- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.480
- 28
- Konu Sahibi Ozlemfeyzik
aynen aynenBakarsan karşına çıkar öyle şap diye kalırsın sende. İşine bak bakma o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aynenBakarsan karşına çıkar öyle şap diye kalırsın sende. İşine bak bakma o zaman
Ben dün bir doktora gittim bu ameliyatı yapamayız sarkık çok değil dedi lipo ile desteklemedi moralimi bozdu sizde çok şey fark etti miSelam bende aynı ameliyatı planlıyorum 72 kg 1,65 boyum basenlerim sarkık fiyat ne ödediniz
Kadıncağızı linç etmişler sayfalarca dalga geçip gülmüşler, çok kırıcı yorumlar okudum, kendisi de belirtmiş üzüldüm diye. Bu normal, bunu yapanlarla polemiğe girmek yanlış mı?Hanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz.
Sanane aq S***** G** (Defol) o zMan internete girmeevet hiç böyle şeylere bakmadığım için garipsedim bana da normal gelmedi burun falan değil sonuçta belki bin tane insan bakacak
Başarılı görünüyorMerhaba benim fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır bu ameliyatı düşünüyorum.Genelde öneriyle bir yere gittiğimde sonu hüsran oldugu için bu sefer kendim araştırıp karar verdim.
Görüştüğüm bazı doktorlar sanki ben bu ameliyatı olmakta ciddi değilmişim de boşuna vakitlerini alıyormuşum gibi davrandı. İsmet hoca ise sorduğum tüm sorulara uzun uzun ikna edici yanıtlar verdi, bu işi severek ve hevesle yaptığını gördüm. Zaten emekli tecrübeli ama bununla beraber heyecanını da kaybetmemiş biri.
Ameliyat 4-5 saat sürdü. 3 gün hastanede kaldım ve taburcu oldum. Şu an 5. günüm ağrı sıfır, zaten ilk gece dışında ağrı olmadı. O gece de evet çok ağrıdı ama geçince unutuluyor işte:)) Şu an her yöne rahatça yatabiliyorum, sırtüstü yatmakta da bir sorun yokmuş ama ben psikolojik olarak sırtüstü yatarsam dikişlerim ayrılır diye korkuyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru olursa yine yanıtlarım.
Bugüne kadar ilk kez mi gördünüz bu tarz bir ameliyat? Memeler nasıl büyütülüp küçültülüyor sanıyordunuz? Tüp mide ameliyatı sonrasında deri germe ameliyatı? Bunları duymamış olmak için internete ilk kez bugün erişmiş olmanız gerek.Simdi ben anlamadım kalçanız dik dursun diye koskocaman ömür boyu yol gbi duracak o dikiş izlerine razı mi geldiniz cidden ??
Benim yorumumla senin yazdığın cevap ne alaka ?? Ben diyorum ki kalca kaldırıldı diye omurboyu belli olacak bu dikiş izlerine değer miydi demek istedim .yanı o dikiş izleri kolay kapanmıyor ayrıca enfeksiyon kapabilir ve ayrıca ayrıca boydan boya o dikiş izi oyle kalmıyor maalesef beyaz uzun bi dikis lekesine dönüşecek zamanla sizce görüntü olarak bu şekilde cok mu estetik durmus anlamında yorum yazdımBugüne kadar ilk kez mi gördünüz bu tarz bir ameliyat? Memeler nasıl büyütülüp küçültülüyor sanıyordunuz? Tüp mide ameliyatı sonrasında deri germe ameliyatı? Bunları duymamış olmak için internete ilk kez bugün erişmiş olmanız gerek.
Yorumunuza " Şimdi ben anlamadım " diye başladığınız için ilk kez mi görüyorsunuz yazdım. Boydan boya dikiş izi külot çizgisinde kalıyor. Herkesin görebileceği en çıplak hali, bikini olur. Onda da belli olmaz. Cinsel ilişki yaşayacağı kişiyle de baştan konuşur söyler. Mutsuz oldugu bir vücutla gezmektense, herkesin güzel gördüğü, dikiş izini kendisinin gördüğü bir vücuda sahip olmak çok akıllıca. Sizin yorumunuz tuhaf o sebeple.Benim yorumumla senin yazdığın cevap ne alaka ?? Ben diyorum ki kalca kaldırıldı diye omurboyu belli olacak bu dikiş izlerine değer miydi demek istedim .yanı o dikiş izleri kolay kapanmıyor ayrıca enfeksiyon kapabilir ve ayrıca ayrıca boydan boya o dikiş izi oyle kalmıyor maalesef beyaz uzun bi dikis lekesine dönüşecek zamanla sizce görüntü olarak bu şekilde cok mu estetik durmus anlamında yorum yazdım
Hayırdır sen avukatımisin anlamadım sizene benim görüşümden madem cok dert ettiniz sevgilisine ne söyleyeceğini, bence gotunun sarkık oldugunu söylese daha sağlıklı olacakmış sayın avukat hanım :)))Yorumunuza " Şimdi ben anlamadım " diye başladığınız için ilk kez mi görüyorsunuz yazdım. Boydan boya dikiş izi külot çizgisinde kalıyor. Herkesin görebileceği en çıplak hali, bikini olur. Onda da belli olmaz. Cinsel ilişki yaşayacağı kişiyle de baştan konuşur söyler. Mutsuz oldugu bir vücutla gezmektense, herkesin güzel gördüğü, dikiş izini kendisinin gördüğü bir vücuda sahip olmak çok akıllıca. Sizin yorumunuz tuhaf o sebeple.
Valla muhteşem olmuş hayırlı olsunMerhaba benim fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır bu ameliyatı düşünüyorum.Genelde öneriyle bir yere gittiğimde sonu hüsran oldugu için bu sefer kendim araştırıp karar verdim.
Görüştüğüm bazı doktorlar sanki ben bu ameliyatı olmakta ciddi değilmişim de boşuna vakitlerini alıyormuşum gibi davrandı. İsmet hoca ise sorduğum tüm sorulara uzun uzun ikna edici yanıtlar verdi, bu işi severek ve hevesle yaptığını gördüm. Zaten emekli tecrübeli ama bununla beraber heyecanını da kaybetmemiş biri.
Ameliyat 4-5 saat sürdü. 3 gün hastanede kaldım ve taburcu oldum. Şu an 5. günüm ağrı sıfır, zaten ilk gece dışında ağrı olmadı. O gece de evet çok ağrıdı ama geçince unutuluyor işte:)) Şu an her yöne rahatça yatabiliyorum, sırtüstü yatmakta da bir sorun yokmuş ama ben psikolojik olarak sırtüstü yatarsam dikişlerim ayrılır diye korkuyorum.
Üslup kimliğidir insanın. Ucuz ucuz koktu buralar yorumunuzdan sonra. İyi forumlar, bir daha denk gelmemek üzere.Hayırdır sen avukatımisin anlamadım sizene benim görüşümden madem cok dert ettiniz sevgilisine ne söyleyeceğini, bence gotunun sarkık oldugunu söylese daha sağlıklı olacakmış sayın avukat hanım :)))
Çok güzel olmuş gerçekten Dr n ellerine sağlık,güle güle eskiltin totonuzu insan eskimesine kıyamaz cidden beğendim eski görüntüsü ile yenisi arasında bayağı fark varMerhaba benim fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır bu ameliyatı düşünüyorum.Genelde öneriyle bir yere gittiğimde sonu hüsran oldugu için bu sefer kendim araştırıp karar verdim.