Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

acısını çıkartma konusunda biri beni durdursuuuunnn ameliyattan sonra kendimi çıplaklar kampında falan bulmayayım teşekkürler cuburcum nazarboncukları içiiinn

aman yarabbim zamanlama konusu müthiş dostum yaaa... Ağustosta fıstık gibi bir tatil seni bekliyor olacak,istediğin bikini ve istediğin model...freyzacığımı kimsecikler tutamaz..geriye kaldı son 2 gün .... iyi ki boşluk bulmuşsun ve bir an önce ameliyat tarihini almışsın böylelikle yazın heba olmayacak.. ben temmuzda olmuştum ve yazım gitmişti ,ocak ayında ben tatil planları yapıyordum...ohhh ohhh bu sene deniz,kum ve güneş senin için dans edecek.

Son düzenleme:

sen nasıl bir moral deposusun yiaaaa güzel perim teşekkür ederimm yine böyle gözlerimin içini ışıldatıyorsun gerçekten bu yaza iyileşmiş olma düşüncesi bile deli gibi heyecanlandırıyo beniii şimdiden bikini modellerine bakıyorum zaten bu tarihin boşalması benim için büyük şans oldu şöyle bi salına salına gezeyim de bu sene plajlar bayram etsin :82:

Son düzenleme:
naci çelik arion marka protez kullanıyormuş galiba, genelde mentor marka kullanılıyor. naci beyin hast.larından öğrendiğim kadarıyla işinin ehli bir insan. bu markayı seçtiyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. acaba dr.uma arion protez kullanmasında ısrar etmeli miyim?

canım mentor kotu bır marka degıl ve 69 dan berı kullanılıyo..bendede mentor var ve doktorların anlasmasına gore kullandıgı markalar degısıyo..mesela erzurumda arkadasım calısıyo hastanesı nagorla anlasmalı ve bu demek olmuyo kı arıon yada mentor cok kotu.. mentora sert denılyo bıde ama onun kendı ıcınde sertlık dercelerı var..

naci bey mentor da kullanıyor arion da bildiğim kadarıyla. bana arion kullanacak.. mentor sert diye bişey yok, arion mentora göre daha yumuşak.. barış bey de farkı anlatırken arion ve mentor marka silikonlara parmağıyla bastırmıştı, arion anında eski haline dönerken yani o bastırılan çukur hemen geri şişerken mentor biraz daha yavaş eski haline dönüyor.

bu arada Naci bey bi markayla anlaşmalı olduğu için o markayı kullanmaz, en iyisi olduğu için o markayla anlaşma yapar.. arion daha iyi denildiğinde mentora kötü demiş olmuyoruz, kişiden kişiye değişir zaten "daha iyi" anlgısı .. biri çok yumuşak olmasını ister biri biraz sert olmasını ister; bu iki kişiye göre en iyi algısı değişir. ben gerçek meme dokusuna en yakın hissi verdiği için başından beri arion istedim. en eski marka diye en güvenilir silikon bu denilemez bence, teknolojle birlikte tıp da hergün biraz daha ilerliyor belki 3-5 sene sora mentordan da ariondan da daha iyisi çıkacak. doktoruna güveniyorsan zaten o en iyisini kullanıyordur. benim Naci beye güvenim sonsuz

arkadaşlar,selamlar..Henüz çok yeni meme operasyonu olma kararı almış biri olarak,merak ve telaşla forumun meme büyütme sayfasında yazanları okuyorum...
Dr Naci beyin adını çok duydum,kendisinin kliniği nerede acaba,randevu ile mi gidiyorsunuz?

naci beyin kliniği istanbulda bağdat caddesinde,kliniğinin adı prago.. evet canım randevu ile gidiliyor.

bende nacı beyın hatasıyım bende arıon kullanıldı hem doktorumdan hem sılıkonlarımdan cok memnunum

Perşembe günü istanbula gidiyorum Naci beyle konuşucam . Randevu falan nasıl alıcam birde ilk muayenede protezi seçiyor mu büyüklüğü markası bilmemnesi fiyat falan çıkarıyor mu . Muayene ücreti ne kadar bunları merak ediyorum yardımcı olur musunuz lütfeeen :)

canım bence once randevu al sonra ıstanbula gel bazen yurt dısında olabılıyo nacı bey
ılk muaynede hersey bellı oluyor fıyatı protezın markası sadece buyulugune 3 boyutlu calışmada karar verıyorsunuz muaynelerı ucretsızdır. xxxx den randevu alabılırsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım özelden yazabilir misin randevu alacağım yeri.

ben de 3 temmuzda kontrole gelicem güzel geçer görüşmen inşaallah mutlu mutlu ayrılırsın canım Naci beyin yanından göğüs büyütme için mi görüşecektin sen canım?

randevu tarihimi de 4 kere değiştirdim aslında 2. değiştirdiğimde seninle aynı tarihe gelecekmiş demek ki.. neyse kuzucum başka kontrollerime buluşuruuzz ama kutlama yaparız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…