Dr Hasan fındık ta ameliyat olanlar memunmusunuz?

vilivildos - ben hasan beyi dusunuyorum gogus ameliyat icin. cok iri istemiyorum, B cup 250 cc civari. tavisye eder misin? yada baska dr tavsiyeleri var mi?

vilivildos - ben hasan beyi dusunuyorum gogus ameliyat icin. cok iri istemiyorum, B cup 250 cc civari. tavisye eder misin? yada baska dr tavsiyeleri var mi?

Merhaba

Ben tavsiye üzerine bi başka dr gittim Hasan beye de gittim çok iyi bi dr ama fiyatları çok çok yüksek kaldı :KK43: bu ayın 7 sinde ameliyat olacağım sonucu yazarım :) gerçi sen büyüteceksin sanırım ben küçülteceğim :)

Canım benim meme altı kesi kas altına yuvarlak protez takıldı asımetrı oldugundan sol 375 sag 350 takıldı ılk 3 gün agrim oldu. Ama su anda cok memunum ayin 4 de ameliyat oldum bu hafta bodrumda tatildeydim dün geldim:) yani hasan beyin ellerine saglik:) fotograf eklemedim henüz tabiki arkadasligini kabul ederim.
selam vilivildos ben de yaptırmayı düşünüyorum.ağrıların tam olarak ne kadar sürede gecti?bir de mümkünse resimlerini görebilir miyim? mail adresimi yazabilirim.ya da whats app tan?

selam vilivildos ben de yaptırmayı düşünüyorum.ağrıların tam olarak ne kadar sürede gecti?bir de mümkünse resimlerini görebilir miyim? mail adresimi yazabilirim.ya da whats app tan?
Izlemeye aldim seni fotolara bakabilirsin
canim ben hasan beyde oldum cokta memunnum baska tavsiye edecegim dr yok. Fiyata gelince hasan beyle görüstügünde konus sagolsun beni kirmamisti fiyat konusunda.

Selam kızlar sonunda ameliyat şimdilik gayet iyi Cuma oldum kanamam falan olmadı çok mutluyum ağrılarımda geçerse süper olacak gögüs küçültmek isteyenlere dr şiddetle tavsiye ederim:)

Merhabalar sevgili hemcinslerim.. takip ettigim bu siteye uye olmak bu gune kismetmis.. lafi fazla uzatmiyim sadede geliyim.. nisanliyim 6 ay snra dugunum var... düğün var koca adayi var ama bnde onu mutlu edecek göğüs yok :KK43:(( buyuzden silikon taktirmayi dusunuyorum.. ama korkuyorum iz kalmasindan.. tecrubesi olan bayanlar bana once ve sonra resimlerini gonderebilirler mi acaba.. :/ simdiden cok tesekkurler...

Merhabalar sevgili hemcinslerim.. takip ettigim bu siteye uye olmak bu gune kismetmis.. lafi fazla uzatmiyim sadede geliyim.. nisanliyim 6 ay snra dugunum var... düğün var koca adayi var ama bnde onu mutlu edecek göğüs yok :KK43:(( buyuzden silikon taktirmayi dusunuyorum.. ama korkuyorum iz kalmasindan.. tecrubesi olan bayanlar bana once ve sonra resimlerini gonderebilirler mi acaba.. :/ simdiden cok tesekkurler...
Özeldende yazmışsınız,buradan cevap vereyim :KK66:
İz konusunu fazla kafaya takmayın,çok büyük bir kesi değil .. Hele meme ucu kesisi ile ameliyat olursanız,bu konuda tecrübeli bir doktor bulursanız çok şanslı olursunuz tabi :)
Öncelikle birkaç doktor ile görüşün fikir alın.. Muayenelerden birçok doktor ücret almıyor..
Foto konusuna gelince yeni üyeleri hemen kabul edemiyorum özür dilerim.. Yabancı birçok sitelerden öncesi sonrası foto görebilirsiniz...

gene de cok tesekur ederim haklisiniz tabi sizi anliyorum :) daha yolun basindayim cok arastirma yapicam tabi.. ama yeni evlenecegim icin de korkuyorum ya ameliyat olduktn kisa bir sure snra hamile kalirsam die.. yaralarim iyilesmeden hamile kalirsam göğüslerim dogal yollada buyurse ne olur die dusunup duruyorum

gene de cok tesekur ederim haklisiniz tabi sizi anliyorum :) daha yolun basindayim cok arastirma yapicam tabi.. ama yeni evlenecegim icin de korkuyorum ya ameliyat olduktn kisa bir sure snra hamile kalirsam die.. yaralarim iyilesmeden hamile kalirsam göğüslerim dogal yollada buyurse ne olur die dusunup duruyorum
Bu surecte kendinize dikkat ediceksin o zaman biraz. Ameliyattan once hamile kalmayacaksiniz.
Korktugunuz gibi bi ameliyat yarasi yok zaten. Yine de kac ay sonra bebege izin verir doktora danismakta fayda var.
Bircok insan evlenmeden once yaptiriyor, bende ole... bir sakincasi olmaz. Hamilelikte gogus biraz buyur sonra eski halini alir..

Bu ameliyattan en az bir sene sonra hamile kalmanızda sakınca yok.Ama hamilelik ve emzirmeden dolayı gögüsler yine büyüyecek sonrada fıss.. Protez olan göğüste deforme daha az olur tabi.Doğum sayıları arttıkça deformasyonda artar.. Sizi çok rahatsız ediyorsa gögüslerinizin durumu ameliyat olun,fakat bunları bilerek karar verin tabi. Yoksada Hamileliklerden sonra hem deformasyonu toparlatmak hemde gögüslerinizi büyütmek için amelşyat olursunuz :KK66:

Merhabalar,

Ilk gorusecegim doktorlardan biri hasan findik olacak ve sonrasinda naci celik olabilir

Dk hasan findiga ameliat arkadaslar benide eklermisiniz listenize
Oncesi ve sonrasi resimleri gormek isterim eger izin verirseniz

Özeldende yazmışsınız,buradan cevap vereyim :KK66:
İz konusunu fazla kafaya takmayın,çok büyük bir kesi değil .. Hele meme ucu kesisi ile ameliyat olursanız,bu konuda tecrübeli bir doktor bulursanız çok şanslı olursunuz tabi :)
Öncelikle birkaç doktor ile görüşün fikir alın.. Muayenelerden birçok doktor ücret almıyor..
Foto konusuna gelince yeni üyeleri hemen kabul edemiyorum özür dilerim.. Yabancı birçok sitelerden öncesi sonrası foto görebilirsiniz...
Merhaba arzum
Kac aydir sizin yazdiklari izi okuyorum ve cok hosuma gidiyor bu kadar bilgili olmaniz .

Aceba diyorum benide bilgilendirimisiniz benim boyum 1.78 kilom 55
Kac cc lik protez uygun olur bana sizce? Size 400 takilmis buyuklu nasil cok merak ettim dogrusu
Belcikadan gelmeyi dusunuyorum kac gun ayarlamam lazim ?
Doktorlar 4 gun yeterli diyor yeterlimi sizce
Once bursaya gidip kar ´la bogusacagim ve sonra ameliyat olacagim allah izin verirse !

Bu ameliyattan en az bir sene sonra hamile kalmanızda sakınca yok.Ama hamilelik ve emzirmeden dolayı gögüsler yine büyüyecek sonrada fıss.. Protez olan göğüste deforme daha az olur tabi.Doğum sayıları arttıkça deformasyonda artar.. Sizi çok rahatsız ediyorsa gögüslerinizin durumu ameliyat olun,fakat bunları bilerek karar verin tabi. Yoksada Hamileliklerden sonra hem deformasyonu toparlatmak hemde gögüslerinizi büyütmek için amelşyat olursunuz :KK66:
arzum çıtıpıtı erkek üye. ben eklediği resmi gördüm. internetten muhtemelen yabancı bir siteden alınmış. sen temkinlisin bu konuda ama yine de söyliyim. foto eklediğine inanmayın bayanlar!!!

Evet memmunmusunuz bu doktordan?
Ne kadar ucret aliyor meme buyutmeye

X