• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Hamit Baki Duru

Selam_fistiklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
4
0
86
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben istanbulda yaşıyorum meme büyütme estetiği için dr ahit baki duru ile görüştüm doktorumun yaklaşımları iyiydi fakat bu doktora ameliyat olan varmı bana bi çok resim gösterdi güzel olmuş ama malum hepiniz gibi benimde tereddütlerim var ayrıca ben iş yerinden 1 hafta gibi bi izin alsam benim için yeterlimi satış danışmanlığı yapıyorum ve nasıl bi protez kullanacağım hakkında bilgim yok marka olarak

iyi günler dr. hamit baki duruya ameliyat oldunuz mu ?

hayır , kendisiyle görüşmeye gittim . bana hiç güven vermedi. yine de yaptğı operasyonların sonuçlarını görmek istediğimi söyledim . Bilgisayardan sırayla gösterirken , fotoğraflar arasında çok kötü bir meme gördüm .Heryer dikiş iziyle doluydu . onu hemen kapattı ama artık çok geçti. ben gördüm . zaten çok soğuk bir insan , bende rahatsızlık hissi yaratmıştı . resimleri de gördüğüm iyi oldu ...

hayır , kendisiyle görüşmeye gittim . bana hiç güven vermedi. yine de yaptğı operasyonların sonuçlarını görmek istediğimi söyledim . Bilgisayardan sırayla gösterirken , fotoğraflar arasında çok kötü bir meme gördüm .Heryer dikiş iziyle doluydu . onu hemen kapattı ama artık çok geçti. ben gördüm . zaten çok soğuk bir insan , bende rahatsızlık hissi yaratmıştı . resimleri de gördüğüm iyi oldu ...
ameliyat olduğunuzu olduysanız kime oldunuz öğrenebilirmişim teşekkür ederim

Back