-
- Konu Sahibi EstetikEditor
acısını çıkartma konusunda biri beni durdursuuuunnn ameliyattan sonrakendimi çıplaklar kampında falan bulmayayım teşekkürler cuburcum nazarboncukları içiiinn
aman yarabbim zamanlama konusu müthiş dostum yaaa... Ağustosta fıstık gibi bir tatil seni bekliyor olacak,istediğin bikini ve istediğin model...freyzacığımı kimsecikler tutamaz..geriye kaldı son 2 gün ....iyi ki boşluk bulmuşsun ve bir an önce ameliyat tarihini almışsın böylelikle yazın heba olmayacak.. ben temmuzda olmuştum ve yazım gitmişti ,ocak ayında ben tatil planları yapıyordum...ohhh ohhh bu sene deniz,kum ve güneş senin için dans edecek.
naci çelik arion marka protez kullanıyormuş galiba, genelde mentor marka kullanılıyor. naci beyin hast.larından öğrendiğim kadarıyla işinin ehli bir insan. bu markayı seçtiyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. acaba dr.uma arion protez kullanmasında ısrar etmeli miyim?
arkadaşlar,selamlar..Henüz çok yeni meme operasyonu olma kararı almış biri olarak,merak ve telaşla forumun meme büyütme sayfasında yazanları okuyorum...
Dr Naci beyin adını çok duydum,kendisinin kliniği nerede acaba,randevu ile mi gidiyorsunuz?
naci çelik arion marka protez kullanıyormuş galiba, genelde mentor marka kullanılıyor. naci beyin hast.larından öğrendiğim kadarıyla işinin ehli bir insan. bu markayı seçtiyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. acaba dr.uma arion protez kullanmasında ısrar etmeli miyim?
Perşembe günü istanbula gidiyorum Naci beyle konuşucam . Randevu falan nasıl alıcam birde ilk muayenede protezi seçiyor mu büyüklüğü markası bilmemnesi fiyat falan çıkarıyor mu . Muayene ücreti ne kadar bunları merak ediyorum yardımcı olur musunuz lütfeeen :)
canım bence once randevu al sonra ıstanbula gel bazen yurt dısında olabılıyo nacı bey
ılk muaynede hersey bellı oluyor fıyatı protezın markası sadece buyulugune 3 boyutlu calışmada karar verıyorsunuz muaynelerı ucretsızdır. xxxx den randevu alabılırsın
Görüşme randevusu canımhadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaameliyat randevusu mu yoksa görüşme mii??
1 temmuza randevu aldım çok heyecanlıyıııım :)
ayyyy hadi bakalım çok heyecanlı... yazın ameliyat olmaktan korkma ,ben 2 temmuzda olmuştum,hiç biz orluğunu da yaşamadım.
yıldönümü kutlaması yapalım meleğimkeşke aynı şehirde olsaydıkk