Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Oncesi ve sonrasi resimlerini gormek munkun mu ? Tesekkur ederim

Yeni uye oldum. Resim paylasimlarini/albumleri nasil gorebilirim ? Siteyi anlamakta zorlaniyorum

Dr Haldun Kamburoglu'na ameliyat olmus olan arkadaslar bana resim gonderirmisiniz lutfen ? Email adresimi yazabilirim. Tesekkur ederim

Bende haldun beye amelıyat olmayı düşünüyorum lütfen banada fotolarınızı atar mısınız çok teşekkür ederim şimdiden

sizce Haldun beye göz kapağı estetiği de olabilir miyim burun ve göz kapağı birlikte olmak istiyorum. titiz biriyim göz kapağında başarılı mı kendisi bilen var mı?

Merhaba bende Haldun Kamburoğlu na burun estetiği olmak istiyorum fakat bir yandanda çok korkuyorum. Yaptığı ameliyatların fotoğraflarını çok paylaşmıyor maalesef muayene sırasında da başkalarının fotoğraflarını hiç göstermedi. Kendi paylaşımlarında da Yan profil başarılı fakat önden neredeyse hiç yok. Siz Haldun beye ameliyat olmuşsunuz. Benimle burnunuzu. Ön profilden görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Birde elinizde varsa öncesi ve sonrası şeklinde paylaşım yapabilirseniz minnettar olurum.

Merhaba bende Haldun Kamburoğlu na burun estetiği olmak istiyorum fakat bir yandanda çok korkuyorum. Yaptığı ameliyatların fotoğraflarını çok paylaşmıyor maalesef muayene sırasında da başkalarının fotoğraflarını hiç göstermedi. Kendi paylaşımlarında da Yan profil başarılı fakat önden neredeyse hiç yok. Siz Haldun beye ameliyat olmuşsunuz. Benimle burnunuzu. Ön ğrofilden görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Birde elinizde varsa öncesi ve sonrası şeklinde paylaşım yapabilirseniz minnettar olurum.

Ben onu biraz kibirli buluyorum yaptığı ameliyatlar nasıl bilmiyorum ama birkaç kez botoks için gitmiştim

Merhaba bende 10 gün önce Hacettepe Ankara Haldun ve Ömer beye ameliyat oldum sonuçta cok memnunum herkese tavsıye ederım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki mert çalış var ona gidicem ben deviasyon olucam birde kemer var sizce o mu doçent olduğu için yoksa haldun mu?

merhaba bende haldun beye oldum şubat ayında . Kimse anlamıyor içiniz rahat olsun tedirginliğinizi anlıyorum ancak gerçekten benim açımdan sonuç harika .
Geçmiş olsun bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem

Bütün araştırmalarımdan sonra en sonunda eylülde Haldun beye ameliyatımı oldum... Şuanda şişliklerim de indi...Çok çok çok mutluyum, iyi ki de olmuşum...Çok çok teşekkürler doktorum...
Geçmiş olsun bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem

Kızlar ağustos ayında Haldun beyden randevum var. Burunlarınızı çok merak ediyorum. Bana da resim atabilir misiniz?
Merhaba, bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum fakat öncesi ve sonrası fotopraflarına ulaşamıyorum maalesef kendi insta hesabından başka, ben özellikle ön profilden duruşunu merak ediyorum. siz ameliyatınızı Haldun hocaya olduysanız Bana fotoğraf yollama şansınız olur mu rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…