Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. İsmet BİNGÖL ,Elazığ 'da kalça dikleştirme ameliyatı oldum, nasıl olmuş kızlar.
Merhaba izler var hep olacak da ama bu beni rahatsız etmiyor çünkü o bir hatıra gibi görüyorum onu. Zaten iç çamaşırı içinde kalıyor ve giderek sönükleşiyor.
Ay herkes hangi kafada bilemedim ne var resimlerde. Kadınlar kulübü değil burası. Resimler çok faydalı fikir veriyor. Çokta güzel olmuş. Şimdiki durum nedır ne alemdesiniz?
Merhaba, Güle güle sağlıkla yaşayın. Ameliyat hakkında bilgi verirmisimiz lütfen. Kaç saat sürüyor hastanede yatış süresi iyileşme süresi?ben üst bacak (uyluk)ile birlikte olmak istiyorum birde creti ne kadar? Teşekkür ederim
Yaa yüzüm görünmüyor sonuçta, tanıdıklara soramıyorum gizli oldum çünkü ameliyatı bari internette sorayım dedim ne olsa yüzümüz görünmüyor kimse popomdan tanımaz beni