- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
meraba kızlar bizde kaan beyde tedaviye başladık mart ayında. 1 kez aşılama. 2 defa tüp bebek denemem oldu sonuç negatif. rahmimde perde vardı o alındı. eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. en son çare kaan beyi araştırdık bulduk. dna hasar testi istedi sonuç yüzde 81 hasarlı çıktı. 3 ay ilaç tedavisi verdi eşime . 15 gün önce tekrar test istedi sonuç bugün çıktı yüzde 11 e düşmüş hasar..
bizde düzen laboratuvarda test verdik. 1ml de 70 milyon spermi çıktı. umudum var sanki ama bilmiyorumMerhaba bizde gecen sene eylül ayinda muayene olduk. Tam hatırlamıyorum dna hasarı 87 civarında cikti sanırım Sonra ilac vs kullandi %10 düştü. 6 ay daha ilac kullanın dedi 6 ay daha ilac kullandık ayda 2 şer kutu.
Haftada 2 kez nohut yemegi, isirgan otu cayi, havuç herseyi yaptık maalesef sperm sayisi hic artmadi.3milyon da kaldı. Simdi tüp bebek yaptircaz keske daha önce yaptirsayidk
Sizim sayi yüksekmiş, sebebsiz infertilite mi sizin canım.bizde düzen laboratuvarda test verdik. 1ml de 70 milyon spermi çıktı. umudum var sanki ama bilmiyorum
ben bile bilmiyorum canım. evlendik en baştan beri istedik olmadı. eşimde varikosel cıktı yıkıldık.. ameliyat oldu gene olmadı. sonra bende süpriz sekilde rahmimde perde olduğunu öğrendik tekrar yıkıldık.. ameliyat oldum sonra olmadı. aşılama yaptık olmadı. Aşılamadan sonra morfoloji ve ileri hızı sıfır olduğunu öğrendik tekrar yıkıldık... tüp bebeğe gönderdiler sonuç negatif tekrar yıkıldık... tekrar tüp bebeğe gittik embriyoların hiçbiri gelişmedi transfer günü transferim iptal edildi gene yıkıldık.. sonra kaan beyi arastırdık bulduk. dna hasar testi istedi yüzde 81 hasarlı çıktı gene yıkıldık.... yani anlayacağın 2 buçuk yıldır evliyiz. eşimle ben çok birbirimize sarılıp saatlerce ağladık ağladık ağladık...Sizim sayi yüksekmiş, sebebsiz infertilite mi sizin canım.
Çok güzel gerilemiş hasar.Benimde ocak ayındaki tüp bebek denemem oldu hasar yüzünden kaybettik bebeği sonrasında testi yaptirdik 33 cikti bizdede hasar esim ilac kullaniyor 2 aydir.Siz hangi ilaçları kullanmistiniz hasar düşmicek diye cok korkuyorum.Bizimde varikosel var grade 2 ameliyat olmadık ama hasar düşmezse yapariz dedi doktorumuzmeraba kızlar bizde kaan beyde tedaviye başladık mart ayında. 1 kez aşılama. 2 defa tüp bebek denemem oldu sonuç negatif. rahmimde perde vardı o alındı. eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. en son çare kaan beyi araştırdık bulduk. dna hasar testi istedi sonuç yüzde 81 hasarlı çıktı. 3 ay ilaç tedavisi verdi eşime . 15 gün önce tekrar test istedi sonuç bugün çıktı yüzde 11 e düşmüş hasar..
gercekten cok zor. insallah hayırlısı ile hepimiz beybi sahibi oluruz.. dualarıma seni de katacam inşallahSeni çok iyi anliyorum canim, benzer durumlari bizde yaşadık benim esimde de varikosel var ameliyat oldu düzelmedi maalesef 4 senedir uğraşıyoruz bizde sperm sayisi 3milyon bizim cok az. Bu ay tüp bebeğe baslayacaktik doktorumuz esimden y kromozom delesyon ve kromozom analizi istedi bugün onlari yaptirdik sonuca göre başlayacağız. Maddi ve manevi cok yiprandik.
kaan bey önce klomen ve trental verdi. 1ay kullandı. 1 ayın sonunda fsh ve testosteron sonucu takibi istedi yaptırdık sonucu gönderdik. onun üzerine klomeni kesti. trental a devam dedi. ekstra emodex verdi günde 2 defa.. biz kendimiz solgar ın e vitaminini aldık 200 lük olanı.. ve bide ekstra olarak İstanbulda bi aktar varmış meşhur muş bi yakınımız sağolsun gidip bize ordan polen propolis ve arı sütü aldı (2bin500 tl tuttu) onu kullandık... 1 kilo bala karıstırdım evde onlarıÇok güzel gerilemiş hasar.Benimde ocak ayındaki tüp bebek denemem oldu hasar yüzünden kaybettik bebeği sonrasında testi yaptirdik 33 cikti bizdede hasar esim ilac kullaniyor 2 aydir.Siz hangi ilaçları kullanmistiniz hasar düşmicek diye cok korkuyorum.Bizimde varikosel var grade 2 ameliyat olmadık ama hasar düşmezse yapariz dedi doktorumuz
Arı sütü bal polen kullanıyoruz bizde,keciboynuzu özü.Ilac olarak klomen,emodex,impryl,proxed plus,evicap birde.Yani kullanmadığı ilac kalmadi esimin fayda eder inşallah ikincide mutlu sona ulaşırız bizde insallah.Klomeni kesme sebebi neydi acaba.kaan bey önce klomen ve trental verdi. 1ay kullandı. 1 ayın sonunda fsh ve testosteron sonucu takibi istedi yaptırdık sonucu gönderdik. onun üzerine klomeni kesti. trental a devam dedi. ekstra emodex verdi günde 2 defa.. biz kendimiz solgar ın e vitaminini aldık 200 lük olanı.. ve bide ekstra olarak İstanbulda bi aktar varmış meşhur muş bi yakınımız sağolsun gidip bize ordan polen propolis ve arı sütü aldı (2bin500 tl tuttu) onu kullandık... 1 kilo bala karıstırdım evde onları
Birde klomenden sonra semen analizi yaptırdınız mi sayıda düşüklük oldu muArı sütü bal polen kullanıyoruz bizde,keciboynuzu özü.Ilac olarak klomen,emodex,impryl,proxed plus,evicap birde.Yani kullanmadığı ilac kalmadi esimin fayda eder inşallah ikincide mutlu sona ulaşırız bizde insallah.Klomeni kesme sebebi neydi acaba.
Inşallah canımgercekten cok zor. insallah hayırlısı ile hepimiz beybi sahibi oluruz.. dualarıma seni de katacam inşallah
Peki Kaan aydos yorumladı mı hasar düştükten sonra morfoloji önemli değil diyor hep 6 ay olmazsa tüp bebek diyo hep okuduklarimdan bizimde hasar var morfoloji hareket 0 ben hamile kaldım tüp bebekle ama sonuç sağlıksız gebelik.Varikosel grade kacti bizim 2 ama doktor önermedi bize ameliyat bir sonraki denemede tese yapariz dedi o sekilde hasar 6 kat daha az hasarlı oluyomuskaan beye ilk gittiğimizde semen analizi istemdi bizden ama daha önce tüp bebek yaptırdığımız merkezde 55 milyon gelmişti. klomeni ne eşimden fsh ve testestoron istedi sonuçlarını atınca kesti
kaan beye sonucu yarın sabah gönderecek. daha yorumlamadı. bizde cok heyecanlıyız ne diyecek diye merak ediyoruz.. benim aşılama tutmadı zaten hiç. ilk tüp bebekte tutunmadı hiç.. ikinci tüp bebekte embriyolar gelişmedi. transfer günü transfer iptal edildi... kaan bey dna hasarı olduğu için embriyolar gelişmemiş dedi..Peki Kaan aydos yorumladı mı hasar düştükten sonra morfoloji önemli değil diyor hep 6 ay olmazsa tüp bebek diyo hep okuduklarimdan bizimde hasar var morfoloji hareket 0 ben hamile kaldım tüp bebekle ama sonuç sağlıksız gebelik.Varikosel grade kacti bizim 2 ama doktor önermedi bize ameliyat bir sonraki denemede tese yapariz dedi o sekilde hasar 6 kat daha az hasarlı oluyomus
Ankarada misiniz, hangi merkezde tüp bebek tedavisi oldunuzkaan beye sonucu yarın sabah gönderecek. daha yorumlamadı. bizde cok heyecanlıyız ne diyecek diye merak ediyoruz.. benim aşılama tutmadı zaten hiç. ilk tüp bebekte tutunmadı hiç.. ikinci tüp bebekte embriyolar gelişmedi. transfer günü transfer iptal edildi... kaan bey dna hasarı olduğu için embriyolar gelişmemiş dedi..
hayır ankarada değiliz. mail üzerinden sonuçları gönderiyoruz. sadece 1 defa muayeneye gittik ondan sonra online mesajlaşıyorsun.. ilk aşılama Diyarbakır memorial de.. ilk tüp bebek diyarbakır memorialde .. ikinci tüp bebek malatya doğufertildeAnkarada misiniz, hangi merkezde tüp bebek tedavisi oldunuz
Bir sonraki denemeyi yaparsanız eğer mikroçip ve ımsı yi birlikte kullandırın bizde sadece ımsı kullanılmıştı bilmiyoduk tabi hasarı.Ama hasar varken mikroçip diyorlar yaptırıp hamile kalanlar.Ama sizin epey yüksemiş su an çok güzel düşmüş darısi başımızakaan beye sonucu yarın sabah gönderecek. daha yorumlamadı. bizde cok heyecanlıyız ne diyecek diye merak ediyoruz.. benim aşılama tutmadı zaten hiç. ilk tüp bebekte tutunmadı hiç.. ikinci tüp bebekte embriyolar gelişmedi. transfer günü transfer iptal edildi... kaan bey dna hasarı olduğu için embriyolar gelişmemiş dedi..