selam cnm.. bugün bandajın da çıkmıştır :) güzel olmuştur kesin.. ben bandajı takmadan aynaya baktığımda çok beğenmiştim.. işte buuuuu dedim :))
bu arada Nazım Bey o kadar doğal görünümlü yaptı ki kimse anlamıyor bundan dolayı da çoooookk mutluyum =))
Selam,
Ark. teklifini kabul ettim.
ben işte bu diyemedım malesef ve şuan da burnum farklı gorunuyo incemi oldu kaba duruyo karar veremıyorum bi turlu yanı çok içime sinmedi belkı daha yenı tam şeklini almadıgı için heralde ama mutsuzum şuan bu amelıyatı daha ıyı olsun dıe oluyoruz ama bilemiyorumsenin için sevindim genelde herkes mutlu oluyo ama ben çok mutsuzum.
arkadaşlar yanlış birşey söylemek istemem ama bu tür operasyonlarda opratör doktorlardan daha çok profösörlere başvurmak daha iyi dğilmidir?
benim burnum da hafif kemerli ozellikle yandan gorunusu beni cok rahatsiz ediyor. ben de dogal bir burun istiyorum sadece biraz kemerin alinmasi ve ucunun haiff kalmasi yeterli sanirim. ama ben de oyle ince ve sivri burunlari hic sevmiyorum. mesela funda arar'in o kadar ameiyat olup o zor donemi gecirip ve hafife alinmayacak bir ucret odedikten sonra funda arar'in burnu gibi bir buruna sahip olup mutsuz olmak istemem.
Gulcek merhaba, ben de nazim beye ameliyat olmayi dusunuyorum. senin amelyatinin uzerinden baya zaman gecmis ama ben de merak ediyorum cok. arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen sevinirim.
merhaba,
üyeliğim yeni olduğundan özelden mesaj atamıyorum. evet geçen hafta ameliyat oldum. 2 tane fotoğraf ekledim bakabilirsin (gerçi yüzüm hala şiş ve morluklarım var, burnumda şiş tabi)
doğal bir burun istiyorum dediğiniz zaman kalkık yapmıyorlar. ben 3. ameliyatımı olucam ve artık kesinlikle doğal burun istediğimi söylemiycem :) ilk 2 sinden çok pişmanım
Merhaba,
Arkadaslık teklıfını kabul ettim. Fotorarı gorebilirsin.
Baska soruların olursa yardımcı olmaya calışırım.
Ben Nazım Çerkeş'in web sayfasından mail atmıştım..Burnun durumundan bahsettim, resimler gönderdim..Ordan bana gelen mailde 6000-7500 TL denmişti. Sanırım Aralık 2008 veya Ocak 09 gibiydi..Asistanı cevap vermişti.Sonra ben muayenehaneye gittiğimde burnumun muayenesinden sonra Nazım Bey 8000 dedi..Ama bu bana söylenen rakamdı..Biliyorsun benimki revizyon ameliyatı ve kaburgadan kıkırdak, gerekirse kulaktan da kıkırdak alınıp eklenecek ve nefes sorunu da çözülecek. Muhtemelen kişiye yapılacak işlemin kolaylık/zorluğuna göre veya yapılacak işlemlere göre yani kısaca kişiye göre de değişebilir bu rakam.
kızlar merhaba
eğer konu nazım çerkeş ise durup 5 dk. düşünmek lazım. tam bir beyefendi, çok iyi bir doktor ve estetik cerrah. hem burun konusunda adamı hersene yurtdışına anlatması için çağırıyolarmış. çok kaliteli anlayacağın. ben onu herkese kesinlikle öneririm.a.s.
Aynen katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?