- 28 Ocak 2009
- 567
- 182
- 34
-
- Konu Sahibi MelekBebek
Tatlim dr a git aklindaki herseyi sormerhabalar,
ankara dışkapı hastanesinde musa keleşten randevu almayı düşünüyorum. daha önceden ameliyat olan var mıdır?
dikleştirme ve gerekirse küçültmek için. sarkıklık nedeniyle bel ağrısı yapıyor çünkü.
daha önce doğum yapmadım. bu konuda, ilerde emzirme konusunda sorun olur mu?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Canım kaçtır gidiyorum poliklinikte yok .kan ekg fln herşeyi yaptım. Doktor tercihin varmı dediler Musa bey için geldm dedm .ameliyattan 1 gün önce gorusebilirsin diyorlar yok yani doktoru gorupte konuşamadım bile.Kizlar poliklinikte olmazsa yukari serviste bulabilirsiniz dr u
Kuzum yukari servis var ya 4. Katta oraya git oradadir muhakkak ameliyatta degilse hep orada olurCanım kaçtır gidiyorum poliklinikte yok .kan ekg fln herşeyi yaptım. Doktor tercihin varmı dediler Musa bey için geldm dedm .ameliyattan 1 gün önce gorusebilirsin diyorlar yok yani doktoru gorupte konuşamadım bile.
Canım kaçtır gidiyorum poliklinikte yok .kan ekg fln herşeyi yaptım. Doktor tercihin varmı dediler Musa bey için geldm dedm .ameliyattan 1 gün önce gorusebilirsin diyorlar yok yani doktoru gorupte konuşamadım bile.
merhaba, ben mhrsden randevu alıp gideceğim. o zaman da mı ulaşamıyoruz? nasıl yani siz kendi kafanıza göre mi gidiyordunuz
hayır tabiki bnde randevulu gidiyorum hocanın adına ama hoca poliklinikte olmuyor .Eğitim araştırma hastanesi olduğundan asistanlar fln olabiliyor bna denk gelmedi doktoru göremedim ben.
Sen de haklisin kuzum. Insallah cok iyi dr bulur ve cok iyi bi ameliyat gecirirsin insallahBen bulamadım hocayı cnm gittim denk gelmedi bı turlu ve aramiyorlar da 1 ay oldu o yüzden biraz uygun doktor bulursam yaptrcam bn yaz geldi çünkü bn yazın izin alamam .olursam bu ara maysta fln olmam lazım
Ablacim özel doktora randevu almstm persembe günü için ama Dışkapı aradı ona kismetmis.)) yarın öğlen olcam ins. Doç Dr emre inözü ve bir bayan asistan girecek Musa hoca denk gelmedi ama onlarda iyidir diye düşünüyorm ins .nagor protez fasya altı konacak 300 330 cc deneyeckk ama 330 büyük olurmu acaba tereddutteyim .birde toparlamak ta lazım lolipop şekli kesi olcak dedi umarım çok iz kalmaz .Sen de haklisin kuzum. Insallah cok iyi dr bulur ve cok iyi bi ameliyat gecirirsin insallah
Cok sevindim tatlim cok gecmis olsun. Emre hoca da iyidir. Ben yaptirmadim ama iyi oldugunu duymustum. Hic korkma dokun azsa 330 da olabilir ama bilmiyorum sen nasil dr nasil dusunuyor. Hayirli haberlerini beklerim. Izler zamanla geciyor. Hayirlisi insallahAblacim özel doktora randevu almstm persembe günü için ama Dışkapı aradı ona kismetmis.)) yarın öğlen olcam ins. Doç Dr emre inözü ve bir bayan asistan girecek Musa hoca denk gelmedi ama onlarda iyidir diye düşünüyorm ins .nagor protez fasya altı konacak 300 330 cc deneyeckk ama 330 büyük olurmu acaba tereddutteyim .birde toparlamak ta lazım lolipop şekli kesi olcak dedi umarım çok iz kalmaz .
Bayan asistanda merve hoca olabilir diye dusunuyorum. Her iste bir hayir vardir. Hayir dile hayir olsun. Iyi dusun hersey guzel olacak inşallahAblacim özel doktora randevu almstm persembe günü için ama Dışkapı aradı ona kismetmis.)) yarın öğlen olcam ins. Doç Dr emre inözü ve bir bayan asistan girecek Musa hoca denk gelmedi ama onlarda iyidir diye düşünüyorm ins .nagor protez fasya altı konacak 300 330 cc deneyeckk ama 330 büyük olurmu acaba tereddutteyim .birde toparlamak ta lazım lolipop şekli kesi olcak dedi umarım çok iz kalmaz .
Saolun .yok burcu hrld adı . Ama ben hala giremedim çokta korkmaya başladım degermi acaba diyee pff hala kacasim geliyorBayan asistanda merve hoca olabilir diye dusunuyorum. Her iste bir hayir vardir. Hayir dile hayir olsun. Iyi dusun hersey guzel olacak inşallah