• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmet BİNGÖL ,Elazığ 'da kalça dikleştirme ameliyatı oldum, nasıl olmuş kızlar.

Kimse kimseyi çıplak poposundan tanımaz tatlışş paylaşsın dayılar nolcak 😀😀 hanım ablamız da zaten nasılsa kim olduğumuz belli değil diye rahatça attığını belirtmiş. ☺️
Konu sahibi, kendiniz için çok iyi bişey yapmışsınız aynaya bakmak sizin için daha güzel olacak. Yeni hali çok iyi görünüyor.🙂
Hangi doktora ameliyat olduğunu bilen birisi bence fizik yapısından tarihinden vs gayet tanıyabilir bence

Çok kotu niyetle kullanılabilinecek bir fotoğraf aslinda. Insanlara zerre guvenim kalmadi. Perdenin arkasindan balkona taytla cikan komşusunu cekip yayinlayan hesaplar var. Kimse tanimasa bile kim ister kalçasinin twitterda azgın dayılara malzeme olmasini?
Instagram’dan estetik cerrahlarının paylaşımlarına biraz göz atarsanız aynen bu şekilde fotoğrafların paylaşıldığını görürsünüz. Before after paylaşmak çok yaygın😊

Bu kadar sorun edilcek dayıları şenlendircek bir şey değil bence. Şenlenmek isteyen her yerde şenlenir o ayrı 🤨
Değil mi?
Yav bu ülkede damacanaya hallenen insanlar var
Adamın tekinin otobüs durağındaki oturma yerinin yuvarlak deliğinde peniisi kaldı.
Siz neyden bahsediyorsunuz

Bunu dr muayenede çekti ve ben de hemşirelik ve bu işin içindeyim açıkçası bana rahatsız edici gelmedi.Fotograf çekerken hastalara öyle estetik durmuyor söyle indirin bir dahakine kırmızı iç camasirykq gelin estetik dursun falan demiyoruz. Neyse nasıl silindiği konusunda yardımcı olursanız sileyim madem bu kadar yanlis
İlk mesajın altında üç nokta var ya. Oradan duzenleye basıp altta kutu kutu olan tüm fotolari sil, zaten silinir.
KK'yi çok seviyorum ama herkesle,her olayla dalga gecilmesinden nefret ediyorum.
Siz de canınızı sıkmayın,. İhtiyacınız varmış yaptırmışsiniz. Kırk kilo vermek de kolay değil, sonrasında kalan fazla etlerle yaşamak da.
Umarım bu ameliyattan sonra aynaya daha mutlu bakarsinix

Dayilar nelerle şenleniyor, aç da twittera bak. Gündemlerden birine girsen bile denk gelir hashtaglerde.
Ay o twitter dakiler çok fena şeyler ensest yazılar annemi uyurken çektim gibi iğrenç akla zarar şeyler dayıların iğrenç halleri tabi hat safhada 😒 tabi dediğin de ihtimal ama konu sahibi sorun etmedikten sonra pek bir şey söylenmez gibi.
He ben olsam atar mıyım? Asla 😀

Instagram’dan estetik cerrahlarının paylaşımlarına biraz göz atarsanız aynen bu şekilde fotoğrafların paylaşıldığını görürsünüz. Before after paylaşmak çok yaygın😊
Sedyedekilerden bahsetmiyorum. #popodiklestirme yazdim ve baktim ama o sekilde bir fotoğraf gormedim. Fotoğraf cektirmeyi paylaştirmayi kabul eden etsin, herkesin kendi karari.

Ay o twitter dakiler çok fena şeyler ensest yazılar annemi uyurken çektim gibi iğrenç akla zarar şeyler dayıların iğrenç halleri tabi hat safhada 😒 tabi dediğin de ihtimal ama konu sahibi sorun etmedikten sonra pek bir şey söylenmez gibi.
He ben olsam atar mıyım? Asla 😀
Burada da benzer azginlık seviyesindeki dayilar var. Seks oyuncaklari diye bir konum vardi. Oradan gelip benimle haftalarca kadin gibi konusan adamlar cikti. Sonlarda kudurdular belli ettiler kendilerini. Yoksa anlamazdim, master degree olmuslar.:KK70:
Özetle orada burada yayılabilir bir fotoğraf. Hatta sacma sapan aciklamalar bile yazarlar bilmem kim icin sıyırmış diye. Huzur kaçırır, ne gerek var dimi?

Burada da benzer azginlık seviyesindeki dayilar var. Seks oyuncaklari diye bir konum vardi. Oradan gelip benimle haftalarca kadin gibi konusan adamlar cikti. Sonlarda kudurdular belli ettiler kendilerini. Yoksa anlamazdim, master degree olmuslar.:KK70:
Özetle orada buradan yayılabilir bir fotoğraf. Hatta sacma sapan aciklamalar bile yazarlar bilmem kim icin sıyırmış diye. Huzur kaçırır, ne gerek var dimi?
Allah o azgın dayıları başkası üzerinden zevke gelirken hık hık diye kalpten yanına alsın inşallah pis herifler

Bunu dr muayenede çekti ve ben de hemşirelik ve bu işin içindeyim açıkçası bana rahatsız edici gelmedi.Fotograf çekerken hastalara öyle estetik durmuyor söyle indirin bir dahakine kırmızı iç camasirykq gelin estetik dursun falan demiyoruz. Neyse nasıl silindiği konusunda yardımcı olursanız sileyim madem bu kadar yanlis
Hastalara öyle estetik durmuyor vs demiyoruz demişsiniz siz de estek kliniği hemşiresi misiniz??? Demiyoruz derken kısmını anlamadım

Fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır araştırma yapıyorum. Ben öneriyle bir yere gittiğimde genelde sonu hüsran oluyor bu sefer kendim araştırıp doktorumu kendim seçtim ve şu an çok mutluyum. Doğru kişiyi seçmişim. Çünkü bu ameliyatı o kadar çok izledim o kadar çok fotoğrafa baktım ki şu an internetteki en güzel fotoğraf olduğunu düşünüyorum. Estetik konusunda gözüm iyidir ama sizce nasıl olmuş kızlar? Ben çok beğendim...
İsmet hocayı internetten buldum ve diğer doktorlar gibi beni başından savmadı, sorduğum tüm sorulara uzun uzun ikna edici yanıtlar verdi, bu işi severek ve hevesle yaptığını gördüm. Zaten emekli tecrübeli bir doktor ama aynı zamanda kendisinde henüz yeni mezun bir doktorun heyecanı ve isteği
de gördüm yani kalbimin sesi onu seçmemi söyledi ve yanılmadı.
Ameliyat 4-5 saat sürdü. 3 gün hastanede kaldım ve taburcu oldum. Şu an 5. günüm ağrı sıfır, zaten ilk gece dışında ağrı olmadı. Yatakta her yöne rahatça yapabiliyorum, sırtüstü yatmakta bir sorun yokmuş ama ben psikolojik olarak sırtüstü yatarsam dikişlerim ayrılır diye korkuyorum.
Ay neyse kızlar yorumlarınızı merak ediyorum...Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru olursa yine yanıtlarım.
Ismet Hocanın ellerine sağlık zorlu bir ameliyat iyi iş çıkarmış sağlıcakla kullanınız.bende meme estetiği için gideceğim slikon için cevrenizde ismet hocaya yaptıran oldu mu lütfen endileseliyim biraz

Fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır araştırma yapıyorum. Ben öneriyle bir yere gittiğimde genelde sonu hüsran oluyor bu sefer kendim araştırıp doktorumu kendim seçtim.
Diğer doktorlar gibi beni başından savmadı, sorduğum tüm sorulara uzun uzun ikna edici yanıtlar verdi, bu işi severek ve hevesle yaptığını gördüm. Zaten emekli tecrübeli bir doktor ama aynı zamanda kendisinde henüz yeni mezun bir doktorun heyecanı vardı.
Ameliyat 4-5 saat sürdü. 3 gün hastanede kaldım ve taburcu oldum. Şu an 5. günüm ağrı sıfır, zaten ilk gece dışında ağrı olmadı. Yatakta her yöne rahatça yapabiliyorum, sırtüstü yatmakta bir sorun yokmuş ama ben psikolojik olarak sırtüstü yatarsam dikişlerim ayrılır diye korkuyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru olursa yine yanıtlarım.
Hastalara doktotlar bu resimleri paylaşmaları için veriyor mu? Bir arkadaşıma burun estetiği öncesi/sonrası resimlerini vermemişti doktoru sadece göstermişti kendisine.

Hastalara doktotlar bu resimleri paylaşmaları için veriyor mu? Bir arkadaşıma burun estetiği öncesi/sonrası resimlerini vermemişti doktoru sadece göstermişti kendisine.
Vermesindeki sakınca nedir? Bana direkt watsaptan yolladı. Aksine hastalar instagramda falan kendi görüntülerini paylaşma izni vermez.

Evet tanımaz da
İnsanda da biraz utanma olur yahu
:olamaz:
Burun estetiği olmuş da onu atıyor sanki.
Resimde yüzü görünmüyor. Anadan üryan 360 derece germede resim koyanlar var herkese açık. O sayfaya bakınca şok oluyor insan.Üstelik yüz bile görünüyor başka resimlerinde. Hem de poz poz koyulmuş önden arkadan bir de cinsel bölgeye çıkartma koyulmuş. Buradaki resimde hiç bir şey yok. Ameliyat resmi o kadar.

Son düzenleme:
Fazla kilo alıp vermekten ötürü sarkmalarım vardı, yıllardır araştırma yapıyorum. Ben öneriyle bir yere gittiğimde genelde sonu hüsran oluyor bu sefer kendim araştırıp doktorumu kendim seçtim.
Diğer doktorlar gibi beni başından savmadı, sorduğum tüm sorulara uzun uzun ikna edici yanıtlar verdi, bu işi severek ve hevesle yaptığını gördüm. Zaten emekli tecrübeli bir doktor ama aynı zamanda kendisinde henüz yeni mezun bir doktorun heyecanı vardı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar soru olursa yine yanıtlarım.
Çok geçmiş olsun bu dikiş izleri kalıcak mı derin şekilde

Resimde yüzü görünmüyor. Anadan üryan 360 derece germede resim koyanlar var herkese açık. Üstelik yüz bile görünüyor başka resimlerinde. Ben de poz poz. Buradaki resimde hiç bir şey yok. Ameliyat resmi o kadar.
Vallahi bu tepkileri alınca çok şaşırdım ve üzüldüm. Ben bu sitede 360 derece germe olan vajinasi göğsü her yeri görünen fotoğraflar gördüm hiç birinin altında kimse böyle dalga geçmiyor. Ben mi yanlış bir yere konu açtım diye kontrol ediyorum hayır vücut estetiği diyor.

Back