Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

randevu tarihimi de 4 kere değiştirdim :9: aslında 2. değiştirdiğimde seninle aynı tarihe gelecekmiş demek ki.. neyse kuzucum başka kontrollerime buluşuruuzz :29: ama kutlama yaparız burda :16:

heheheh 4 kere mi değiştirdin.. ben de bir türlü aldığım randevuya o tarihte gidemiyordum,mutlaka bi aksilik çıkıyordu,sağolsun özlem hanım çok kahrımı çekmiştir

valla ben de özlem hanıma öyle abuk subuk sorular sormak için bile arıyorum ki bazen karşılıklı gülme krizi geçiriyoruz telefonda :9: en sonunda bi gün çığlık attırtmam umarım yeteeeer diye :D çekerler bizi ama ya tatlı hastalarız biz :12:

valla ben de özlem hanıma öyle abuk subuk sorular sormak için bile arıyorum ki bazen karşılıklı gülme krizi geçiriyoruz telefonda :9: en sonunda bi gün çığlık attırtmam umarım yeteeeer diye :D çekerler bizi ama ya tatlı hastalarız biz :12:

yok yok çığlık filan atmaz özlem hanım,çok anlayışlıdır ve çok rahatlatır insanı sağolsun.. doktorum da asistanı da bitanedir zaten.

bende Naci Beye kendimi emanet ettim :) 24ünde ameliyat günümü kesinleştirdik :)))

Back
X