Herkese oyle diyo bizim degerler normale bile dönmeden tedaviyi bitirdi hic boyle olcagini beklemiyodum cok umutlanmistim giderkenPek sonuç alan yok sanırımbizimde dna hasarımız düştü ama sper sayısı az normal olabilir dedi. Ama sperm azken nasıl olacak anlamdım
merhaba 2 düşüğüm oldu 9 haftalık ve 15 haftalık... kalpleri durdu bebeklerimin rabbim kimseye yaşatmasın... sperm dna hasarına nerede baktırdınız ? ve nasıl düştü dna hasarınız ? yardımcı olursanız çok sevinirim.... allah hepimizin yardımcısı olsunPek sonuç alan yok sanırım ☹ bizimde dna hasarımız düştü ama sper sayısı az normal olabilir dedi. Ama sperm azken nasıl olacak anlamdım
Ankara da y genmerhaba 2 düşüğüm oldu 9 haftalık ve 15 haftalık... kalpleri durdu bebeklerimin rabbim kimseye yaşatmasın... sperm dna hasarına nerede baktırdınız ? ve nasıl düştü dna hasarınız ? yardımcı olursanız çok sevinirim.... allah hepimizin yardımcısı olsun
Ankara da y gen biyoteknoloji var orda yaptırdık cnmmerhaba 2 düşüğüm oldu 9 haftalık ve 15 haftalık... kalpleri durdu bebeklerimin rabbim kimseye yaşatmasın... sperm dna hasarına nerede baktırdınız ? ve nasıl düştü dna hasarınız ? yardımcı olursanız çok sevinirim.... allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizde de varikosel var 2 aydır yrda görüyoruz ilaç kullanıyor eşim. Şuan için daha ilerleme yok pek semen testinde. Dna hasar testi yaptırdık orda düzelme var
[/QUOTE
Eşinizin varikosel durumu kaçıncı derece, kaç ml. İlaçla tedavi yöntemi varmıymış ameliyatsız
Sayı hız morfoloji düzeldimi?Biz kasım ayında gittik. Bizde sayı hız ve morfoloji sıkıntısı vardı. Ilaç verdi dna hasar testi de yaptık değerlerimiz düzeldi şükür ama daha hamilelik yok ilaçlara devam ediyoruz
Sayı hız morfoloji düzeldimi?
Özellikle morfoloji :) maşallah
Kaç ayda düzelttiniz
canım Kaan hoca hangi ilaç ve tavsiyelerde bulundu? Neler tükettiniz?3 ayda sayı ml de 3 milyondan 46 milyona
Hız(ileri) yüzde 5 ten 35 e
Morfoloji ölçülemiyordu son testte %7 ye yükseldi
Değerlernz en son kaçtıMerhaba arkadaşlar. Yazmıştım zate. Daha önce sıkıntılarımızı. Kaan hoca 6 ay içinde normal olur olmazsa tüp bebek dedi biz bu ay meryem ana otu denedik. Çok şükür Allahım nasip etti hamile olduğumu öğrendim