Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

O protez oynayacak bu iyileştiğini gösteriyor üç aydan sonra oynadığını hissetmezsin

Fındık fıstık mistym iyi olduğuna sevindim çamaşır olarak şimdiye kadar ne kullandım ameliyat sonrası olarak.bu arada benim de 6 gün kaldı mentor kas altı takılacakmış 175 ile 275 arası bakacam dedi doktorun.

geçmiş olsun tebrikler
bende dusunuyorum ama doktor secemıyorum kaça mal oldu senın amlıyatın. en son 8,5 diye duymustum.
hasan fındık ı çok duydum ama biraz pahalı gelıyor bana.

soocute basak bi mesajinda meme alti olcunu vermistin tam.olarak anlamadm dr silikon boyutunu ona gore mi seciyor yoksa senin istegine gore mi ? bide olcuyu nasil yaptin tam olarak bu durumu anlatabilirmisin?
Bu mesajı yeni gördüm tabi ki meme altı ölçün Gögüs kafesine göre bedenin alabileceği bi büyüklük var hem benim isteğim hem bedenimin alabileceği büyüklük oldu bana hantal olmayan bedenimin en büyüklük alabileceği şey olsun dedim

Valla bravo nice insanlar cesaret edemiyor(bakınız ben) sen yaptırmış kurtulmuşsun. Ah keşke hepimizin orta dereceli göğüsleri olsaydı da hiç böyle şeyler düşüneseydik valla :) Darısı benim küçültme düşüncelerimin gerçekleşmesine. Gerçi daha çok var da neyse :) Hayırlı olsun canım güle güle kullan

geçmiş olsun tebrikler
bende dusunuyorum ama doktor secemıyorum kaça mal oldu senın amlıyatın. en son 8,5 diye duymustum.
hasan fındık ı çok duydum ama biraz pahalı gelıyor bana.
Fiyatı belirleyen çeşitli parametreler var o yüzden sabit bir şey söylemek saçma olur ama ön muayene ücreti alınmıyor bir gidip görüşseniz fiyat konusunda da indirim yapabileceklerini sanıyorum. Tanınmış ve başarılı bir doktor olunca ameliyat ücreti de biraz yüksek olabiliyor tabi. Başka yerlerle görüştünüz mü?

Çok teşekkür ederiim :) Ben küçüklüğünden dert ediyordum küçültme yaptıranlar var keşke dediğin gibi herkesin istediği boyutta olsaydı şimdiden başarıılı operasyon dilerim :)

Senin dikleştirmeyle beraber protez de gelince güzel olacaklar inşallah az kaldı hadi bakalım :))

Misty, yeni cicislerin hayirli olsun. Ben de bu ayin 20 nde Istanbula gelicem. Iki uc doktor ismi var aklimda,onlarla maillesiyorum. Hasan Findik da o isimlerin icinde. Hakkinda cok guzel yorumlar okudum, heveslendim iyice. Sana ne fiyat verdigini soyleyebilmisin senin icin bir sakinca yoksa bir de beni izlemeye alirmisin sonuclarini cok merak ediyorum . Simdiden tesekkurler.

Merhaba :) uzun bir süredir yazmıyordum bugün yazayım dedim. 43 gün oldu ameliyattan beri, çok şükür her şey yolunda :) Memişler git gide yumuşuyorlar şekilleniyorlar,şişkinlikleri gitti aşağı da indiler. Bir ay dolduktan sonra yanlardan üstlerden ittirerek masaj yapmaya başladım. Artık yüz üstü yatabiliyorum hareket kısıtlılığı vs de kalmadı. 3.haftadan sonra iki mememde de kızarıklık oldu doktoruma söylediğimde orada kan dolaşımını arttır demişti masaj yaparak pembelikleri azalttım ama hala az da olsa ikisinde de var. Kesi yerleri için iz kremi kullanıyorum, aklıma geldikçe memişlerle oynuyorum ve bir de her sabah kalktığımda hediyem için şükrediyorum. Artık hayat çok daha güzel..

Sekillerinden memnun musun?

Benide izlemeye alir misin hasan bey ameliyat dusunuyorum ama faha hic bir hastasini gormedim

cubeda Merhaba, epeydir yazmıyordum vesilen ile konuma yazmış olacağım. Ameliyat olalı 6 ay geçti. İlk birkaç ay alışmak konusunda zorluk çektim. Üzerlerine baskı uygulayınca canım acıyordu ve memelerim hiç yumuşamayacaklar gibi hissetmiştim. Fakat şimdi gayet iyi hissediyorum, son bir iki aydır iyice yumuşamaya başladılar ve şekilleri konusunda hiçbir şikayetim yok gayet hoş gözüküyorlar, büyüklük olarak da öyle :) Artık kas hareketlerimde canım da acımıyor. 2 hafta önce kontrole gittim, Hasan Bey görüntü ve yumuşaklık olarak ideal olmuşlar dedi. İz kremini kullanmayı aksattım çok az kullandım açıkçası ama devam edeceğim izler de belirsizleşmeye başladı ve mememin altına inip görünmemeye başladılar. Şu anlık her şey çok iyi eski günlerimi unuttum bile. Hasan Beyin başka hastaları da var başlıkları incelersen bulabilirsin :)

merhaba ben de 2 gün önce hasan beye ameliyat oldum 400cc takıldı bana ama ödemler inince meme küçülüyormuş hep büyük olsunlar istedim şimdi küçülmelerini istemiyorum ödemler geçince gözle görülür küçülme yaşandı mı sizde?@misty_

Merhaba canım hayırlı olsun yeni memelerin :) 6 ay olmuş epey oturmuş olmalı silikonların. Bende düşünüyorum İstanbul da dr araştırıyorum Hasan beyin ismini çok duyuyorum. Nasıl memnun musun. Ücret olarak ne ödedin. Birde öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim. Bu üçünü istiyorum

Geçmiş olsun sorunsuz bir süreç dilerim size :) Ödemler inince o eski füze gibi görüntü gidiyor ama ödemlerin inmesiyle göğüs ortasındaki şişlik de iniyor haliyle memeler daha belirginleşiyor çok daha güzelleşiyorlar. Bana benimkiler küçülüyormuş gibi gelmedi hatta memeler yumuşadıkça istediğim gibi birleştirip hareket ettirebildim daha bile büyük ve dolgun gelmeye başladılar gözüme şikayetçi değilim yani :) 400cc küçük bir protez boyutu da değil vücut ölçülerinizi bilmiyorum ama küçük duracağını pek sanmıyorum.

Takibe aldım oradan bakabilirsin fotoğraflara ayrıntıları özelden konuşuruz :)

Arkadaşlar çok teşekkürler çok güzel açıklamışsınız her şeyi, ben de sayenizde hasan bey'e karar verdim bu cumartesi randevum var. Boyum 1.62 kilo 41 en fazla kaç olur acaba resimlerinizi görmeyi çok isterim

Kilonuz boyunuza göre biraz azmış benim de boyum aynı 45 kiloydum sonrasında ameliyat olmadan önce kilo almıştım deri daha esnek olsun ve olur da memeler büyük gözüküp insanların dikkatini çekmesin diye. Minyon biriyim ben sırtım geniş değil meme altı ölçüm 70cm bana 325cc tam olmuştu göğüs ölçüm de 86 cm oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…