Erkek İnfertilitesi Dr. Kaan aydos da tedavi görenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimin sperm dna hasarı % 20.58 çıktı doktor normal dedi iki tane düşüğümüz olmuştur bizim 9 haftalık ve 15 haftalık ikisinin de kalpleri durdu... doktor normal dedi neden ölüyor benim yavrularım ya

Oyy hem ben hem eşim kullandı. Suyunu 3 gün fln beraber içtik. Otdan bir parçada sağ göğsüme koydum sadece duşa girince çıkarıyordum. hamile olduğumu öğrenince çıkardım

Merahaba sizin sorun tam olarak neydi tedaviniz hangi süreçte şuan benim eşim klinefelter sendromu mikrotese oldu ama canlı sperm bulunamadı rosi tekniğinde sperm olmadan da tüp bebek oluyor mu kök hücre tedavisi tarzı bişey mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Kizlar Merbaha bizde Kaan Aydos hastayız size umut olsun ben daha önce defalarca kez asılma yaptırdım 3 keser tup bebek yaptırdik ikisi dollenmedi birinde de embriyo kalitesi düsuktu normalde hastanelr hep açıklanamayan infertilite dediler 5 yıllık eviliyiz Kaan aydosun Metini duyduk 4 ay önce gittik açıklanamayan değildir dedi içte bir problem vardır helede döllenme sorunu var mutlaka vardır dedi DNA hasar tahlili sonucunda eşimin yuzde 4 sağlam spremi cikti önce yıkıldık bize bu aşamada korunmamizi soyledi ama umudumuzu kaybettmedik söylediği herşeyi harfiyen uyguladik 2 ay sonunda yuzde 99 oldu ve bugün öğrendim ki hamileyim korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım Allah'ım inşallah tamamına erdirsin isteyen hepimize versin inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza.Hasariniz yüzde kaçtı.Bende ocak ayında tup bebekle hamile kaldım ancak gelişimi durduğu için alındı malesef.Hasar testi ve ros yuksek cıktı ilaçlar verdi doktorumuz siz neler kullandınız paylaşır mısınız böyle bir yıkım yaşadıktan sonra tüp bebege tekrar baslicak gücüm yok psikolojik olarak.Birde sizin hareket ve morfoloji gibi değerleriniz nasıldı teşekkürler

Amiin bizde Kaan aydos tedavi bitirdikten 1 ay sonra hamile kaldım
Hayırlı olsun neler kullandınız sizde paylaşır mısınız lütfen benim esimdede dn ma hasarı cıktı %33.Tüp bebekle hamile kalmıştım ve gelişimi durdu..Ilk başladığınız değer nasıldı hasar değeri birde morfolojiniz nasıldı sizin tesekkurler

Şimdi sayıları değerleri tam hatırlamıyorum ama. İlk gittiğimiz de sprm sayorıs 14 mlyn ileri hız %20 falandı daha düşkte olablr. Sonra hasar testinde orta hasarlı çıktı yüzde yazmıyordu ama normal seviye 0-80 arasıydı eşimn 140dı. Sonra klomen başladı. Zaten vitamin kullanıyordu sonraki testte %16ya düştü doktor tedaviyi bıraktı. Vitamin ilaçlarının 1 tanesini kullan dedi. 6 ay bekleyin yoksa tüp bebek dedi. Biz bu sırada doktor dedikten sonra meryem ana otu kullandım. Eşim daha önce 3 kere hacamat sülük olmuştu bende 1 kere olmuştum. Eşim kaldığım ay tekrar hacamat oldu. Biyer de okumuştum tedavi de ilk 3 hacamat temizler vücüdu 3 ten sonra tedavi eder die. 3 te bırakıncs zorla 4.yü yaptırdım. Bide eğri çayır balı var onun polen propolis arı sütü karışımı vardı onu kullandı kuruyemiş keçiboynuzu tozu nohut havuç fln bunları da sürekli yaptık 6 8 ay fln

Bende araştırdım hacemat ve glutatyon tedavisi özellikle oktidatif stres icin bizim ikiside artmış hasar olarak çıkıyor %30 ikiside.Sizin hız iyiymiş bizim ileri hareket 0 morfoloji 2 ydi soNra 0 olmuş oda..Bizde klomen kullanmaya başladık, proxed plus,imrply ve emodex insallah bizede fayda eder.arti bir sürü bitkisel sey yiyip ıcırıyorum bende. Bazi yerlede bunun kesin tedavisi olmadığını düşünüyorum ve çok moralim bozuluyor.Yada hasar düştü diyelim tekrar edip etmeyeceğinin garantii yok.Birde siz testi ne kadar sonra yaptırdınız düşüş olduğunu gördünüz me kadar süre kullandınız ilaçları?Ve morfolojiniz nasıldı hatirliyomusunuz.ben normal olsun diye gelemicem sanırım tüp bebekle olsun yeterki sağlıkla devam etsin derdindeyim artik.

Bizim, son zamanda ileri hız 0 Dı zaten ö valla dicek bişeyim yok bende şimdi hastanede yatıyorum dün kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Sebebi bilmiyorum. Belki de varikosel den ne bilim

Bizim, son zamanda ileri hız 0 Dı zaten ö valla dicek bişeyim yok bende şimdi hastanede yatıyorum dün kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Sebebi bilmiyorum. Belki de varikosel den ne bilim
Geçmiş olsun bende 1 ay önce oldum çok zor hala psikolojik olarak aatlatamadım.Tüp bebekle bin bir badire atlattıktan sonra kalmıştım..Dna hasarından tamamen hasarlı spermle oluşan embriyonun genetiğide iyi olmuyor malesef bir yere kadar gidiyor ve tıkaniyor Allah yardımcımız olsun

rosi tekniğinin toplam ücreti ne kadara mal oldu acaba?

Tesede öncül sperm hücresi bulunursa yapılabilşyor
rosi tekniğinin toplam ücreti ne kadara mal oldu acaba?
14bin canım ilaçlar hariç

Geçmiş olsun cnm. Sebebe söylemediler tekrarlayan gebeliklerde araştırıyoruz dediler. Kan pıhtılaşmasından mı varikosel den mi anlamadım

Bide tekrara aynı şeyi yaşayacağım die de korkuyorum. Hayırlsı olsun valla isteyen herkese nasip olsun inşallah

Kaan aydostan hiç memnum kalmadık. Doğal yolla Hamile kalan az oluyor. Genelde tüp bebek oluyor. Öyleyse güzel bir araştırma ile aynısı evde yapabilirsiniz. Yani gitmeden bile tahlil yaptırarak kendiniz takip edebilirsiniz

meraba kızlar bizde kaan beyde tedaviye başladık mart ayında. 1 kez aşılama. 2 defa tüp bebek denemem oldu sonuç negatif. rahmimde perde vardı o alındı. eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. en son çare kaan beyi araştırdık bulduk. dna hasar testi istedi sonuç yüzde 81 hasarlı çıktı. 3 ay ilaç tedavisi verdi eşime . 15 gün önce tekrar test istedi sonuç bugün çıktı yüzde 11 e düşmüş hasar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…