Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nasıl içtiniz hangi dönemde içtiniz acaba biraz daha detaylı anlatır mısınız adetten önce mi sonra mı yada kaçıncı günü içmeye başladınızOyy hem ben hem eşim kullandı. Suyunu 3 gün fln beraber içtik. Otdan bir parçada sağ göğsüme koydum sadece duşa girince çıkarıyordum. hamile olduğumu öğrenince çıkardım
Klomen teatrio ımoryl kullandı, eşim Kaan aydosda. Sonra neofortil kullandı yeni. Sayı yükseldi ama morfoloji %3de kaldı. Yeni proxeed başlamıştık. Çok şükür hamile kaldım.Merhaba ilacin adini söyleyebilir misiniz lütfen biz devlet hastanesine gidiyoruz ilgilenmiyorlar
Adetimin 9. Günü sürahiye 6 7 bardak su, koydum ağzı, açık şekilde hem ota hem suya Yasin meryem suresi ayetel kürsü felak nasıl ihlas fatiha okudum. Dua ettim üfledim. Sonra otu suya atmadan önce küçük Bi parça koparıp peçeteye sardım sağ, göğsüme koydum. Sonra otu sürahiye koydum ağzını kapattım 7 8 saat durdu, öyle sonra otu çıkardım sabah akşam 1er bardak 3 gün içtik. Benm 11. Gün genellikle yumurtlamam olur ondan dolayı 9. Gün başladım ota eğer sizin, 14. Gün yumurtlama oluyorsa 11 12. Gün başlayın.. Göğsündeki otu hamile olduğumu öğrenince çıkardım. Bide ben ekstra youtube de adet söktürücü masaj var onu yaptım. Adetimin başından sonuna kadar her gün aklıma geldikçe 15 20 defa sabah akşam yaptım. Ekstra olarak yumurtalıklara ve rahime göbekten sülük tutturdum. Meryem suresi okuyordum aklıma geldikçe. Bide karnımı ovarak ya varis celle celalühü diyordum aslın da. 707 defa söyleyin yazıyordu Bi yerde ama ben sayı odaklı yapmadım.Merhaba nasıl içtiniz hangi dönemde içtiniz acaba biraz daha detaylı anlatır mısınız adetten önce mi sonra mı yada kaçıncı günü içmeye başladınız
Yumurtlama dönemiMerhaba nasıl içtiniz hangi dönemde içtiniz acaba biraz daha detaylı anlatır mısınız adetten önce mi sonra mı yada kaçıncı günü içmeye başladınız
Merhaba gittiniz mi Kaan hocaya memnun kaldınız mıMerhaba Kaan hoca size nasıl bi tedavi uyguladı, bizde önümüzdeki günlerde gideceğiz
Allah yolunuzu kolaylaştırsın inşallah. Hangi doktora gidiyorsunuz şu an?Biz İstanbul dan gittik tedaviye. Eşimde sadece morfoloji bozukluğu var. Detaylı spermiyogram ve bir takım genetik testler yaptırdı kandan bakılan. Bir ay gobekten iğne kullandı eşim değerler istedigi gibi olmadı sanırım tedaviyi bıraktı ve şaka gibi ama gebelik olursa bilgi verin denildi. 3 negatif denemeden sonra gitmiştik ve cok umutlandık ama husran oldu.
Hocanın bize yaptırdıgı testlere dünya para verdik.. Bu testi daha sonra genetik drlarına gösterdim ve sadece güldüler.. Şimdi baska bir Üroloji prof gidiyor eşim. O da testleri gorunce güldü.. Daha neler neler.. Şimdi ilk defa eşimdeki sorunu gorebilen ve elinden geleni yapmaya calısan bir drla karsılastırdı Mevlam bizi. İlk defa içim umut doldu. Allah hiçkimsenin emegini zayi etmesin.