Bütün araştırmalarımdan sonra en sonunda eylülde Haldun beye ameliyatımı oldum... Şuanda şişliklerim de indi...Çok çok çok mutluyum, iyi ki de olmuşum...Çok çok teşekkürler doktorum...
Selam mltgng dr beyın yerı nerde acaba bılgı verırmısın bır de ucret hakkında bılgılendırırsen sevınırım.
Slm, doktorum şimdilik meram eğitim araştırmada.. Ücret olarak toplam 1500 tl civarı bişe ödedim. Kendi almıyor... Hastaneye yatırıyorsun... Kendi fotoğraflarımı burda paylaşmak istemiyorum ama merak eden varsa direk Haldun beye gidebilir... Hastalarının fotoğraflarını birbirlerine göstermiyor etik değil diye ama zaten hastanede ameliyat ettiği bi sürü personel var... Foto yerine canlısını görebiliyorsun...Ben öyle yapmuştım... Göstermeyişinin muhtemelen bi diğer nedeni de hastalrının çoğu birbirini görüp beğenip oraya gidiyor... Böylece ihtiyaç kalmıyor sanırım... Bizim gibi sorarak doktor bulmuyor insanlar tabi... Direk tavsiye ile gidiyolar genelde ... Bide kapısı hep kalabalık...Vaktide olmuyo herhalde....Ha bi de bi süre daha konyadaymış...Bu da iyi oldu tabi başka ameliyat planlarım için:))
Bu arada başka yerde ameliyat olmuş insanlar gördüm burun altlarında kesi izi var, benimki izsiz olandan oldu Allahtan, meğer hep izsiz yapıyormuş hoca...
Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derimeğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..
Slm, doktorum şimdilik meram eğitim araştırmada.. Ücret olarak toplam 1500 tl civarı bişe ödedim. Kendi almıyor... Hastaneye yatırıyorsun... Kendi fotoğraflarımı burda paylaşmak istemiyorum ama merak eden varsa direk Haldun beye gidebilir... Hastalarının fotoğraflarını birbirlerine göstermiyor etik değil diye ama zaten hastanede ameliyat ettiği bi sürü personel var... Foto yerine canlısını görebiliyorsun...Ben öyle yapmuştım... Göstermeyişinin muhtemelen bi diğer nedeni de hastalrının çoğu birbirini görüp beğenip oraya gidiyor... Böylece ihtiyaç kalmıyor sanırım... Bizim gibi sorarak doktor bulmuyor insanlar tabi... Direk tavsiye ile gidiyolar genelde ... Bide kapısı hep kalabalık...Vaktide olmuyo herhalde....Ha bi de bi süre daha konyadaymış...Bu da iyi oldu tabi başka ameliyat planlarım için:))
Bu arada başka yerde ameliyat olmuş insanlar gördüm burun altlarında kesi izi var, benimki izsiz olandan oldu Allahtan, meğer hep izsiz yapıyormuş hoca...
Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derimeğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..
ben de çok merak ettim.. fakat fotoğrafları göremiyorum.. yakın zamanda hacttepeye gidip görüşen var mı? bir de plastik cerrahiden randevu alınca asistanlara muayene oluyoruz, hocanın odası falan ayrı mı? bu hocayla direkt nasıl görüşebilirim?
merhaba ameliyatınızdan kac ay gecti ? suan nasılsınız? ben iki ay once kendisiyle gorusmeye gitiim..kendisi titiz ve ciddi bi dr .. ve ben gittigimde baya kalabalıktı dedignz gibi hastane personellerinin burunlarını gordum begendım 3 aylık bi bayan vardı bana resimini gosterdi :) normalde asla kimseye gstermem demisti :) benim sorunum revzyon :s bana kendisi %80 duzelme olur dedi.. ankaraya gitme durumu varmıs bana orda ucret daha da artar demisti..
ben 11.gün önce ankara hacettepe de haldun beye ameliyat oldum..ücretide fazla artmamış bence ankaraya göre ucuz bence yaptıgı burun karşılığında ve gösterdiği ilgiye..2600 tl verdim ben..hoca oldugu için muayane ücreti de dahil 2600 tlye..cokk cookk memnunum hem burnumdan hem kendisinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?