Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

mulberry

Çok şükür Allahım
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.941
1
116
İstanbul
selam,
birkaç ay içinde burnumdan ameliyat olmak istiyorum. nazım çerkeş' in sitesini okuduğumda bu konuda uzman bir kişi olduğunu düşündüm. siz ne düşünüyorsunuz? kendisi hakkında bilgisi olan var mı
ameliyat ücretleri çok yüksek ama. 5000-7500 ytl arasında değişiyor. coşkun şanverdi ve nazım çerkeş arasında kararsız kaldım.
lütfen bana yardım edin kızlar:sm_confused:

gitmedim henüz canım. valla çok kararsızım. nazım bey' e gitmiş birileri olsaydı belki bana yardımcı olurlardı ama bu o kadar zor bir karar ki. onlarca doktor var ama hangisini seçmek lazım insanın kafası karışıyor.daha önce ameliyat olmuş insanların doktor tavsiyeleri o kadar önemli ki...
ben hâlâ araştırma devresindeyim... umarım benim için doğru tercih neyse onu seçerim...

arkadaşlar yanlış birşey söylemek istemem ama bu tür operasyonlarda opratör doktorlardan daha çok profösörlere başvurmak daha iyi dğilmidir?

merhaba ben 20 gün önce teoman doğana ameliyat oldum. 2300 ytl. ücretlerde o civarda. nazım çerkes biraz uçuyor. ameliyatımda herşey iyi ve acısızdı. ama tam şekli nasıl henüz ortaya çıkmadı inşallah senin için iyisi olur

xxklt çook geçmiş olsun. umarım tam istediğin gibi olmuştur burnun. teoman doğan' ı bende düşünmüştüm bir aralar aslında. hem muayenesi de evime çok yakın. iş kulelerinde bildiğim kadarıyla. mümkünse fotoğrafını ekleyebilir misin? seni yeni burnunla bir görsek.

aydanehir ben henüz doktor konusunda karar veremedim açıkçası. hem de iş yerinden izin alabilmem için yıl sonuna kadar beklemem gerekiyor. bu seneki izin hakkım sadece 2 hafta kaldı çünkü. yeni yıla dönünce 3 hafta+3gün izin hakkım olacak. ve onu kullanıp bu kış muhakkak ameliyat olmalıyım. ankaradaki doktorun adını verebilir misin bana. bir ara ferruh bingöl ün çok iyi olduğunu duymuştum. ferruh bey mi acaba senin bahsettiğin doktor.

nazım çerkeş pahalı ama bir gazetede okumuştum. fahit ürek in burnunu da o yapmış ve o yıl yapılan en iyi burun seçilmiş :))) işinde oldukça iddialı yani.
umarım ameliyat olmak isteyen herkes tam istediği gibi sonuç alır hangi doktor olursa olsun a.s.

ben dudağımla ilgili bir sorun için nazım çerkeşe gidip görüştüm adam profesyonel benim psikolojimi inceledi ve hassas olduğumu anlayıp yapmak istemedi ama uzmanlık alanının burun olduğunu söyledi...

ben dudağımla ilgili bir sorun için nazım çerkeşe gidip görüştüm adam profesyonel benim psikolojimi inceledi ve hassas olduğumu anlayıp yapmak istemedi ama uzmanlık alanının burun olduğunu söyledi...

crazy nazım çerkeşle görüştüğünü yazmışsın. ben burun ameliyatı için kendisini düşünüyorum. muayene için ücret ödedin mi sen. bir de yaklaşımı nasıldı. güven veren biri mi sencea.s.

muayene ücreti 100 ytl. sogukkanlı biri benim dudağımda kan pıhtısı vardı onu aldırmak istedim ama adam benim psikolojimi konuşurken sürekli inceledi çok sorular sorunca hassas biri olduğumu anladı yaparız ama dedi olumsuzlukları da anlattı ve görüntü kötü olursa çünkü olma ihtimali yüksekti o yüzden çekimser davrandı yani ameliyat etmek istemedi ben de anladım zaten adamın duruşundan yalnız burun konusunda uzman olduğunu söyledi o kkonuda güveniridim herhalde şarkıcı gülşeni de ameliyat etmiş ama neresini yaptığını söylemedi..

merhaba, arkadaşının resimlerini bana gönderebilirmisin ve ücret . Bende daha küçük bir burun istiyorum lütfen gönder olurmu. a.s.

merhaba, arkadaşının resimlerini bana gönderebilirmisin ve ücret . Bende daha küçük bir burun istiyorum lütfen gönder olurmu. a.s.

xxlt, daha 1.5-2 ay kadar oldu senin ameliyatın, bence 1 sene kadar bekle, herkes zamanla daha iyi gözükür diyor, teoman doğan keşke ameliyat sonrası nasıl olacak diye fotograflar üstünde tasarım yapsaydı,kafanda en azından şekil oluşurdu,senin ameliyat açık mı oldu kapalı mı, açık olduysa burun altında iz kaldı mı, bir de yakup avşar hakkında bilgisi olan var mı, internette çok adı geçiyor, özel yöntemler kullandığından bahsetmiş ama önce ve sonra hasta resimlerine ulaşamadım, bence bir uğrayıp konuşmaya değer eğer ameliyat olmak istiyen varsa.

kızlar merhaba
eğer konu nazım çerkeş ise durup 5 dk. düşünmek lazım. tam bir beyefendi, çok iyi bir doktor ve estetik cerrah. hem burun konusunda adamı hersene yurtdışına anlatması için çağırıyolarmış. çok kaliteli anlayacağın. ben onu herkese kesinlikle öneririm.a.s.

hande yenerin burnunu iyi yapamamış bence, burun estetiği ile ilgili daha önce yaptığı ameliyatların önce ve sonra resimlerinin olduğu bir link var bende isteyen olursa verebilirim.Bir de çok pahalıya yapıyor ben sordum 5-7 milyar arasında dedi asistanı.

Nazim Cerkesin yaptigi ameliyatlarin resimlerinin oldugu bir site var demissin. rica etsem o siteyi yazabilir misin?
tesekkurler.

rosenoire,
bende nazım çerkeş ten vazgeçtim açıkçası. niran ünsal ve hande yenerin burunları hiç hoş görünmüyor çünkü gözüme. ikisi de fazla uzun ve ince. genel olarak hep bu tarz yaptığına dair bir kanı oluştu bende.
sen burun ameliyatı olmuş muydun. yoksa başka bir şey için mi gittin nazım çerkeşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…