Dr Hasan fındık ta ameliyat olanlar memunmusunuz?

Vilivildos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
72
34
Yarın için ön görüsmeye gıdeceğim.. Artık karar vermek istiyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kararimi verdim hasan bey cok tatli ve cok ilgili pazartesi benim icin büyük gün 😊 cok heycanliyım...

Sagol canım senden bahsettim cok selamı var... Pazartesi ameliyat günü evet😊

Aaaa... Gerçektenmi? Çok sevindim Hasan beye uzun süredir görmüyordum,kontrolümde var önümüzdeki hafta muhakkak gitmeliyim
Ne güzel,ameliyat için çok fazla beklemeyeceksin Herşey gönlünce olsun,nasıl bir gögüs istediğini çok iyi anlat.Anlatki istediğin sonuca ulaşasın Güzel mutlu haberlerle aramızda ol inşallah

Bugün hasan beyle randevum vardı yaklasik 15 dk görüştük muayenede kesinlikle B cup olmali ve kas altı yapmaliyiz dedi. Heyecandan aklimdaki bircok soruyu da soramadim birde cok pahaliymis yahu

Bugün hasan beyle randevum vardı yaklasik 15 dk görüştük muayenede kesinlikle B cup olmali ve kas altı yapmaliyiz dedi. Heyecandan aklimdaki bircok soruyu da soramadim birde cok pahaliymis yahu

Hayirli olsun canim. .sevindim senin icin..sira bende artik..insallah gönlünce olur

Yanliz aklıma takılan tek su oldu kac cc takilabilir diyince cc diye birsey yok oluruna ben ameliyatta karar veriyorum falan dedi. Nu normal mi acaba

Orasini bilemicem..demekki kendine güveniyor.ama seninde bilmen lazim degilmi? ? Burada doktor lara görüsmeye gidenler bilir herhalde.ben simdiye kadar hep telefonla görüstüm doktorlarla..sadece Istanbul da bir doktora gittim oda bana öyle demisti..10 dakika sürmüstü görüsme

Yanliz aklıma takılan tek su oldu kac cc takilabilir diyince cc diye birsey yok oluruna ben ameliyatta karar veriyorum falan dedi. Nu normal mi acaba

Canım bana 300 325 340 takabilirim buna ameliyat esnasında karar veriyorum dedi.. Durusuna gögüs kafesine, esnekliğine bağlı. Yani ben zayif biriyim bana zaten 400cc komik olur.. Gögüs üstünde denedik koltuk altima tasiyordu... Vucuduma uygun bir tik büyük gögüs istedigimi ve sütyensiz kiyafet kullanmak istedigimi üsten dolgun olmasini istedigimi söyledim.. Sonuc itibari ile sonuclar ne kadar memun edici olursa dr için o kadar avantaj..

Randevun saat kactaydı? Kim bilir belki karşılaşmışsizdir..

Cok kararsizim.. birkac doktor ile daha gorusmekte fayda var diye düşünüyorum ilk olarak naci celik ve fatih dagdelenden randevu alacağım

Cok kararsizim.. birkac doktor ile daha gorusmekte fayda var diye düşünüyorum ilk olarak naci celik ve fatih dagdelenden randevu alacağım

Evet benim görüsmeye gittigim fatih dagdelendi..o seni 5 dakikada savar..bana öyle olmustu..hic begenmedim. .yinede sen bilirsin..naci celikle telefonda görüstüm. .3200 euro dedi. Bana pahali geldi...ama bence imkanin varsa bir kac doktorla görüs..

Hasan fındık da 10000 dedi ve dudagimi ısırdım ne kadar pahaliymis.

10.000 mi

merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Şimdi bu 3000'e 5000'e ameliyat olanlarda kullanılan silikonun kalitesiyle,hasan fındığın kullandığı marka farklımı?
fiyat farkı silikonun çeşidindenmi yoksa doktorun maharetindenmi kaynaklanıyor?

Canim fatih bey ile bende görüstüm fatih beyde isinin ustasi bir hekim kötü birsey hic duymadim lakin ön görüsmede protez hakkinda hic bilgi vermiyor, yani hasan bey daha konuskan ve sempatik.. Fazih beyin fiyati 2700 € du bana verdigi fiyat. Ama hasan bey le anlastigimiz fiyat seninkinden farkli

hasan beyle ne kadar fiyata anlaştınız acaba?

kullandiklari silikonlar ve fiyatlari ayni..sadece hastane ve doktor fiyatlari degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…