Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dr.İbrahim Saraçoğlu

semyxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
672
3
118
İstanbul
Bugün tv de Dr.İbrahim Saraçoğlu bitki yoluyla göğüs büyütmek mümkünmü sorusuna kesinlikle evet dedi.Ancak bu kişiye özel tavsiye edilebilecek bitkilerdir kişiye hormon testleri yapılarak verilir dedi.Yakınlarıma tavsiyelerim oldu ve sonuçlarınıda aldılar dedi.Ama malesefki bu bitki isimlerini ve ne şekilde yapılacağını açıklamadı.

neyse en azından bi doktorun bunu onaylaması iyi oldu, moral verdi yani bana =)
dr. ibrahim saraçoğlunun yakını olan var mı aramızda sırnaşık şeysırnaşık şey

ya..keşke detaylara inseymiş ya...hormonları herakete geçiren çok bitki varda..hangisi hangimize iyi gelicek..acaba başka bi sebeple hormon testi yaptırsak ölesine gibi..'doktor bey yada hanım göğüslerim için hormon testi yaptıracaktım' demek istemiyorum..bide ben bikaç yerde okudum melek otu diye bişi var göğüs hormonlarını herakete geçiriyomuş..hemde dikkat edin göğüs büyütücü hapların çoğunun içeriğinde var bu ot..ama şimdilik küçü deniyorum..bakalım onuda denerim belki sonuç alamazsam..

ya ben yaptırdım da noldu? herşey normal değerlerde çıktı.. östrojen seviyesi de normal.. buna bakan doktor ne tedavisi yazablir ki yani?? :1no2:

hemşire bi arkdaşım var kızlar araştırıyor hormon testi yaptırcak bana bakalım umarım işe yarar yaa

kızlar kendi kendinize yapmayın böyle işler gözünüzü seviym..
ille istiyorsanız gidin doktor kontrolünde olsun..zararlı şeyler bunlar..
hormonlarla oyun olurmu hiç?

ya aslında halamın kızıda hemşirede..çok seviyorumda kendisini..şimdi bu olayı anlatıpta gülsün bana istemiyorum..çünkü daha önce benzer konuyu teyzemlerle muhabbet ederken laf arasında açtım..güldüler haliyle..
bende aslında kansızlıkta o bahaneyle tavsiye alsam..aman onlarda gidiyosun..pahalı pahalı şeyleri yazıyolar kağıda adam gibi bi tavsiye felanda vermiyolar..aslında ne varsa bitkilerde varda işte..yokmu bi bitki uzmanı tanıdığı olan..yada birlikte netten bunları danışabileceğimiz ilgilenecek bi bitki uzmanı bize yardımı dokunabilir..

Evet bu programı ben de izlemiştim. Saraçoğlu gerçekten güvenilir bir doktordur. Harika kürleri var kendisinin. Kitabını temin edebilirseniz bu kürleri siz de elde edebilirsiniz. Benim elimde kitabı yok malesef... Bitki çayları çok yararlı, bol bol çay için.

Saraçoğlu gerçekten iyi bir doktor, fakat göğüs büyütme kürü sitesinde 250 tl ye satılıyor. hormon tahlillerini gönderdikten sonra ona göre farklı bir göğüs büyütme kürü mü yollayacak acaba..... :S

mge sanırım dedigin gibi.Herkesin hormon degerleri farklı oldugundan ona göre bilgileri alıp kişiye özel bir kür hazırlayacak olmalı...
Ben seda sayandaki programını izledim 9 ayda yarım ya da 1 beden büyütebilecegini söyledi.
Aslında 1bedenlik büyüme cok iyi 250 tl helal :) ama ya yarım beden büyürse:roflol:

arkadaşlar adet gününüzün 3. gününde kan tahlili gönderiq fakslıyorsunuz saraçoğluna ben faksladım 8 ay geçti hala cvp gelmedi

kızlar konuyla alakalı değil ama siz de görmüşsünüzdür Ahmat Maranki bitkiler konusunda çok bilgili acaba onun göğüs büyütme konusunda bi önerisi var mı ben araştırdım ama bulamadım

Arkadaşlar ben uzun zamandan beri araştırıyorum bunu silikona sıcak bakmıyorum çünkü lmaz:dün yine görüştüm hormon tahlilleri yapıp gönderiyorum i. saraçoğlu inceledikten sonra bize kürü gönderiyorlar fiyatı 250 tl. 3 ay gidiyor. Yani 3 defa satın alıcaz buda 750 tl. yapıyor. 9 ay sonra yarım veya 1 beden büyüyüp göğüs toparlanıyormuş. Eğer sizin için yeterli değilse devam edip bir 9 ay daha kullanımda 1 beden daha büyüyormuş. buda 1.500 tl. :tomato:Silikon ameliyatı 3000-4000 arasında yukarıda çıkabilir fiyatlar:1no2:. Ameliyattı kesikti narkozdu yabancı madde sonucta vücuda konulan vsvs. Ortaya çıkan sonuç bana göre tabiki bu daha iyi bir yöntem en azından uygun, doğal ve zararsız.:teytey: Ben ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum seneye kadar 1 beden büyürse ne ala:Saruboceq::lepi:

gogusun buyumesı tamamen ostorjen eksıklıgınden degıl bence hem genetık hemde ergenlıkde beslenmenın duzgun olmasıyla da alakalı bence sadece vucudun ostrojen hormonunu yeterı kadar salgılamamasından degıl bana gore o yuzden ergenlıkdekı arkadaslar gıdalarına cok dıkkat etsınlerkafamçokkarıştı

ya canım bende çok diikkat etmiştim ama olmadı iştee vermeyince mabuttt neylesin sultan mahmuuuttt:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…