Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

ben işte bu diyemedım malesef ve şuan da burnum farklı gorunuyo incemi oldu kaba duruyo karar veremıyorum bi turlu yanı çok içime sinmedi belkı daha yenı tam şeklini almadıgı için heralde ama mutsuzum şuan bu amelıyatı daha ıyı olsun dıe oluyoruz ama bilemiyorum senin için sevindim genelde herkes mutlu oluyo ama ben çok mutsuzum.

( öyle demeee..
5-6 ay geçmeden karar vermeyin diyorlar buradaki yazılarda.. belki de sabırlı olmak lazım bilemiyorum ama kötü olduğuna hiç ihtimal vermiyorum. Farklı geldiğinden kötü hissediyorsundur belki

benim burnum da hafif kemerli ozellikle yandan gorunusu beni cok rahatsiz ediyor. ben de dogal bir burun istiyorum sadece biraz kemerin alinmasi ve ucunun haiff kalmasi yeterli sanirim. ama ben de oyle ince ve sivri burunlari hic sevmiyorum. mesela funda arar'in o kadar ameiyat olup o zor donemi gecirip ve hafife alinmayacak bir ucret odedikten sonra funda arar'in burnu gibi bir buruna sahip olup mutsuz olmak istemem.

Gulcek merhaba, ben de nazim beye ameliyat olmayi dusunuyorum. senin amelyatinin uzerinden baya zaman gecmis ama ben de merak ediyorum cok. arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen sevinirim.

doğal bir burun istiyorum dediğiniz zaman kalkık yapmıyorlar. ben 3. ameliyatımı olucam ve artık kesinlikle doğal burun istediğimi söylemiycem :) ilk 2 sinden çok pişmanım

doğal bir burun istiyorum dediğiniz zaman kalkık yapmıyorlar. ben 3. ameliyatımı olucam ve artık kesinlikle doğal burun istediğimi söylemiycem :) ilk 2 sinden çok pişmanım

Oyle mi canim yaa. kafam karisti iyi ce sen neden memnun kalmadin? ilk iki ameliyati kime olmustun? simdikini kime olacaksin?

Merhaba,

Arkadaslık teklıfını kabul ettim. Fotorarı gorebilirsin.
Baska soruların olursa yardımcı olmaya calışırım.

Merhaba, bende siteye yeni üye oldum. Ameliyat sonrası fotoğraflarını görebilmek için arkadaşlık talebi gönderdim.
Kabul edersen çok sevinirim. teşekkürler

benimde 4 ameliyatım olacak lütfen arkadaşlık isteğimi kabul et seninle konuşmak istiyorum

Gülcek merhaba, sanırım ameliyat olalı baya uzun bir süre olmuş. Ben yeni üye oldum, bende birkaç ay önce Nazım Bey ile görüştüm gerçekten çok kibar ve güven veren bir insan. Ben burun konusunda kendisine çok güvendim, benim sorunum ameliyattan korkmam sırf bu yüzden son anda ameliyatı iptal etmek zorunda kaldım. Senin böyle korkuların var mıydı, nasıl atlattın acaba?

Albümleri görmek için 25 mesaj mı atılması gerekiyor...Çok anlamsız zaten üyelik esnasında bilgilerimizi veriyoruz ve üye yapıyorsunuz... Bu daha neyin kısıtlaması?

Aynen katılıyorum:)

başkalarında sonuç nasıl oldu bilemiycem ama bende kendisine 10.000 tl vererek sadece dr parası bu geçen yaz ameliyat oldum fakat burnumda hiçbir değişiklik olmadı aksine bir de büyüttü, sonra gittiğimde tekrar ameliyat etmem demedi ama eğrilik hala duruyorken sırtını biraz törpülerim fln gibi gereksiz noktalara takıldı bir de açık ameliyat yapıyor kendisi burnumun kendini toparlaması 6 ayı rahat buldu ben memnun kalmadım kendisinden

Aynen katılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…