Dr. İsmet BİNGÖL ,Elazığ 'da kalça dikleştirme ameliyatı oldum, nasıl olmuş kızlar.

Hangi doktora ameliyat olduğunu bilen birisi bence fizik yapısından tarihinden vs gayet tanıyabilir bence

Instagram’dan estetik cerrahlarının paylaşımlarına biraz göz atarsanız aynen bu şekilde fotoğrafların paylaşıldığını görürsünüz. Before after paylaşmak çok yaygın

Bu kadar sorun edilcek dayıları şenlendircek bir şey değil bence. Şenlenmek isteyen her yerde şenlenir o ayrı
Değil mi?
Yav bu ülkede damacanaya hallenen insanlar var
Adamın tekinin otobüs durağındaki oturma yerinin yuvarlak deliğinde peniisi kaldı.
Siz neyden bahsediyorsunuz

İlk mesajın altında üç nokta var ya. Oradan duzenleye basıp altta kutu kutu olan tüm fotolari sil, zaten silinir.
KK'yi çok seviyorum ama herkesle,her olayla dalga gecilmesinden nefret ediyorum.
Siz de canınızı sıkmayın,. İhtiyacınız varmış yaptırmışsiniz. Kırk kilo vermek de kolay değil, sonrasında kalan fazla etlerle yaşamak da.
Umarım bu ameliyattan sonra aynaya daha mutlu bakarsinix

Dayilar nelerle şenleniyor, aç da twittera bak. Gündemlerden birine girsen bile denk gelir hashtaglerde.
Ay o twitter dakiler çok fena şeyler ensest yazılar annemi uyurken çektim gibi iğrenç akla zarar şeyler dayıların iğrenç halleri tabi hat safhada tabi dediğin de ihtimal ama konu sahibi sorun etmedikten sonra pek bir şey söylenmez gibi.
He ben olsam atar mıyım? Asla

Instagram’dan estetik cerrahlarının paylaşımlarına biraz göz atarsanız aynen bu şekilde fotoğrafların paylaşıldığını görürsünüz. Before after paylaşmak çok yaygın
Sedyedekilerden bahsetmiyorum. #popodiklestirme yazdim ve baktim ama o sekilde bir fotoğraf gormedim. Fotoğraf cektirmeyi paylaştirmayi kabul eden etsin, herkesin kendi karari.

Burada da benzer azginlık seviyesindeki dayilar var. Seks oyuncaklari diye bir konum vardi. Oradan gelip benimle haftalarca kadin gibi konusan adamlar cikti. Sonlarda kudurdular belli ettiler kendilerini. Yoksa anlamazdim, master degree olmuslar.
Özetle orada burada yayılabilir bir fotoğraf. Hatta sacma sapan aciklamalar bile yazarlar bilmem kim icin sıyırmış diye. Huzur kaçırır, ne gerek var dimi?

Allah o azgın dayıları başkası üzerinden zevke gelirken hık hık diye kalpten yanına alsın inşallah pis herifler

Hastalara öyle estetik durmuyor vs demiyoruz demişsiniz siz de estek kliniği hemşiresi misiniz??? Demiyoruz derken kısmını anlamadım

Ismet Hocanın ellerine sağlık zorlu bir ameliyat iyi iş çıkarmış sağlıcakla kullanınız.bende meme estetiği için gideceğim slikon için cevrenizde ismet hocaya yaptıran oldu mu lütfen endileseliyim biraz

Hastalara doktotlar bu resimleri paylaşmaları için veriyor mu? Bir arkadaşıma burun estetiği öncesi/sonrası resimlerini vermemişti doktoru sadece göstermişti kendisine.

Hastalara doktotlar bu resimleri paylaşmaları için veriyor mu? Bir arkadaşıma burun estetiği öncesi/sonrası resimlerini vermemişti doktoru sadece göstermişti kendisine.
Vermesindeki sakınca nedir? Bana direkt watsaptan yolladı. Aksine hastalar instagramda falan kendi görüntülerini paylaşma izni vermez.

Evet tanımaz da
İnsanda da biraz utanma olur yahu

Burun estetiği olmuş da onu atıyor sanki.
Resimde yüzü görünmüyor. Anadan üryan 360 derece germede resim koyanlar var herkese açık. O sayfaya bakınca şok oluyor insan.Üstelik yüz bile görünüyor başka resimlerinde. Hem de poz poz koyulmuş önden arkadan bir de cinsel bölgeye çıkartma koyulmuş. Buradaki resimde hiç bir şey yok. Ameliyat resmi o kadar.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bu dikiş izleri kalıcak mı derin şekilde

Vallahi bu tepkileri alınca çok şaşırdım ve üzüldüm. Ben bu sitede 360 derece germe olan vajinasi göğsü her yeri görünen fotoğraflar gördüm hiç birinin altında kimse böyle dalga geçmiyor. Ben mi yanlış bir yere konu açtım diye kontrol ediyorum hayır vücut estetiği diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…