Dr. Musa Keleş

Saolun .yok burcu hrld adı . Ama ben hala giremedim çokta korkmaya başladım degermi acaba diyee pff hala kacasim geliyor
O korku hepimizde oldu. Rahat birak kendini. Takma kafana hersey guzel olacak diye dusun tatlim. Hayirli ve mutlu haberlerini beklerim insallah.

O korku hepimizde oldu. Rahat birak kendini. Takma kafana hersey guzel olacak diye dusun tatlim. Hayirli ve mutlu haberlerini beklerim insallah.
İns yaa. Eşimi getirdim yanımda keşke getrmeseydim sabahtan beri hadi gidelim diyip duruyor off. Ağrısı çok olmaz ins zar altı olcak çok stres yaptm bekledkce.

İns yaa. Eşimi getirdim yanımda keşke getrmeseydim sabahtan beri hadi gidelim diyip duruyor off. Ağrısı çok olmaz ins zar altı olcak çok stres yaptm bekledkce.
Ah bu erkekler. Niye boyle yaparlar. Ben esimi goturmemistim ablamla gittim. Esimi sadece hastaneden cikarken sofor niyetine cagirmistim. Birazdan alirlar canim

Ben 2.5 ay once kendisinde buyutme yaptirdim. Cok sukur inanilmaz memnunum
Kas alti 325 hp puturlu yuvarlak meme alti kesisi ile kondu
Dr zaten muhtesem
Guleryuzlu ilgili
Merhabalar, sizin iyileşme süreciniz nasıl oldu? Biraz paylaşır mısınız? Çalışıyorum ve üç dört günlük bi dinlenme yeterli olur mu? Deneyiminizi paylaşır mısınız?

Merhabalar, sizin iyileşme süreciniz nasıl oldu? Biraz paylaşır mısınız? Çalışıyorum ve üç dört günlük bi dinlenme yeterli olur mu? Deneyiminizi paylaşır mısınız?
Canim kisiye gore degisiyor iyilesme suresi. Ben ozellikle 1 hafta dikkat ettim. Yukariya uzanma ve birseyler kaldirmadim. Bir hafta sonra her isimi yemegimi cayimi yaptim. Ama yukarda yazdigim uzanma ve kaldirma hareketini yapmamaya 1 ay dikkat ettim ozellikle. Maksimum 1 hafta sonra hicbirseyin kalmaz. 2 gun sonra gezmeye gidenler de var. Kisiye yapisina gore degiskenlik gosteriyo. 3-4 gun yeterli mi diye sormussunuz. Agir bir isiniz yoksa yeterli olabilir tabii dikkat etmek sarti ile.

Ben öğretmenim de mayıs sonu okul hafifliyor diye bu ay içinde ameliyat olsam mı diye düşünüyorum da kararsız kaldım. Biraz da tedirgin oldum biraz kötü deneyimler okuyunca. Bir de sizin doktorunuz Musa bey galiba, kendisiyle de görüşmek istiyorum bakalım bulabilirsem eğer

Canim evet benim dr musa hoca. Ben gercekten cok memnunum. Insallah hayirlisiyla sen de cok mutlu olacagin bir surec yasarsin

Musa beyle görüşebildiniz mi? Ameliyat oldunuz mu? Bende kendisinden randevu almayı düşünüyorum da

Dr zaten muhtesem
Guleryuzlu ilgili
Dr zaten muhtesem
Guleryuzlu ilgili
Merhaba canım bende musa neye ameliyat olmayı düşünüyorum beni izlemeye alir misin

Merhaba,bende Musa beyle görüşmek isterim.lipo icin alınan yağları popoya enjekte ettirmek istiyorum.konuyla ilgili bilgisi olan var mı.birde istanbuldayım randevu alıp gitsem görüşebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…