :) Boyutundan gerçekten memnunum çok doğal oldu. Bana 260cc mentor marka damla protez takıldı :)
Canim banada 260cc damla kondu seninkiler simdi nasil gorunuyo cok merak ediyorum resmin varmi??

Merhaba arkadaşlar, ben de 9 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum, Dr. Ömer Ekin yaptı ameliyatımı, Hacettepe hastanesinde oldu ameliyatım. Benim ameliyatım zor bir ameliyattı çünkü simetri sorunu vardı göğsümde ancak ameliyatım çok iyi geçti.Ameliyatın zorluğunu ben hissetmedim doktorum zahmetli bir ameliyat olduğunu söyledi. Ben damla silikon istiyordum beni kırmadı doktorum damla silikon var göğsümde.Ameliyatın üstünden vakit geçtikçe hem izler kayboluyor hemde göğüs şeklini alıyor ilk baştaki görüntüden çok daha güzel bir görüntü oluşuyor.Benim göğüslerim ameliyatsız halindeki yumuşaklığa ulaştı,uyurken üstüne de yatıyorum hiç bir şikayetim yok,halimden çok memnunum:)) Dışardan göründüğü kadar zor bir ameliyat değil, ameliyatın üstünden bir süre geçtikten sonrada iyi ki yaptırmışım diyorum hem görüntüsü çok güzelleşti hemde artık hiç bir sertlik, acı kalmadı. Yeni ameliyat olanlar hiç merak etmesin ameliyatın üstünden süre geçtikçe rahatlıyacaklar,şekli düzeldikçe iyi ki ameliyat oldum diyecekler,izler konusunda hiç endişeniz olmasın benim şu anda çok belirsiz şekilde iz var onlarda geçicekmiş tabi ki doktorumun işini çok iyi yapmasından,becerisinden kaynaklanıyor. Ben ameliyat olan başka hastalarda gördüm, her zaman böyle iyi sonuçlar görülmüyor. Dr. Ömer Ekin'e çok teşekkür ediyorum,ellerine sağlık:)) Ameliyat düşünenlere Dr Ömer Ekin'le görüşmelerini tavsiye ediyorum. İyi günler....

Hayırlı olsun güle güle kullann cicişlerinii kuzum inş. bizde en kısa sürede kavuşuruz çok istiyorum Bu ameliyatın maddi olarak gideri ne oldu sana bu konuda bilgi verirsen sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende istanbuldan hacettepeye gitmeyi düşünüyorum hastaneyi aradım sekereterlikten randevu alıp gitmem gerekiyomuş ama dr la görüşüp gitmem lazım ömer beyin figen hanımın yada haldun beyin numarasını verirmisiniz vaktimde kalmadı acele ediyorum yani

Merhaba arkadaşlar bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum Hacettepede Ömer ekin in adını çok duydum ulaşmam lazım bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim

Merhabalar Hacettepe hastanesinde Ömer ekin'i araştırırken forumda yazınızla karşılaştım. Çok memnun kaldığınızı ve tavsiye ettiğinizi gördüm. Bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum tıpkı sizin gibi biraz endişeleyim ve korkuyorum açıkçası deneyimlerinizi paylaşırmısınız ve Ömer ekine nasıl ulaşabilirim Hacettepenin sayfasında randevu almak için girdim plastik cerrahi bölümünde Ömer ekini göremedim. Kendisiyle nasıl iletişime geçebilirim lütfen yardım edinnnnn. Şimdiden teşekkürler:)

ömer beyin numarasını sana özelden gönderiyorum ordan ulaş kendisine.

selam arkadaşlar,bende göğüs büyütme operasyonu olmak istiyorum,çok araştırdım ve ömer beyle görüşmeye karar verdim,ömer beyin telefon numarasını bana verebilecek biri varmı?

bende ömer beyle görüşmek istiyorum şehir dışındayım sizce ankara da kaç gün kalsam yeterli olur bana ömer beyin tlf nunu gönderebilirmisin

Ebruli26 ben yeni üyeyim mayısın ikinci haftası yıllık izn e cıkıyorum ve biran önce kendisine ameliyat olmak istiyorum lütfen bana da atar mısın nosunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bende almanyada yasıyorum Dr Ömer ekin bir de Haldun Kamburoglu ikisine ameliyat oldum hem burun hemde göğüs yaptırdım Haldun beye ve Ömer beye sonsuz teşekkürler gercekten cok iyi doktorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…