- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
canım benim hadi bakalım mutlu olmana ,bütün sıkıntıları unutmaya kaldı 3 gün.Naci beye kendini gözün kapalı şekilde kendini emanet edeceksin ve bir güzellik uykusuna dalıcaksın.. Uyandığında her şey bitmiş ,aaaa bunun için mi yıllarca beklemişim,keşke daha önce olsaymışım diyeceksin.. yaşadığın mutluluk ve huzur hiç bir acıyı hissetmemene sebep olacak... ben canım doktroum naci beye sonsuz bir güvenle seni emanet ediyorum ve dönüşünü dört gözle bekliyor olacağım.. Sevinç çığlıklarını duyar gibiyim buradan... şimdiden geçmişler olsunkızlar size endişhelerimden sıyrılmış heyecan dolu yazıyorumbundan sonra ağlayan smiley lar olmayacak inşallah mesajlarımda öncelikle bana yardımcı olan, yol gösteren, fikir veren, cesaretlendiren, teselli eden, yaşadıklarını öğrendiklerini paylaşan bütün forum meleklerine teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar veee en çok da beni gece gündüz dinleyip yaralarımı saran bana kendimi iyi hissettirem meleğime (KALEM1981 'ime) teşekkür ederim
şimdi gelelim esas konuyahafta sonu Naci beyle görüştüm.size şöyle söyleyim kızlar; doktorunuzu bulduğunuzda "işte bu" dedirtecek güveni hissettiğinizde, öncesinden kendikendinize planladığınız ameliyat şekli vs anlamsızlaşıyor. nasıl hissettim biliyor musunuz; eğer Naci bey bana "yeni bi teknik buldum onu yapcam sende" deseydi ona bile tamam derdim :90: o kadar güveniyorum yani doktoruma :81: bütün yöntemleri yapabilen bi doktor olması da insana güven veriyor.. bana dual plan yapılacak, halbuki kaszarı altı diye tutturuyordum :) hatta biraz da kaszarı altı için İstanbula gitmiştim. ama doktorum bana en uygun yöntemin bu olacağını söyledi ve ona inanıyorum. doktor olan o, buna karar vermesi gereken de ben değilim yine O.
17 mayıs saat 14:00 da ameliyat olacağımDual plan yöntemi ile, 410 cc damla protez konulacak (tabi daha üstünü ve altını da deneyecek doktorum) , düşük profil ve arion marka kullanılacak bir de ilk görüşmemden 6 gün sonraya ameliyat randevumu aldım biraz hızlı oldu ama hayırlısııııı...
kızlar size endişhelerimden sıyrılmış heyecan dolu yazıyorumbundan sonra ağlayan smiley lar olmayacak inşallah mesajlarımda öncelikle bana yardımcı olan, yol gösteren, fikir veren, cesaretlendiren, teselli eden, yaşadıklarını öğrendiklerini paylaşan bütün forum meleklerine teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar veee en çok da beni gece gündüz dinleyip yaralarımı saran bana kendimi iyi hissettirem meleğime (KALEM1981 'ime) teşekkür ederim
şimdi gelelim esas konuyahafta sonu Naci beyle görüştüm.size şöyle söyleyim kızlar; doktorunuzu bulduğunuzda "işte bu" dedirtecek güveni hissettiğinizde, öncesinden kendikendinize planladığınız ameliyat şekli vs anlamsızlaşıyor. nasıl hissettim biliyor musunuz; eğer Naci bey bana "yeni bi teknik buldum onu yapcam sende" deseydi ona bile tamam derdim :90: o kadar güveniyorum yani doktoruma :81: bütün yöntemleri yapabilen bi doktor olması da insana güven veriyor.. bana dual plan yapılacak, halbuki kaszarı altı diye tutturuyordum :) hatta biraz da kaszarı altı için İstanbula gitmiştim. ama doktorum bana en uygun yöntemin bu olacağını söyledi ve ona inanıyorum. doktor olan o, buna karar vermesi gereken de ben değilim yine O.
17 mayıs saat 14:00 da ameliyat olacağımDual plan yöntemi ile, 410 cc damla protez konulacak (tabi daha üstünü ve altını da deneyecek doktorum) , düşük profil ve arion marka kullanılacak bir de ilk görüşmemden 6 gün sonraya ameliyat randevumu aldım biraz hızlı oldu ama hayırlısııııı...
canım benim hadi bakalım mutlu olmana ,bütün sıkıntıları unutmaya kaldı 3 gün.Naci beye kendini gözün kapalı şekilde kendini emanet edeceksin ve bir güzellik uykusuna dalıcaksın.. Uyandığında her şey bitmiş ,aaaa bunun için mi yıllarca beklemişim,keşke daha önce olsaymışım diyeceksin.. yaşadığın mutluluk ve huzur hiç bir acıyı hissetmemene sebep olacak... ben canım doktroum naci beye sonsuz bir güvenle seni emanet ediyorum ve dönüşünü dört gözle bekliyor olacağım.. Sevinç çığlıklarını duyar gibiyim buradan... şimdiden geçmişler olsun
çook güzeell bir haber buuuhadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canm beniim en ksa zamanda sende memişliler kerwanına katılırsın ağrısız sızısız inşallahh
ayh ne güzel benzetme olmuş gerçekten de güzellik uykusu olacak budirenlerden korkuyorum bir tek ama belki naci bey bende kullanmaz kullanılırsa da çıkartılırken uyuşturulmasını isteyeceğim :) sevinç çığlıklarımdan önce başka çığlık atmak istemiyorum yani inşaallah doktorumuz seninkiler gibi harika sonuçlar çıkartır bende dee tatlııımmm
kızlar size endişhelerimden sıyrılmış heyecan dolu yazıyorumbundan sonra ağlayan smiley lar olmayacak inşallah mesajlarımda öncelikle bana yardımcı olan, yol gösteren, fikir veren, cesaretlendiren, teselli eden, yaşadıklarını öğrendiklerini paylaşan bütün forum meleklerine teşekkür ederim iyi ki varsınız kızlar veee en çok da beni gece gündüz dinleyip yaralarımı saran bana kendimi iyi hissettirem meleğime (KALEM1981 'ime) teşekkür ederim
evet ya nasıl ıyı gelıyor bırılerının bıkıp usanmadan pozıtıf destek olması soyluyecegım su kı kalem olmasa belkı bende bu cesaretı gosteremezdım tekrar tekrar tesekkur edıyorum canım arkadasıma
410ccHadi bakalım rekor sende olacak hee :90:. Canım umarım herşey gönlüne göre olur,sorunsuz bir şekilde ameliyatını olup kurtulursun.
evet ya nasıl ıyı gelıyor bırılerının bıkıp usanmadan pozıtıf destek olması soyluyecegım su kı kalem olmasa belkı bende bu cesaretı gosteremezdım tekrar tekrar tesekkur edıyorum canım arkadasıma
cuburcum bu arada senin göğüslerin güzelliği de Naci beye yönlenmemdeki etkenlerden biriydi :81: hepinize maşaallahbikaç gün sonra nazar boncukları bana takılacak hadi bakalım
canım cok tesekkur ederım en guzelı daha guzelı senın olsun bunca yılın acısını cıkarmaya hazır ol
sımdıden nazarlıklarını takalım hersey yolunda gıtsın