Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Teşekkür ederim :)
Gittiğinde mutlaka kendi burnuna benzeyen yapıdaki hasta resimlerini incele, iyi fikir veriyor. Ne istediğini iyice anlat, olabilirliğini sor. ınşallah herşey yolunda gider. Sevgiler.

Merhaba Gulcek, ben de burun ucu istiyorum, ben de kemik yok, burnumu biraz genis ve yuvarlak buluyorum, bu sitede eski yorumları okurken sana rastladım, resimlerini göremiyorum, beni de ekleyebilir mısın, bir de ozellikle burun ucu konusunda başarılı doktor biliyor musun yoksa yine Nazım beyi mı önerirsin, bu sitede kafam iyice karıştı çok doktor var. baris Cakir, Naci Çelik, Emre İlhan, Yakup avşar, Muhammet dilber .....çok karıştım çok, yardım et lütfen....

Naİm beye ameliyat oldun mü, beni eklerimizin,resim görebilir miyim, sevgiler...

Beni ekleyebilir mısın, foto larını gormek isterim, yardımcı olursan çok sevinirim, sevgiler
....

Beni ekleyebilir mısın canım resimlerini gormek istiyorum, benim burnumda kemik yok ama ucu yuvarlak ve burun delikleri arasındaki kısım şarkık gülünce iyice belli oluyor, acaba burun ucunda da başarılı mı?

merhaba,bende nazım beye ameliya olmak istiyorum,sizin foğraflarınızı görebilirmiyim

merhaba bende nazım beye ameliyt olmayı düşünüyorum acaba arkadaşlık isteğimi kabul edermisniz,fotoğraflarınız görüp fikir edinmek istiyorum. eklerseniz çok sevinirim

merhaba,bende nazım beye ameliyat olmayı düşünüyorum,acaba arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz benimde,fikir edinmek istiyorum..teşekkürler

Merhaba,

Nazım Beye burnumu yaptırmak istiyorum, yaptığı burunları beğeniyorum çok doğal ve yüze uyumlu. Alternatif olması açısından başka bu şekilde doğal, yüze uyumlu, yüze sanki photoshopla oturtulmuş gibi burun yapmayan doktor öneriniz var mı?

merhaba sorridere, ben de nazım beye ameliyat olmak istiyorum ama kime olacağım konusunda kararsızım çok..nazım bey i çok duyuyorum, senin fotoğrflrını da çok merak ettim ama arkadş olarak ekli olmadığın için göremiyorum sanrm.talep göndersem kabul eder misin? teşekkürler şimdiden..

merhaba gulcek foruma yeni üye oldum fotoğrafları göremiyorum, nazım beyeben de ameliyat olmayı düşünüyorum rica etsem arkadaşlık isteğimi kabul eder misin fotoğraflarını görmek isterim.

Merhaba, birkaç hafta önce Nazım Beye randevuya gittim, açıkçası internette videolarında gördüğüm burunlarını beğenmiştim gayet doğal duruyorlardı fakat görüşme esnasında bana fotoğraf üstünde yaptığı burun doğallıktan çok öteydi inceceik ama uzun bir burun tasarladı, eğer tasarladığı burnu görmek isteyen olursa özelden yollayabilirim. Bu arada Hande Yener'in burnunu gerçekten Nazım Çerkeş yapmış bana diğer hastalarının fotoğraflarını gösterirken Hande Yener klasörü de gözüme çarptı zaten bana da aynı Hande Yener'inki gibi bir burun çizdi. Kendisi o kadar tek tip burun çalışıyor ki görüştüğüm başka bir doktora Nazım Bey'in benim için tasarladığı burnun fotoğrafını gösterdiğim saniye bu burnu Nazım Çerkeş mi çizdi dedi. Herneyse her ne kadar google'a doğal rhinoplasti yazdığınızda ilk çıkan sayfa Nazım Çerkeş'in sayfası olsa da eğer burun estetiği konusunda benim gibi doğallıktan yanaysanız kendisini önermiyorum.
Nazım Çerkeş harici iki doktorla daha görüştüm bir tanesi Fethi Orak diğeri ise Teoman Doğan. Görüşmelerime dayanarak bu iki doktoru da tavsiye edebilirim. Fethi Bey bir arkadaşımın burnunu yaptı ve kendisinin burnu gayet güzel oldu fakat Fethi Bey görüşme sırasında fotoğraf üzerinde çalışmıyor bu da yapacağı burnun aşağı yukarı nasıl birşey olacağını kafanızda canlandıramıyor o yüzden ben operasyon için Teoman Doğan'ı tercih ettim. Kendisi nispeten genç ve fotoğrafta burnumda küçük rötuşlar yapmış doğallıktan yana bir cerrah. 1 ay sonra Teoman Doğana operasyon olacağım. Sonuçları merak eden olursa özelden paylaşabilirim. Bu arada anladığım kadarıyla fiyat konusunda da merak edilenler var. Nazım Bey'in benden operasyon için istediği fiyat 13000 TL, kendisi burnumun zor bir burun olduğunu söyledi o yüzden normalde 10000 alıyorum ama senden 13000 alacağım dedi. Fethi Orak 3000euro istedi, Teoman Doğan da 8500TL. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.

bence nazım çerkeşin yaptigi burunlar erkeklerde daha basarili ,ama ben özellikle muhammet dilberin yaptigi burunlari begeniyorum dogallık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…