Canm benim de 2 yılım geçti göğsen h ile coooook da hasta yönlendirdim. Şunu diyebilirim ki göğsen h zor hasta kolay hasta diye ikiye ayırır hastalarını ve zor olarak gördüklerine çok umut vermez.hatta daha geçen 3 olumsuz tüp bebek yaptıran bir arkadaşa "seni boşa oyalamislar senin çocuğun olmaz çok üzgünüm ama ben seni umutlandirip tüp bebek e başlayamam ama yine de her ay gel yumurta görürsek başlarız ama umudum yok "demiş. Bunu derken gözleri dolmuş...bu arkadaş bile ben göğsen h yi asla bırakmam diyor duyduklarına rağmen. Bana gelince ...Bizim ciddi bir sorunumuz yoktu 3.denemede göğsen h da yaptırdık bana hep "sen kolay hastasın muhakkak bir gün gebe kalacaksin"derdi ama buna rağmen tüp bebek sonucu beklerken bana hep "temkinli olalım her şeye kendimizi hazırlayalım her şey olabilir "dedi hep...çok şükür tuttu ve keseyi gördüğümüz zaman çocuklar gibi sevindi.ben de ona bi ara "acaba evlatlik mi alsak ?"diye sormuştum ki ciddi ciddi düşünüyorduk hatta araştırmaya başlamıştık.bana da demişti olabilir bence ,herkes kendi doğurmak zorunda değil demişti...ki ben gayet sağlıklıyım hatta normalden fazla yumurta m var ve yaşım da genç..Ama bana bunu söylemesi beni kötü etkilemedi çünkü o kadar büyük bir güvenim ve sevgim var ki odasına zorrrrla astirdigim siirimin sonunda da yazdığım gibi 100 olumsuz sonuç da alsam yine ona giderim:)))