Dr Hasan fındık ta ameliyat olanlar memunmusunuz?

Bugün hasan beyle randevum vardı yaklasik 15 dk görüştük muayenede kesinlikle B cup olmali ve kas altı yapmaliyiz dedi. Heyecandan aklimdaki bircok soruyu da soramadim birde cok pahaliymis yahu
Istanbulda Boğaziçi Tıp merkezi bu ameliyatı çok uyguna yapıyor canım..uyğun bir yer arıyorsan bir araştır,görüş istersen ;) Ama aklındaki herşeyi sormayı unutma ;)

Çok çok geçmiş olsun,güzel sağlıklı süreçler olsun inşallah canım :54:

Aradığın için cok cok tesekkür ederim canım, bundan sonrada senın engin tecrübelerine ihtiyacım olacak.. Tekrar arkadaşlık teklıf edicem kabuk edersen 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aradığın için cok cok tesekkür ederim canım, bundan sonrada senın engin tecrübelerine ihtiyacım olacak.. Tekrar arkadaşlık teklıf edicem kabuk edersen 😊

Rica ederim canım benim :34: Ne zaman ihtiyaç duyarsan yardımcı olmaya çalışırım tabiki :29:
Arkadaşlık gönderdim ben,kabul edersin :54:

Istanbulda Boğaziçi Tıp merkezi bu ameliyatı çok uyguna yapıyor canım..uyğun bir yer arıyorsan bir araştır,görüş istersen :KK66: Ama aklındaki herşeyi sormayı unutma :KK66:
İlk adımı arkada bıraktım ve ameliyattan cıktım 😊

hayırlı olsun cnm bende önümüzdeki ay hasan beye amelıyat oluyorum şuan durumun nasıl? bana surecını anlatırmısın? hangi kesi yerinden amelıyat oldun ?hasan bey kaç cc taktı benı arkadaş olarak eklermısın sakıncası yoksa fotoğrafın varsa görmek isterim yardımcı olup cvplarsan sevinirim

14938_785452371477647_3827278581179007331_n.jpg

hayırlı olsun cnm bende önümüzdeki ay hasan beye amelıyat oluyorum şuan durumun nasıl? bana surecını anlatırmısın? hangi kesi yerinden amelıyat oldun ?hasan bey kaç cc taktı benı arkadaş olarak eklermısın sakıncası yoksa fotoğrafın varsa görmek isterim yardımcı olup cvplarsan sevinirim
Canım benim meme altı kesi kas altına yuvarlak protez takıldı asımetrı oldugundan sol 375 sag 350 takıldı ılk 3 gün agrim oldu. Ama su anda cok memunum ayin 4 de ameliyat oldum bu hafta bodrumda tatildeydim dün geldim:) yani hasan beyin ellerine saglik:) fotograf eklemedim henüz tabiki arkadasligini kabul ederim.

Canım benim meme altı kesi kas altına yuvarlak protez takıldı asımetrı oldugundan sol 375 sag 350 takıldı ılk 3 gün agrim oldu. Ama su anda cok memunum ayin 4 de ameliyat oldum bu hafta bodrumda tatildeydim dün geldim:) yani hasan beyin ellerine saglik:) fotograf eklemedim henüz tabiki arkadasligini kabul ederim.
cok tşkkür ederim tatlım desene bodurumu salladın:) fotoğraflarını eklersen cok sevınırım.. güle güle kullan memişlerini sefan olsun :) darısı başıma :)

Canim hayirli olsun..benide eklermisin? Resimlerini görebilirmiyim? Eylülün 15 inde benim ameliyatım
hayırlı olsun şmdiden cnm bende 9 eylülde olucam hasan fındık mı senınde ? ben senı ızlemeye aldım sende benı alırsan sevınırım ;)

Albüm nasıl olusturacagım cepten yardımcı olurmusunuz. Artık bende olusturayım :)
Hoşgeldin canım Bak yukarıda albümler yazan yeri tıkla,yeni albüm oluştur yazısını göreceksin sağ üst kısıma yakın tıkla...Başlıgı,açıklamaları doldur istedigin gibi..Albümü kimler görebilir,kimler yorum yapabilir,yeni fotoğrafları kimler görebilir kimler yorum yapabilir seçenekleri işaretle...Özel bir albüm paylaşacagın için seçenekleri sadece senin izledin kişiler yaparsan daha güvenilir olur ;) Sonrasında izlediğin kişileri kontrol edersin ;)
Kaydet seçenegini tıkla,Yeni bir sayfa açılacak..Yine sağ üstte fotoğraf ekle seçenegini göreceksin,oradan istediğin fotoğrafları seçerek kaydet canım ;)

Hoşgeldin canım Bak yukarıda albümler yazan yeri tıkla,yeni albüm oluştur yazısını göreceksin sağ üst kısıma yakın tıkla...Başlıgı,açıklamaları doldur istedigin gibi..Albümü kimler görebilir,kimler yorum yapabilir,yeni fotoğrafları kimler görebilir kimler yorum yapabilir seçenekleri işaretle...Özel bir albüm paylaşacagın için seçenekleri sadece senin izledin kişiler yaparsan daha güvenilir olur :KK66: Sonrasında izlediğin kişileri kontrol edersin :KK66:
Kaydet seçenegini tıkla,Yeni bir sayfa açılacak..Yine sağ üstte fotoğraf ekle seçenegini göreceksin,oradan istediğin fotoğrafları seçerek kaydet canım :KK66:
Canim tesekkür ederim :)

kızlar dün kontrol randevum vardı, hersey yolunda dedi hasan bey, masaja gerek olmadıgını söyledi izler için iz giderici krem önerdi. HASAN FINDIK ı tercıh etmekle cok dogru bir karar verdiğimi dün bir kere daha anladım. ekim ortasında tekrar kontrole gıdeceğim ...

kızlar dün kontrol randevum vardı, hersey yolunda dedi hasan bey, masaja gerek olmadıgını söyledi izler için iz giderici krem önerdi. HASAN FINDIK ı tercıh etmekle cok dogru bir karar verdiğimi dün bir kere daha anladım. ekim ortasında tekrar kontrole gıdeceğim ...
senin adına cok sevındım cnm benımde böbrekte taş cıktı amelıyatım ertelendı bi hafta taşımın düşmesini beklemem gerekiyor düşmezse alacaklar buyuk ıhtımal görcegım hasan beye konuştuk tarıhi ıptal etti sürecın için haberleşelim dedi inş şu taşımdan en kısa zamanda kurtulurum..

senin adına cok sevındım cnm benımde böbrekte taş cıktı amelıyatım ertelendı bi hafta taşımın düşmesini beklemem gerekiyor düşmezse alacaklar buyuk ıhtımal görcegım hasan beye konuştuk tarıhi ıptal etti sürecın için haberleşelim dedi inş şu taşımdan en kısa zamanda kurtulurum..
Gecmis olsun canim, böbrek tasi düsürmek zordur iyi bilirim.. Meme operasyonu estetik amacli sonucta önce saglik. Umarim en kisa sürede atlatirsin.

Gecmis olsun canim, böbrek tasi düsürmek zordur iyi bilirim.. Meme operasyonu estetik amacli sonucta önce saglik. Umarim en kisa sürede atlatirsin.
aynen oyle bundan bı kurtulayım o soun degıl er yada gec olurum şimdi önemli olan bundan kurtulmak ama cok fena moralım bozuk :(

Back
X