Dr. Musa Keleş

MelekBebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
567
182
34
merhabalar,

ankara dışkapı hastanesinde musa keleşten randevu almayı düşünüyorum. daha önceden ameliyat olan var mıdır?
dikleştirme ve gerekirse küçültmek için. sarkıklık nedeniyle bel ağrısı yapıyor çünkü.

daha önce doğum yapmadım. bu konuda, ilerde emzirme konusunda sorun olur mu?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben 2.5 ay once kendisinde buyutme yaptirdim. Cok sukur inanilmaz memnunum
Kas alti 325 hp puturlu yuvarlak meme alti kesisi ile kondu
Dr zaten muhtesem
Guleryuzlu ilgili

Tatlim dr a git aklindaki herseyi sor
Emin ol sana sabirla ve her zamanki guleryuzuyle aklindaki herseyi cevaplayacaktir

Kizlar poliklinikte olmazsa yukari serviste bulabilirsiniz dr u
Canım kaçtır gidiyorum poliklinikte yok .kan ekg fln herşeyi yaptım. Doktor tercihin varmı dediler Musa bey için geldm dedm .ameliyattan 1 gün önce gorusebilirsin diyorlar yok yani doktoru gorupte konuşamadım bile.

Canım kaçtır gidiyorum poliklinikte yok .kan ekg fln herşeyi yaptım. Doktor tercihin varmı dediler Musa bey için geldm dedm .ameliyattan 1 gün önce gorusebilirsin diyorlar yok yani doktoru gorupte konuşamadım bile.
Kuzum yukari servis var ya 4. Katta oraya git oradadir muhakkak ameliyatta degilse hep orada olur

Ameliyata girmeden bugun yarin erkenden servise 7.30-7.45 gibi git daha ameliyata girmemis olur orada yakalarsin

merhaba, ben mhrsden randevu alıp gideceğim. o zaman da mı ulaşamıyoruz? nasıl yani siz kendi kafanıza göre mi gidiyordunuz

Merhaba,
Ben de bu doktoru araştırıyorum. Başka şehirden doktor için gelsem doktoru bulamamazlık gibi bi durum olur mu üstteki mesajlar gibi? Çok heveslendim ama emin olamadım doktorun yoğun olup olmadıgını nasıl öğrenebiliriz? Ya da kaç kere gitmemiz lazım ameliyata kadar?

Tatlim sen ssk diskapi plastik cerrahinin tlf numarasini bul. Ordan bilgi al kendisiyle gorusmeye calis. Cunku ben kendisinde ameliyat oldum ama bazi arkadaslar kendisine ulasamamis. Sehir disindan geleceksen ara bilgi almaya calis kendisinde ameliyat olmak istedigini soyle. Ne yapmaliyim diye sor

Ben bulamadım hocayı cnm gittim denk gelmedi bı turlu ve aramiyorlar da 1 ay oldu o yüzden biraz uygun doktor bulursam yaptrcam bn yaz geldi çünkü bn yazın izin alamam .olursam bu ara maysta fln olmam lazım

Ben bulamadım hocayı cnm gittim denk gelmedi bı turlu ve aramiyorlar da 1 ay oldu o yüzden biraz uygun doktor bulursam yaptrcam bn yaz geldi çünkü bn yazın izin alamam .olursam bu ara maysta fln olmam lazım
Sen de haklisin kuzum. Insallah cok iyi dr bulur ve cok iyi bi ameliyat gecirirsin insallah

Sen de haklisin kuzum. Insallah cok iyi dr bulur ve cok iyi bi ameliyat gecirirsin insallah
Ablacim özel doktora randevu almstm persembe günü için ama Dışkapı aradı ona kismetmis.)) yarın öğlen olcam ins. Doç Dr emre inözü ve bir bayan asistan girecek Musa hoca denk gelmedi ama onlarda iyidir diye düşünüyorm ins .nagor protez fasya altı konacak 300 330 cc deneyeckk ama 330 büyük olurmu acaba tereddutteyim .birde toparlamak ta lazım lolipop şekli kesi olcak dedi umarım çok iz kalmaz .

Cok sevindim tatlim cok gecmis olsun. Emre hoca da iyidir. Ben yaptirmadim ama iyi oldugunu duymustum. Hic korkma dokun azsa 330 da olabilir ama bilmiyorum sen nasil dr nasil dusunuyor. Hayirli haberlerini beklerim. Izler zamanla geciyor. Hayirlisi insallah

Bayan asistanda merve hoca olabilir diye dusunuyorum. Her iste bir hayir vardir. Hayir dile hayir olsun. Iyi dusun hersey guzel olacak inşallah

Bayan asistanda merve hoca olabilir diye dusunuyorum. Her iste bir hayir vardir. Hayir dile hayir olsun. Iyi dusun hersey guzel olacak inşallah
Saolun .yok burcu hrld adı . Ama ben hala giremedim çokta korkmaya başladım degermi acaba diyee pff hala kacasim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…