Selamlar arkadaşlar bu çarşamba bende Göğşen hocaya gideceğim ... muayene ücreti nedir bilginiz var mı?birde benim reglim üçüncü gününe geliyor muayenem bir problem olur mu?yardımcı olursanız çok sevinirim... Birde ben 34 yaşındayım doğal yolla bir gebeliğim var ama düşükle sonuçlandı..hsg çekildim 4 ay oluyor bir tüpüm kapalı çıktı! amh durumum da iyi eşimde spermiyogram testi yapıldı normal çıktı herşey..
Tedavi sürecin güzel geçer inşallah. Ilk görüşme hemen başlamayabilir. Rabbim gönlüne göre versinn canımmSelamlar arkadaşlar bu çarşamba bende Göğşen hocaya gideceğim ... muayene ücreti nedir bilginiz var mı?birde benim reglim üçüncü gününe geliyor muayenem bir problem olur mu?yardımcı olursanız çok sevinirim... Birde ben 34 yaşındayım doğal yolla bir gebeliğim var ama düşükle sonuçlandı..hsg çekildim 4 ay oluyor bir tüpüm kapalı çıktı! amh durumum da iyi eşimde spermiyogram testi yapıldı normal çıktı herşey..
Bugün kesemiz görüldü hoca progestan iğne ve estrofemi kesti ben başka bir şehirde olduğum için ona muayene olamadım. Hepsi bi anda kesılınce kafam karıstıİnşallah canım beklıyorum kanı verdim
Bugün kesemiz görüldü hoca progestan iğne ve estrofemi kesti ben başka bir şehirde olduğum için ona muayene olamadım. Hepsi bi anda kesılınce kafam karıstı
Gözün aydin canım. Bende aynı şekilde kese görününce bıraktım estrofemi. Protestan igneyi biraktirdi ama fitil e devam.Bugün kesemiz görüldü hoca progestan iğne ve estrofemi kesti ben başka bir şehirde olduğum için ona muayene olamadım. Hepsi bi anda kesılınce kafam karıstı
Inşallah gönlüne göre olur herşey. Göğşen bey boşuna umut vermez demekki halledilebilir problemin. Güzel haberlerini bekliyoruzbende dün Göğşen hocada ilk muayenemi oldum.. tek tüpüm kapalı göründüğü için histeroskopiye alacak benide haftaya ,umutsuz konuşmadı çok şükür ...rahmimde et parçası göründüğünü tüpü de tıkadığını muhtemelen gebeliği engellediğini söyledi sanırım geçirdiğim düşükten sonra olmuş dedi..hayırlısı artık heyecanım gitti, bir yola başladık hocayla, 2 ay dinlendikten sonra tüp bebeğe başılıyacağım
bende dün Göğşen hocada ilk muayenemi oldum.. tek tüpüm kapalı göründüğü için histeroskopiye alacak benide haftaya ,umutsuz konuşmadı çok şükür ...rahmimde et parçası göründüğünü tüpü de tıkadığını muhtemelen gebeliği engellediğini söyledi sanırım geçirdiğim düşükten sonra olmuş dedi..hayırlısı artık heyecanım gitti, bir yola başladık hocayla, 2 ay dinlendikten sonra tüp bebeğe başılıyacağım
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Hakkımızda hayırlısıCanim hadi hakkinda hayirlisi olsun Rabbim yolunu güzel kılsın zorluklari kaldirsin insallah. Hayirli haberlerini almak dilegiyle.:)
selamlar canım cuma günü histeroskopi yapacak hoca, kürtajdan kalan parça varmış engelliyormuş gebe kalışımı tüpün önündeymiş bakalım hayırlsı inşallah bende size güzel haberler veririm.Canim hadi hakkinda hayirlisi olsun Rabbim yolunu güzel kılsın zorluklari kaldirsin insallah. Hayirli haberlerini almak dilegiyle.:)
selamlar canım cuma günü histeroskopi yapacak hoca, kürtajdan kalan parça varmış engelliyormuş gebe kalışımı tüpün önündeymiş bakalım hayırlsı inşallah bende size güzel haberler veririm.
evet göğşen beyde bir iki ay bekleyelim düğal gebeliği histeroskopi sonrası dedi olmasa tüp bebek tedavisine başlarız dedi... umarım uğurlu ellleri banada deva olur ...umutlandırdınız beni daha çok şimdi gerçektenArkadaşim da göğşen beyde bi operasyon gecirdi ayni ay hamile kaldi insallah darisi sana olsun canim.:)
merhaba herkese ankarw zubeyde hanim zekai tahir burak hastanesi ve ozel bir cok muayenehaneyi gezdikten sonra bir arkadasimin tavsiyesiyle hulusi beyle gorustum diger taraflarda gecirdigim harcadigim zamana uzuldum gercekten kendisi zaten harika insanligiyla ama hekimlik deneyimi bambaska gercekten hastaya guven vermek cok onemli ben o guveni hukusi beyden aldim bu ayin 13 unde asilamam yapildi kismet belki tutar belki tutmaz ama ankarada jinekoloji hastaliklari uzerine hulusi hocayi tek gecerim
canım bende gogsen beyin hastasıyım gogsen bey gebelik takibini yapıyor mu hepsini ben hulusi hoca gibi belirli bir süre sonra bırakıyor zannediyordum gogsen beyi de eğer öyleyse çok sevindim inan kiCanim rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah tedavin iyi geçer ve çok güzel sonuçlar alirsin. Hulusi bey gebe takibi yapmiyo belli bi zamana kadar takip ediyo sonra başka doktorlara yönlendiriyo bu sebeple Göğşen Bey daha tercih edilir bi doktor bana göre.:)) onun dişinda hepimiz biliyoruz ki verecek olan Allah, iyi insanlari karşimiza çikarsin onlari bu yolda bize vesile kilsin inşallah.:)
takip ne zamana kadwr bilmiyorum sonrasinda kime yonlendirirse giderim ama gogsen hocaya gitmem sahsima yaptigi hic birsey acikcasi sadece 1 kez gordum ama arkadasima soyledigi tek bir lafla psikolojisini aylarca alt ust etti esinde ki sperm problemi yuzunden size tupte olmaz asilamada olmaz evlenirken esimizi secemiyoruz maalesef dedi kiz aylarca kendine gelemedi cocuk sahibi olamayacagim diye sonra bir ogrendik asilamayla halledilebilir bir yontem herkes icin ayni dueum soz konusu olmayabilir tabiCanim rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah tedavin iyi geçer ve çok güzel sonuçlar alirsin. Hulusi bey gebe takibi yapmiyo belli bi zamana kadar takip ediyo sonra başka doktorlara yönlendiriyo bu sebeple Göğşen Bey daha tercih edilir bi doktor bana göre.:)) onun dişinda hepimiz biliyoruz ki verecek olan Allah, iyi insanlari karşimiza çikarsin onlari bu yolda bize vesile kilsin inşallah.:)
peki aşılama oldu mu sonucu nedir ? bilemiyorum ben iyi bir hoca gibi geldi pozitif biri anlayamadım yani...çok ilgilidir aslında hasta doktor uyumu da önemli aslindatakip ne zamana kadwr bilmiyorum sonrasinda kime yonlendirirse giderim ama gogsen hocaya gitmem sahsima yaptigi hic birsey acikcasi sadece 1 kez gordum ama arkadasima soyledigi tek bir lafla psikolojisini aylarca alt ust etti esinde ki sperm problemi yuzunden size tupte olmaz asilamada olmaz evlenirken esimizi secemiyoruz maalesef dedi kiz aylarca kendine gelemedi cocuk sahibi olamayacagim diye sonra bir ogrendik asilamayla halledilebilir bir yontem herkes icin ayni dueum soz konusu olmayabilir tabi