Önce aşı yapalım dedi , bu ay aşılama olacaktı ama başka ev deki sorunlar yüzünden başlayamadık gidemedik ilaç başlayacağı gün ... bana histereskopi yaptı , bakalım artık önümüzdeki ay neler olacak
Önce aşı yapalım dedi , bu ay aşılama olacaktı ama başka ev deki sorunlar yüzünden başlayamadık gidemedik ilaç başlayacağı gün ... bana histereskopi yaptı , bakalım artık önümüzdeki ay neler olacak
Evet cerkesm ne aşamadasin. Ben bugun hastanede idim. Yarın da gideceğim. Nasıl bi tedavi uygulanacak sanacanım merhaba sen çerkez miisn?
ben de göğşen hocanın hastasıyım, ama tüp e geçmedik henüz
E2 değerim 5. Gün 525 çıktı. Aynı doz da ilaç lara devam. Ama yarın bi daha cagirdi. Yumurtalar 5 6 tane 10mm 9mm 8mm lik var. 3. Gün 165 olan değer 5. Gün 525 oldu. Galiba yarın yine onun için çağırdı. Yarın ki tahlili sonucuna göre çatlama önleyici iğne yazabilirmisHiç kafana takma vardir bunda da bi hayir Allahtan geliyo sonuçta. Biz tüp bebege başladiğimizda kişti kontrole gideceğim yollar kapanmiş kardan vasita bulamiyorum falan hele ki transferin önceki günü kaza yaptik kazali arabayla transfere gittik falan ama nasip böyleymiş o zorluklari aştik şimdi güzelliğini yaşiyoruz. Rabbim size de nasip etsin hayirlisiyla. Gönlünü ferah tut olacak allahin izniyle.
Ben de Çerkez'imEvet cerkesm ne aşamadasin. Ben bugun hastanede idim. Yarın da gideceğim. Nasıl bi tedavi uygulanacak sana
nerde tedavi görüyorsun canım ... yasin kaç. Sorununuz nedir. Bu arada abzekh im benBen de Çerkez'imbana aşılama demişti dr ama başlayamadık ..
E2 değerim 5. Gün 525 çıktı. Aynı doz da ilaç lara devam. Ama yarın bi daha cagirdi. Yumurtalar 5 6 tane 10mm 9mm 8mm lik var. 3. Gün 165 olan değer 5. Gün 525 oldu. Galiba yarın yine onun için çağırdı. Yarın ki tahlili sonucuna göre çatlama önleyici iğne yazabilirmis
İyi haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar hanımlar yarın bende göğüşen beye gidiyorum ilk defa gidiyorum inşallah güzel haberlerle dönerim ve biran önce tedaviye başlarım dualarıniza benide ekleyin
Güzel hqberlerrrr insallahhhh
Aranizda tedavisi devam eden kimse yokmu arkadaşlar nasıl gidiyor tedavileriniz...
canım ilaç siz 4500 tutuyor 1500 falan tutar ilaçlarda tahminen Allah kolaylık versin inşallah bende orda devam ediyorum tedavimeArkadaşlar bende burada yaptırmayı düşünüyorum raporsuz olacak toplamda ilaçlarla beraber ücret ne kadar tutuyor
Randevu nasıl alınıyor hemen gün alabiliyor muyuz ön görüşme için adet dönemi dışında gitsek olur mu
Çok teşekkür ederim203 03 00numaradan randevu alabilirsin.
Doktorun boş durumuna göre randevu veriliyo. Göğşen bey temmuz sonuna kadar izinli diye biliyorum. Ön görüşme için istediğin zamanda gidebilirsin duruma göre regl döneminde çağiriyolar tekrar. Insallah güzel haberlerini aliriz.