- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
amin inşallah. sonucunada hayırlısı ile varsaydık ne güzel olurdu..söylediğiniz yöntemleri yapan merkezler arıyoruz bizde ama emin olamıyoruzz bi türlü nereye güvenelim diyeBir sonraki denemeyi yaparsanız eğer mikroçip ve ımsı yi birlikte kullandırın bizde sadece ımsı kullanılmıştı bilmiyoduk tabi hasarı.Ama hasar varken mikroçip diyorlar yaptırıp hamile kalanlar.Ama sizin epey yüksemiş su an çok güzel düşmüş darısi başımıza
İnşallah sabrın sonu selamettir bizde sonunda kavuşuruz insallah bebislere.Bahçeci de yaptırmıştık biz İstanbul'da iki yöntemde kullanılıyor orda bizim bu durum bilinmediği için direk standart imsi kullanilmistiamin inşallah. sonucunada hayırlısı ile varsaydık ne güzel olurdu..söylediğiniz yöntemleri yapan merkezler arıyoruz bizde ama emin olamıyoruzz bi türlü nereye güvenelim diye
Sizin ileri hareket ve morfoloji nasıldı benim arkadaşım %22 hareket ve 3 morfoji ile 2 kere yaptı olmadı malesef tüp bebekle ilk seferde kaldı ama iste herkes farklı denemedim denemezsinizkaan beye sabah sonucu attık. artık normal olabilir 6ay bekleyin demiş. sizce çatlatma iğnesi ile ovulasyon bekleyip yapsam mı
şuanda ileri hareket yüzde 40.. morfoloji 4 görülüyor.. kaan bey eşime morfoloji ve ileri hareketin önemsiz olduğunu söylemiş. önemli olan hasarsız sperm olması demişSizin ileri hareket ve morfoloji nasıldı benim arkadaşım %22 hareket ve 3 morfoji ile 2 kere yaptı olmadı malesef tüp bebekle ilk seferde kaldı ama iste herkes farklı denemedim denemezsiniz
Sizin hasar düştüğü için hareket ve morfolijide iyi oldugu icin sizin açınızdan bir sıkıntı yoksa eger bence tüp bebekte şansınız var siz yaptırdığınız zaman hasar cok fazlaymış.Bizimde öyle gerçi az değil tutundu ama gitti işte bizim hareket morfoloji kötü muhtemelen varikosel yapiyor hepsini dna hasarinida biz ameliyat olmadık değer duzelmezse boşuna ameliyat olmuş ve boşuna zaman kaybetmiş olucaz daha fazla beklemek istemiyoruz hasar duser düşmez biz yaptiricaz beklemeden ama düşse bile doktor bize tese dedi zaten iğneyle alınacak spermler.şuanda ileri hareket yüzde 40.. morfoloji 4 görülüyor.. kaan bey eşime morfoloji ve ileri hareketin önemsiz olduğunu söylemiş. önemli olan hasarsız sperm olması demiş
Dna hasariniz kaçti acaba kaca dustu ve ne kadar süredeBizde kaan beyin hastasıyız, 4 ay oldu henuz bir gelisme yok. Sadece dna hasari düştü.
Merhaba hangi ilaclari kullanmistiniz3 ayda sayı ml de 3 milyondan 46 milyona
Hız(ileri) yüzde 5 ten 35 e
Morfoloji ölçülemiyordu son testte %7 ye yükseldi
Dna hasariniz kaçti acaba kaca dustu ve ne kadar sürede
Tam hatırlamıyorum ama %87 ydi sanırım. %10 ya da %11 e düştü. 2 ay kadar bir sürede, fakat sayi hiç artmadı gecen hafta test verdik 2 milyon cıktı
Kan pihtilasmaniza baktirdiniz mikızlar eşimin sperm dna hasarı % 20.58 çıktı doktor normal dedi iki tane düşüğümüz olmuştur bizim 9 haftalık ve 15 haftalık ikisinin de kalpleri durdu...doktor normal dedi neden ölüyor benim yavrularım ya
baktırdık mthfr c677 ve pai genim heterezigot çıktıKan pihtilasmaniza baktirdiniz mi
Kan pıhtılaşmasına nerde baktırdınız. Bnde Kaan aydostn sonra normal oldu. 9. Haftada kal i durdu pıhtılaşmaya bakmadılarbaktırdık mthfr c677 ve pai genim heterezigot çıktı
eğitim araştırma hastanelerinde bakıyorlar ya da üniv hastanelerindeKan pıhtılaşmasına nerde baktırdınız. Bnde Kaan aydostn sonra normal oldu. 9. Haftada kal i durdu pıhtılaşmaya bakmadılar
Teşekkür ederimeğitim araştırma hastanelerinde bakıyorlar ya da üniv hastanelerinde
meraba kızlar bizde kaan beyde tedaviye başladık mart ayında. 1 kez aşılama. 2 defa tüp bebek denemem oldu sonuç negatif. rahmimde perde vardı o alındı. eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. en son çare kaan beyi araştırdık bulduk. dna hasar testi istedi sonuç yüzde 81 hasarlı çıktı. 3 ay ilaç tedavisi verdi eşime . 15 gün önce tekrar test istedi sonuç bugün çıktı yüzde 11 e düşmüş hasar..