• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmet BİNGÖL ,Elazığ 'da kalça dikleştirme ameliyatı oldum, nasıl olmuş kızlar.

Şimdi konu gundem kısmında olduğu icin herkesin ana sayfasina düştü, durduk yere 🍑 görmüş oldular. İlgi alanına girmeyen insanlara tuhaf gelmiştir. Onları da anlıyorum:) Ama yarın bir gün popo dikleştirme ameliyatı için kk'da dolaşan insanlar teşekkür mesajı atarlar, üzme canını:)
Hmm değiştirebiliyor muyum konuyu

Karın germe ,360 derece ameliyatları vs bu tip fotoğraflar çok neden yadırgandi anlamadim amacım erotizm bir paylaşım yapmak asla değildi.. yorumunuz için teşekkürler
Güzel olmuş canım iyilesmen uzun sürdü mu baya baya fark etmiş komple kesik galiba..kendine özgüven gelmiştir iyi yapmışsın

Hmm değiştirebiliyor muyum konuyu
İlk açıldığında gündem kısmında duruyor, bir süre sonra sadece arayanlar bulur,merak etme.
Ama ben yerinde olsam,pişman olduysam sadece üyelerin gorecegi fotoğraf albümü oluşturur, konuyu 'fotolar albümde' diye guncellerdim

Bu ameliyatı olmak isteyen insanlar için..övün diye değil. Bi iş başarılı yapılmışsa övülede bilir. Sonuçta sarkmış halini de paylaştım.amacim beğeni almak olsaydı onları paylaşmazdim. Ameliyat masanini da paylaşmazdim dikişler saklar iç camasiriyla falan atardım. Umarım aradaki farkı anladiniz
Sarkmış hali artık olmadigi icin onun bir hükmü yok. Şu an güzelleşmiş bir popoya sahip oldugunuz için odakta yeni hali var. Neyse bu gecelik bu kadar popo yeter. Hayirli olsun. Jean giyince cok iyi hissedersiniz umarim.

Rulo olmuş yanları... o bari atılmasaydı.
Kendisi için çok güzel bir şey yapmış. Çünkü gerçekten estetiğe ihtiyacı varmış. Nasıl mutlu olacaksa öyle. Ama arkadaş, göz var izan var. Hangi motivasyonla öyle bir fotoğraf çekildin de KK’da paylaşıyorsun ahsjsjsj gözüm kanadı

ama yine de gerçekten tebrik ederim sizi ben hayatta cesaret edemezdim son hali de çok iyi olmuş.

Kendisi için çok güzel bir şey yapmış. Çünkü gerçekten estetiğe ihtiyacı varmış. Nasıl mutlu olacaksa öyle. Ama arkadaş, göz var izan var. Hangi motivasyonla öyle bir fotoğraf çekildin de KK’da paylaşıyorsun ahsjsjsj gözüm kanadı
Bunu dr muayenede çekti ve ben de hemşirelik ve bu işin içindeyim açıkçası bana rahatsız edici gelmedi.Fotograf çekerken hastalara öyle estetik durmuyor söyle indirin bir dahakine kırmızı iç camasirykq gelin estetik dursun falan demiyoruz. Neyse nasıl silindiği konusunda yardımcı olursanız sileyim madem bu kadar yanlis

Çok kotu niyetle kullanılabilinecek bir fotoğraf aslinda. Insanlara zerre guvenim kalmadi. Perdenin arkasindan balkona taytla cikan komşusunu cekip yayinlayan hesaplar var. Kimse tanimasa bile kim ister kalçasinin twitterda azgın dayılara malzeme olmasini?

Çok kotu niyetle kullanılabilinecek bir fotoğraf aslinda. Insanlara zerre guvenim kalmadi. Perdenin arkasindan balkona taytla cikan komşusunu cekip yayinlayan hesaplar var. Kimse tanimasa bile kim ister kalçasinin twitterda azgın dayılara malzeme olmasini?
Kimse kimseyi çıplak poposundan tanımaz tatlışş paylaşsın dayılar nolcak 😀😀 hanım ablamız da zaten nasılsa kim olduğumuz belli değil diye rahatça attığını belirtmiş. ☺️
Konu sahibi, kendiniz için çok iyi bişey yapmışsınız aynaya bakmak sizin için daha güzel olacak. Yeni hali çok iyi görünüyor.🙂

Kimse kimseyi çıplak poposundan tanımaz tatlışş 😀😀 hanım ablamız da zaten nasılsa kim olduğumuz belli değil diye rahatça attığını belirtmiş. ☺️
Konu sahibi, kendiniz için çok iyi bişey yapmışsınız aynaya bakmak sizin için daha güzel olacak. Yeni hali çok iyi görünüyor.🙂
Ben tanır mı yazmışım?

Bence de yeni hali çok güzel, ama inanın o resim burdan nerelere nerelere gider maalesef. Aslında sizin için diyoruz ama siz bilirsiniz tabi.

Back