fotoğrafınız varsa görmek isterizzz:)
henuz tam iyileşmedim şişliklerim var lakin mail adresini verirsen özelden paylaşabilirim
henuz tam iyileşmedim şişliklerim var lakin mail adresini verirsen özelden paylaşabilirim
yeni üyeyim mesaj hakkım yok acaba mail adersini verebilirmisin pazartesi görüşmeye gideceğim tecrübene ihtiyacım var canım
Canim mail attim fotoda ekledim..ordan konusuruz..
canım emailin gelmedi ama acaba serapdenkli@hotmail.com dan gönderebilirmisin tekrar
. Olur tabii ama birde msn adredimden denetmisin canım bende pazartesi ankara hastanesine dr zeki candan randevu aldım aklımda bir fikir oluşması açısından acele etmiştim, ilgin için teşekkürler canımIki kez gonderdim lakin telefondan yolladigimdan midir yoksa ankara disindayim burdan dolayi midir gitmiyor canim...zaten bu pazarteside dahil yurtdisinda yoksa 1.ay kontrolum olacakti bu hafta benim..pazartesi yollasam fotolari olur mu?
. Olur tabii ama birde msn adredimden denetmisin canım bende pazartesi ankara hastanesine dr zeki candan randevu aldım aklımda bir fikir oluşması açısından acele etmiştim, ilgin için teşekkürler canım
arkadaslar ben haldun beye oldum amlyt mail adresimide yazmistim mailleri gecte gorsem mutlaka donus yapiorum ben cok memnunum bana ulasrsniz yardimci olurum arkadaslar gorusmek uzere
ben de uzun zamandır estetik uzman araştırıyorum ve sonunda Haldun Bey e ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat olmuş arkadaşlara öncelikle çok geçmiş olsun ve birkaç sorum olacaktı arkadaşlara bir de Haldun Bey e ulasabileceğim bir tlf numarası var mı int aldığım nuramalarda tlf çalıyor ama cevap veren yok malesefankaradan uzakta yasıyorum ve çalıştığım için de gitme şansım olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler görüşmek dileğiyle
. siz bana mail atin ben numarasini yollayim ordan mrvyc89@gmail.comben de uzun zamandır estetik uzman araştırıyorum ve sonunda Haldun Bey e ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat olmuş arkadaşlara öncelikle çok geçmiş olsun ve birkaç sorum olacaktı arkadaşlara bir de Haldun Bey e ulasabileceğim bir tlf numarası var mı int aldığım nuramalarda tlf çalıyor ama cevap veren yok malesefankaradan uzakta yasıyorum ve çalıştığım için de gitme şansım olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler görüşmek dileğiyle
. siz bana mail atin ben numarasini yollayim ordan mrvyc89@gmail.com
Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derimeğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..
2009 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu dağılan burnumu Dr. Haldun Bey ameliyat etti. Ameliyat öncesi çok tedirgindim fakat sonuçtan çok memnunum. Ameliyat sonrası yaşanabilecek olumsuz etkileri yaşamadım ve görenlerin maşallah dediği bir burnum var şimdi.
Haldun Hocam elinize emeğinize sağlık.
Tekrar teşekkür ediyorum.
fotografını görebilirmiyiz acabaDiğer başlığada yazdım burayada yazıyorum umarım yardımcı olur. :)
Arkadaşlar ben bu ay başında Haldun hocaya burun ameliyatı oldum, açıkçası bu işlere birazda "sakınan göze çöp batar" deyimiyle başladım ve çok fazla doktor görüşmem olmadı ama bu forum ve internetteki sözlükler bana inanılmaz derecede yardımcı oldu.
Şimdi olmak isteyen arkadaşlar öncelikle gerçekten bu işi gerçekten isteyip istemediklerine karar versinler ben ameliyattan sonraki iki gün yanlış karar verdiğimi düşündüm, doktor seçiminde değil, ameliyat olma kararımda çünkü benim ağrı eşiğim çok düşüktür ve ilk iki gün ağrım olduğu içindi. Onun dışında çok şükür hiçbir problem yaşamadım.
Özellikle bu yolda Haldun hoca bana inanılmaz derecede yardımcı oldu. Kendisine herzaman ettiğim gibi tekrar buradan da teşekkür ediyorum. Ben çok fazla konuşup, sorup sorgulamam yani ya şu şöyle olsun bu böyle olsun demem, istediğim sadece doğal bir burun olmasıydı. Zaten çok büyük bir burnum yoktu biraz kemerim vardı bir de güldüğümde düşen bir burun ucum. Ki ameliyattan çıktıktan sonra hoca bana hangi işlemleri yaptığını anlatmasaydı sanırım ben sormazdım o kadar kaygısızım diyeyim size. Şimdi diyeceksiniz nasıl olur diye? Oluyor güvenirseniz oluyor. Ama doktorunuzun o güveni aşılaması lazım.
Haldun hocayla ilk görüşmeye gittiğimde kendisi işlemleri bana sırası ile ilgiyle anlattı ve "şuanda senin burnun aklımda, gözümün önüne getirebiliyorum, harika olacak dedi" ve söyledikleri ile o kadar çok güven verdi ki... Bu arada kendisi iyide bir snowboardcı, ben görüşmeye ilk gittiğimde bu spor dalı ile ilgilide sohbetimiz oldu, sanırım yaptığı her işte iyi olan bir insan diye düşünmedim değil.
Tahlil gününde bu forumdan bir arkadaş ile karşılaştık beraber işlerimizi hallettik ve benim telefonumda olan bir program sayesinde ikimizde burunlarında düzenleme yaparak hocaya gösterdik o da bize bunlardan daha güzel olacağı garantisini verdi. ( Tanıştığım arkadaşım benden bir hafta önce ameliyat oldu ve kendisinin de burnu tek kelime ile Muhteşem olmuş :))
Benim Haldun hocayla ilgili ameliyat becerisi haricinde en çok taktir ettiğim özelliği kesinlikle size bir telefon kadar uzakta olması. Yani hastasına ve işlerine o kadar çok önem verdiğini hissettiriyor ki bu size moral ve destek oluyor. Ne zaman isterseniz ulaşabiliyorsunuz telefondan arayarak ya da whatssapp ile yazışabiliyorsunuz, aklınıza takılan en ufak birşeyi hemen sorup cevap alabilmek bence çok çok önemli. Eğer telefonunun yakınlarında ise anında değilse en fazla 10 dakika içinde size geri dönüyor.
Gelelim burun işine, yukarıda söylediğim gibi ameliyat günü ve sonrasındaki iki gün çok ağrım oldu sürekli nasıl geçecek bu deyip durdum ama emin olun geçiyor.(Düzenli olarak ilaçları kullanmanız önemli)
Tamponları aldırmaya gittiğimde özellikle doktoruma "acımayacak değil mi" diye sordum o da hayır acıtanlar bez tampon bunlarda acı hissetmeyeceksin dedi ve dediği gibi de oldu. Hissettiğiniz sadece içinizin gıdıklanması gibi bişey sanki burnunuzdan ılık birşeyler akıp gidiyor. Tamponlarımı aldırdıktan sonra inanılmaz rahat nefes aldım, nefes ile ilgili hiç bir sıkıntım olmadı.
Bu arada ameliyatım kapalı teknik ile oldu.
Tamponların alımından beş gün sonra sargıların açılması kısmı vardı ki beni en rahatlatacak olacak kısım buydu çünkü burnumun üstü bu bir hafta içinde o kadar çok kaşınmıştı ki toplasan hayatım boyunca bu kadar kaşınmamıştır. :) sargılarım açıldıktan sonra Haldun hoca muaynesini yaptı ve fotoğraflarını çekti burnumun. Aynanın karşına ilk geçtiğimde olmuş bu ya dedimyani olmuş iyi olmuş ellerinize sağlık hocam dedim :) anneme biraz kalkık gelmiş sonradan öğrendiğime göre.
O gün içerisinde en yakın arkadaşlarım ziyaretime geldiğinde burnumu görünce hepsi Haldun hocaya muayne olmak için telefon numarası istediler. Şöyle söyleyeyim arkadaşlarımın dedikleri ve kendi düşüncem: o kadar doğal bir burun olmuşki sanki burnum hep böyleymiş gibi sanki olması gereken burun buymuş gibi ifademi değiştirmeden zarif, doğal ve masum bir görünüm katmış yüzüme. Haldun hocanın değimiyle çok şeker bişi oldu burnum
Şuan o kadar ödem olmasına karşın inmesin bu ya böyle kalsın diyorum, morluklarımda yavaş yavaş geçti. Morlukların geçiş hızı gözlerinize koyduğunuz buz ile orantılı; ne kadar çok buz o kadar az morluk.
Sözün kısası
Haldun hoca ile ilgili çelişkiye düşen arkadaşlar için şunu diyebilirim.
Ne yaptığını bilen, güven veren güler yüzlü ve hasta doktor ilişkisine çok önem veren, işini layığıyla yapan, sizi pişman etmeyecek, istediğinizi size sunacak bir doktor arıyorsanız kesinlikle Haldun hoca ile görüşün derim.
-**---
Bu arada forumdan Haldun hocaya ameliyat olmuş olan iki kişiyle tanıştım. Bir arkadaş ile tahlil günümüzde tanıştık yukarıda söylediğim gibi, hala görüşüyoruz diğeri ile de buradan tanıştık ve hala mailleşiyoruz. Bu iki arkadaşımın bana olan manevi destek ve verdikleri moraller için onlarada çok çok teşekkür ediyorum.
-**---
Biraz uzun oldu ama umarım yardımı dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?