• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar koyucam ama c.tesi tamponlari aldirayim oyle eklicem resimleri daha sis ve buyuk gorunuyor ama zamanla inicek tam oturmasi 1 sene buluyor..İlk ameliyat gunu sisik degildi sonra sisti iyilesiyor icten ondan ama cok memnunum..

bende ismail beye olmayı düşünüyorum senin resmini çok merk ediyorum son kararımı resmini gördükten sonra vericem :) arkadaş olarak ekledim kabul edermisiniz acaba

Arkadaşlar Ben ismail hocanın hastasıyım burun ameliyatı oldum .. çok korkuyodum.. çok araştırdım allaha şükürler olsunki ismail hocayı buldum ve ameliyat oldum tam 5 ay oldu ve o kadar çok memnunumki.. keşke daha önceden olsaydım dıyorum.. ve hem rahat nefes alıyorum hemde şımdı burnum daha güzel ve doğal.. endişelenmenize hiç gerek yok.. Bence hiç düşünmeyin ismail bayramı tercih edin.. Eli Gerçekten çok iyi ve çok başarılı..:nazar:

Arkadaşlar Ben ismail hocanın hastasıyım burun ameliyatı oldum .. çok korkuyodum.. çok araştırdım allaha şükürler olsunki ismail hocayı buldum ve ameliyat oldum tam 5 ay oldu ve o kadar çok memnunumki.. keşke daha önceden olsaydım dıyorum.. ve hem rahat nefes alıyorum hemde şımdı burnum daha güzel ve doğal.. endişelenmenize hiç gerek yok.. Bence hiç düşünmeyin ismail bayramı tercih edin.. Eli Gerçekten çok iyi ve çok başarılı..:nazar:

canım geçmiş olsun resim koyabilirmsn

Merhaba kızlar bayadır takip ediyorum yorumları siteye yeni üye oldum doktor arayısındayım bir kaç doktora gittim bende bu sitede ismini duyduğum ama sonradan sorun çıkanlar olmuş yada memnun kalmayanlar.. İsmail bayramın yaptığı burunları gördüm şikayette duymadım.. Yalniz ben Burnum kalın derili biraz genis ve kemerim var sekil almasında problem yasarmıyım acaba? Benim gibi soruna sahip olupta İsmail beye ameliyat olmuş arkadaslarin fotolarını görebilirmiyim?

BEN (İSMAİL BAYRAM DERİM )
evet benimde her sabah kalktığımda burnum tıkalı oluyor benm estetik olduğumu kimse anlamıyor çok doğal oldu tam istediği gibi benm 6 ay oldu ameliyat olalı yeni yeni burun toparlıyor kendini içtende aynı şekilde diye düşünüyorum . herkez için bu memnuniyet söz konusu değil tabiki kimi mennun kalır kimisi kalmaz bu şans işi

canım hayırlı olsun.. bende ismail beye olucam ameliyat hazıran sonunda. görüsmeye gttiğimde burnumun fotografını cekti yandan tasarladı. ben cok begendım. böyle yapmaya calısıcam dedi.. ismail bey sanırm doğallıktan yana kemerim hafif törpüledi öyle cok kavis vermedi burun ucumuda hafif kaldırdı yanı anlık bi bakmayla cokda kalkık degil bana sanki düz karsıya bakıyor gibi geldi.. doğal durdu yani biraz daha kaldırırmısınız dedm böyle iyi dedi :) merak ettiğim sey tasarladıgı burnu gercekten yapabiliyormu.. sende nasıl oldu.. ve ben önden burnumun nasıl olacagını sormadım biraz kücültülmesinide istiyorum önden toplanmasını.. bende tasarladıgı burun kalkıklıgı tam kıvamında oldu ameliyattan cıktıgımda o seklı alıp ilerde burun cuu dahada düserse endiselerim var acıkcası.. sende nasıl bi tasarım yapmıstı ameliyattan sonra istedgn görüntüyü elde edebildinmi.. kusura bakma cok soru sordum ama kafama cok takılıyor bayadır arastrıyorum:)

arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor. :31:

canım hayırlı olsun.. bende ismail beye olucam ameliyat hazıran sonunda. görüsmeye gttiğimde burnumun fotografını cekti yandan tasarladı. ben cok begendım. böyle yapmaya calısıcam dedi.. ismail bey sanırm doğallıktan yana kemerim hafif törpüledi öyle cok kavis vermedi burun ucumuda hafif kaldırdı yanı anlık bi bakmayla cokda kalkık degil bana sanki düz karsıya bakıyor gibi geldi.. doğal durdu yani biraz daha kaldırırmısınız dedm böyle iyi dedi :) merak ettiğim sey tasarladıgı burnu gercekten yapabiliyormu.. sende nasıl oldu.. ve ben önden burnumun nasıl olacagını sormadım biraz kücültülmesinide istiyorum önden toplanmasını.. bende tasarladıgı burun kalkıklıgı tam kıvamında oldu ameliyattan cıktıgımda o seklı alıp ilerde burun cuu dahada düserse endiselerim var acıkcası.. sende nasıl bi tasarım yapmıstı ameliyattan sonra istedgn görüntüyü elde edebildinmi.. kusura bakma cok soru sordum ama kafama cok takılıyor bayadır arastrıyorum:)

arkadaşlar ismail beye ayın 12 sinde ameliyat oldum. deviasyon problemim ve kemerim vardı bayağı sorunlu bir burna sahiptim. fakat şuan burnum 12 günlük olmasına ragmen çok çok memnunum. alçı çıktıktan sonra aradaki farka inanamadım. ismail bey hasta ile çok ilgilenen cana yakın bi insan. ameliyat olmayı düşünen varsa çekinmeden gidip konuşsun photoshop ile ameliyattan sonra olabilecek burun şeklini gösteriyor. :31:

uzun zamandir siteye giremiyordum acikcasi aklima bile gelmiyordu bircok mesaj atan olmus arkamdan reklam yapiyor diyenler olmus bir vefat olayi yasadim o sebeple siteye girmek aklima bile gelmedi yinede kusura bakmayin. Sorunuza gelince benim burnumu da ayni sekilde tasarlamisti ve profilden ameliyattan ciktigimda dogal olarak cok fazla sisti. Tum morluklar gecince burun inince tasarladigi burnun birebir aynisini elde ettik. Hatta suanki burnum tasarladigindan biraz daha kucuk. Tek sorun ismail beyin burunlari birazcik sivri oluyor. Benim burnum zaten cok problemli bir burundu ona ragmen bu hale geldi. Gerci ben altinci ay kontrolune bile gidemedim ama burnumda herhangi bir sorun yok.:ssz:

uzun zamandir siteye giremiyordum acikcasi aklima bile gelmiyordu bircok mesaj atan olmus arkamdan reklam yapiyor diyenler olmus bir vefat olayi yasadim o sebeple siteye girmek aklima bile gelmedi yinede kusura bakmayin. Soruucuma gelince benim burnumu da ayni sekilde tasarlamisti ve profilden ameliyattan ciktigimda dogal olarak cok fazla sisti. Tum morluklar gecince burun inince tasarladigi burnun birebir aynisini elde ettik. Hatta suanki burnum tasarladigindan biraz daha kucuk. Tek sorun ismail beyin burunlari birazcik sivri oluyor. Benim burnum zaten cok problemli bir burundu ona ragmen bu hale geldi. Gerci ben altinci ay kontrolune bile gidemedim ama burnumda herhangi bir sorun yok.:ssz:

Sana tasarladığı burnunu göstermek isterdim şuan ama sitede yeniyim sanirim belli bi miktarda mesaj olması gerekiyomus resim koyabilmek için. Sivri burun yaptgni duydum ama benim Burnum nasıl sivri hale gelir bilmiyorum çünkü etli bi burun ucum var. Benim burnumdada deviasyon var KBB doktoru ile berabermi girdi ameliyatina yani ameliyat öncesi bunu söylemek gerekiyomu doktora? Aslında fotograflarini da görmek istiyorum özel mesaj atablsem whatsapptan ayrintili konusrduk buraya pek grmiyorum acikcasi siteyide kullanmayi bilmiyorum :) ama e mailimi veriyim bana numarani atarmisin :) brc.yldrm@outlook.com kafam çok karısık ameliyat tarihimde yaklaşıyor heyecan bastı.. :(

Sana tasarladığı burnunu göstermek isterdim şuan ama sitede yeniyim sanirim belli bi miktarda mesaj olması gerekiyomus resim koyabilmek için. Sivri burun yaptgni duydum ama benim Burnum nasıl sivri hale gelir bilmiyorum çünkü etli bi burun ucum var. Benim burnumdada deviasyon var KBB doktoru ile berabermi girdi ameliyatina yani ameliyat öncesi bunu söylemek gerekiyomu doktora? Aslında fotograflarini da görmek istiyorum özel mesaj atablsem whatsapptan ayrintili konusrduk buraya pek grmiyorum acikcasi siteyide kullanmayi bilmiyorum :) ama e mailimi veriyim bana numarani atarmisin :) brc.yldrm@outlook.com kafam çok karısık ameliyat tarihimde yaklaşıyor heyecan bastı.. :(

bana yaptıgı tasarımı ekledim sanırsam bi bakarmısın.. hafiften biraz daha mı kalkık olsa böyle iyimiki :/

Kizlar, ben iki defa ismail beye ameliyat oldum. Gercekten hastayla cok ilgilenen bir doktor. Ama burunlari baya bir sivri yapiyor dogru.

Kizlar, ben iki defa ismail beye ameliyat oldum. Gercekten hastayla cok ilgilenen bir doktor. Ama burunlari baya bir sivri yapiyor dogru.

Canım geçmiş olsun bende haziranda sonunda olucam sen neden iki kere oldun? Birde burnunu gorebilirmiyim benim Burnum önden etli yinede sivrimi olurki? Bana tasarladgi burun sivri değildi.. Aynisini yapamiyormuki?

Canım geçmiş olsun bende haziranda sonunda olucam sen neden iki kere oldun? Birde burnunu gorebilirmiyim benim Burnum önden etli yinede sivrimi olurki? Bana tasarladgi burun sivri değildi.. Aynisini yapamiyormuki?

Resimlerim albumde var canim.. Cok saol, benim ilk ameliyattan sonra cöküntü gibi bisey olustu ondan tekrar oldum, doktor darbe aldigimi soylemisti. Tasarladigi burnun benzerini yapiyor korkma, sadece ucu ince ve cok az sivri oluyor

Resimlerim albumde var canim.. Cok saol, benim ilk ameliyattan sonra cöküntü gibi bisey olustu ondan tekrar oldum, doktor darbe aldigimi soylemisti. Tasarladigi burnun benzerini yapiyor korkma, sadece ucu ince ve cok az sivri oluyor

Albümden gördüm canım ben biraz kalkık olsun istiyorum seninki gayet doğal olmuş senmi istedin yoksa İsmail beymi öyle tasarladı. Önden halinide çok beğendim bu arada :) Bende ismail beyin bana yaptgi tasarimi gostercektim ama telefondan giriyorum nasil yukleyecegmi bilemedim. Birde gercekten darbemi aldın ikinci ameliyat icinde ucret odedinmi? Cokuntu oldu diyince icime kurt dustu. Ben tasarm yaparken cok ustune dusmedim sadece burun ucunu milim daha kaldrmasini istedim boyle iyi dedi. Tek korkum ameliyat sonrasi burun ucunun düşmesi zaten öyle çok kalkık değil yani tam kıvamında birde düşerse diye korkuyorum. Peki memnunmusun şuan ? Çok soru sordum kusura bakma çok heyecanliyim ve korkuyorum aksilik olmasından umarim istedgm burna kavusurum :)

ikisiyle de konuşup öyle karar vermenizi tavsiye ederim zaten aradaki farkı konuşunca farkedeceksiniz :23:

canım ismail beye olucam bende ama cok sivri olmasından korkuyorum:43: sanırım ismail bey burunları sivri yapıyormus normalde burun ucum etli bilmiyorum ne derece sivri olur çok kararsız kaldım senin suan burun ucun yapıldıgı andan beri sivrimi veya düşme flan oldumu? photoshopta tasarladıgı gibimi oldu gercektede? banada tasarladı kalkıklıgı tam kıvamında gibi ilerde düsme olursa diye tereddütte kaldım :43:

arkadaşım 2 hafta önce ismail beye ameliyat oldu. ismail bey eğrilik var diye ateli 13 gün tuttu daha da tutacaktı. arkadaşımın canı çok yanınca 13. gün kendiliğinde gitti. gitmişken doktor alçıyı aldı ve korkunç bir manzara ortaya çıktı. arkadaşımın burnunun ucu cılk yara olmuştu. teramisin sürüp kapatıp eve yolladı 2 gün sonra gel dedi. bugün beraber gittik. arkadaşım iz kalır mı kalırsa ne olacak dedi. ismail bey de kalaibilir ve hiç bir şey yapılamaz dedi. arkadaşım sinir krizi geçirdi şu an hastanede.

arkadaşım 2 hafta önce ismail beye ameliyat oldu. ismail bey eğrilik var diye ateli 13 gün tuttu daha da tutacaktı. arkadaşımın canı çok yanınca 13. gün kendiliğinde gitti. gitmişken doktor alçıyı aldı ve korkunç bir manzara ortaya çıktı. arkadaşımın burnunun ucu cılk yara olmuştu. teramisin sürüp kapatıp eve yolladı 2 gün sonra gel dedi. bugün beraber gittik. arkadaşım iz kalır mı kalırsa ne olacak dedi. ismail bey de kalaibilir ve hiç bir şey yapılamaz dedi. arkadaşım sinir krizi geçirdi şu an hastanede.
İnanmıyorum ya saka gibi şuan vazgeçme durumuna geldim bu ayin sonunda ameliyat olcaktim napcam ben ya :(

BEN (İSMAİL BAYRAM DERİM )
evet benimde her sabah kalktığımda burnum tıkalı oluyor benm estetik olduğumu kimse anlamıyor çok doğal oldu tam istediği gibi benm 6 ay oldu ameliyat olalı yeni yeni burun toparlıyor kendini içtende aynı şekilde diye düşünüyorum . herkez için bu memnuniyet söz konusu değil tabiki kimi mennun kalır kimisi kalmaz bu şans işi

canım gecmıs olsun bende ay sonunda ismail beye olucam ameliyatımı ama yinede bi arastrma icerisindeyim ismail bey sana tasarladıgı burnun aynısını yaptımı gercekten? herhangi bi sorun yasadınmı çökme vb ? birde fotografını görme imkanım varmı

Back