- 12 Temmuz 2006
- 56.015
- 215.332
- 52
-
- Konu Sahibi Vilivildos
Merhaba arzum
Kac aydir sizin yazdiklari izi okuyorum ve cok hosuma gidiyor bu kadar bilgili olmaniz .
Aceba diyorum benide bilgilendirimisiniz benim boyum 1.78 kilom 55
Kac cc lik protez uygun olur bana sizce? Size 400 takilmis buyuklu nasil cok merak ettim dogrusu
Belcikadan gelmeyi dusunuyorum kac gun ayarlamam lazim ?
Doktorlar 4 gun yeterli diyor yeterlimi sizce
Once bursaya gidip kar ´la bogusacagim ve sonra ameliyat olacagim allah izin verirse !
Evet memmunmusunuz bu doktordan?
Ne kadar ucret aliyor meme buyutmeye
arzum çıtıpıtı erkek üye. ben eklediği resmi gördüm. internetten muhtemelen yabancı bir siteden alınmış. sen temkinlisin bu konuda ama yine de söyliyim. foto eklediğine inanmayın bayanlar!!!
Ekleme zaten canim. Darilan darilsin ama illa da gormek isteyen suanki halinin fotosunu koysun. Ama dikkat edin netten arattirin fotografi. alinti olmasin.Bunlar yüzüne herkesi eklemek istemiyorum özellikle yeni üyeleri.. kimisi de darılıyo bu yüzden
Ekleme zaten canim. Darilan darilsin ama illa da gormek isteyen suanki halinin fotosunu koysun. Ama dikkat edin netten arattirin fotografi. alinti olmasin.
saolsunlar aninda mudahale ediyorlar da kurtuluyoruz.. gerci simdi 1 tane daha var. Ama ataga gecene kadar beklemek zorundayim.
Yine yardimci oluruz neden olmayalim. Ama foto isteyen en azindan simdiki halini koysun olmadi ozelden gondersin. Bizde alalim izlemeye..Ya ne biliyim yardımcı olmak istiyorum izlemeye alıyorum, sanırım hata yapıyorum bazen iyilik yapmak gelmiyor içimden çünkü hep aptal yerine koyulup pişman oluyorum.. vaktinde bende hep sonuç görmek isterken reddedildim bunu yapmıycam demiştim ama yine de bakma lazım yeni üye mi değil mi daha önce konulara yazmış mı falan .. sen nasıl anlıyorsun
Yine yardimci oluruz neden olmayalim. Ama foto isteyen en azindan simdiki halini koysun olmadi ozelden gondersin. Bizde alalim izlemeye..
ya erkek agzi belli ediyo kendini. Simdi cokta anlatmiyim ona gore tedbir aliyo bunlar
Bende temizlik yapiyorum simdi. Cunku ilk uyeligimde ben meme estetigi bolumune takilmiyordum. Arkadaslik gonderirken ole foto gorme cabamiz yoktu. O yuzden herkesi kabul etmiştim.
zaten onu hemen değiştirdim. şuan sadece ben görüyorumSenin ki bi de izlemeye alana açıktı sanırım onu da düzelt istersen.. arada bende çıkarıcam bazılarını
Konu açılalı epey olmuş ancak bu aralar gelip de okumak isteyen olursa diye ekleme yapmak istedim. Bugün ameliyattan sonraki 4. günüm. Doktorum Hasan Fındık. Tüm süreçten çokça memnun kaldım ve hiç tereddüt etmeden kendisine rahatlıkla emanet ettim en başta sağlığımı. Detayları merak eden olursa, seve seve yaşadığım kadarını anlatabilirim :) Herkese, istediği gibi bir ameliyat öncesi ve sonrası süreci diliyorum.