Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

memnunmusun peki şimdi?

Kızlar ağustos ayında Haldun beyden randevum var. Burunlarınızı çok merak ediyorum. Bana da resim atabilir misiniz?

4 sene önce Ameliyat oldum memnun değilim estetik bir görüntü istiyorsanız tercih edilecek bir doktor değil
Sonuçtan memnun olmayınca insanın buralara da gelesi olmuyor burası aracılığıyla gittiğim için de biraz soğumuştum siteden açıkçası. şimdi 2. Ameliyatı olmaya karar verdim fotoğraflarımı beğenmiyorum çünkü

Merhaba, 2 yıl önce Doc.Dr. Haldun Kamburoğlu’na burun ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde Haldun bey çok büyük bir titizlikle ameliyatımı planladı ki özellikle bu planlama ve titizlik üzerine Haldun beye burun ameliyatı olmaya tereddütsüz karar verdim.
Ameliyat sonrası süreçte ve tüm kontrollerim sırasında Haldun bey ve klinik çalışanları güler yüzlü ve çok ilgiliydi. Burnumda eğrilik ve kemer vardı ve Haldun bey yüzüme yakışan ve inanılmaz doğal bir burun yaptı. Ben çok çok memnun kaldım. Botoks için de Haldun beye gidiyorum. Pek çok yakınımı da yönlendirmekteyim. Haldun bey hastalarının mutluluğu için elinden gelenin en iyisini yapan ve doğallık ilkesini hastalarında gösteren oldukça özenli, kibar, beyefendi, sabırlı bir cerrah. Özelden burun ameliyatımın öncesi ve sonrası ile ilgili fotoğraf paylaşmam da mümkün. Doc. Dr Haldun Kamburoğlu’na güzel ve doğal burnum için ne kadar teşekkür etsem az. Merak edenler istediklerini sorabilir, sürecimi ve bildiklerimi anlatırım.

Merhaba, bende ameliyat olmayı düşünüyorum, çok okudum ama okudukca kafam daha çok karıstı. En son iki doktora indirdim. Ankara'da Haldun bey ve İstanbulda da bir kişi daha var düşündüğüm. Merak ettiğim çok ağrısı oldu mu ve kaç günde işe döndünüz. En çok korktuğum ameliyat sonrası çok acıması ve iyileşme süreci

Asli hanim merhaba, estetik ameliyatlarda herkesin beklentisi farkli. Ama dogal olsun ve yuzunuze yakisan bir burun olsun istiyorsaniz Haldun Kamburoglu kesinlikle cok iyi. Ameliya oncesinde de Haldun bey ve calisanlari cok titiz ve ozenli davranip surecimi kolay ve rahat atlatmami sagladilar. Ameliyat sonrasi morluk, sislik ve agri gibi durumlar da kisiden kisiye degisebilir. Ama burnunuzda agri olmuyor sadece bas agriniz olabilir ama Haldun beye ameliyat olmasini tavsiye ettigim arkadaslarimin neredeyse hic agrisi olmadi ve cok kolay iyilestiler. Ameliyat sonrasi ben ertesi gun disarda gezdim ve 5 gun sonra ise gittim. Yuzumde morluklarim oldu ancak ben zaten cok hassas cilt yapisina sahibim ve beyaz tenliyim. Ama o da 10 gunde gecti. Diger Haldun hocaya ameliyat olan arkadaslarimin 3-4 gun icinde morluklari gecti. Burun ameliyatinda artik kullanilan malzemeler ya da teknikler ameliyatlari cok cok iyi hale getiriyor. Ama Haldun beyin bilgi birikimi, tecrubesi ve estetikte dogal olan felsefesi Haldun beye tereddutsuz guvenmeyi sagliyor. Haldun bey ile gorusmenizi tavsiye ederim ve ameliyat icin de siddetle memnuniyetimi vurgulamak isterim size

Detaylı cevap için çok teşekkrler. Burun düşmesi olayını okudum başka sayfalarda, bunu da tabi muayenede haldun beye sormak lazım ama burdan sizede sorayım dedim. Sizin belli ki bir şikayetiniz olmamış ama arkadaslarınızdan bunu yaşayan oldu mu?

Detaylı cevap için çok teşekkrler. Burun düşmesi olayını okudum başka sayfalarda, bunu da tabi muayenede haldun beye sormak lazım ama burdan sizede sorayım dedim. Sizin belli ki bir şikayetiniz olmamış ama arkadaslarınızdan bunu yaşayan oldu mu?

Aslı hanım tekrar merhabalar, arkadaşlarımdan da olmadı aynı şekilde. Burun ameliyatından sonra asıl şeklini alması vs. gibi durumlar için beklemek gerekiyor. Zaten Haldun bey de size bunu muayene sırasında söyleyecektir. Dilerseniz ameliyat olan arkadaşlarımla bile iletişime geçip konuşmanızı sağlayabilirim. Tecrübelerini size aktarırlar.

Merhaba, bahsettiğiniz gibi özelden fotoğraf paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

Daha güzel bir burna ve görünüme sahip olmayı her kadın ister. Ben de burnundan rahatsızlık duyan bir kadın olarak işinde başarılı bir doktor arayışına geçmiştim. Tavsiyeler üzerine Dr Haldun Kamburoğlu hocam ile görüştüm ve muayene için randevu aldım. Çok yoğun olduğandır yaklaşık 3 hafta sonrasına randevu verdi. Hocamın üstün bilgisi beni gerçekten etkiledi, güvenimi sağladı ve ben de ameliyata karar verdim. Ameliyat sırasında fazla ağrı hissetmedim. Sonuçlar gerçekten çok başarılıydı. Tam da istediğim gibi bir burna kavuşmuş oldum. Hocama sonsuz teşekkür ediyorum.

Pazartesi günü ameliyat oldum, sorunlu bir burnum vardı ve yaklaşık 6 saat sürdü. Bandajlar haftaya carsamba çıkacak, sonucu burada paylaşırım

Merhabalar geçmişler olsun sizin uzun zaman olmuş olsana. Mümkünse resminizi görmek isterim bende Haldun beye olmayı düşünüyorum.
iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…