Merhaba göğşen hoca histereskopi yaptı mı sana ?Biz 2.tüp bebek denemesinde başariya ulaştik 7haftalik oldu.rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah.amin. ben göğşen beyde devam ederim dogumu da o yaptirsin istiyorum çünkü çok merhametli ve bu durum beni çok mutlu ediyo.:))
Merhaba göğşen hoca histereskopi yaptı mı sana ?
Anestezi ile mi baktı1.tüp bebek denemesinden sonra rahmin içine işıkla bakmamiz lazim dedi o işlemi de yapti canim.temiz cikti sorun yoktu çok şükür.
Anestezi ile mi baktı
Göğşen bey çok mu rahatlatıyor hastayı ben henüz tanıyamadım bir kere görüştükCanim kişiden kişiye değişir tabi ama benimki zor olmadi 4gün kanamam oldu ama ağri sızı hissetmedm yalnizca o gün akşama kadar karnimda hafif bi agri oldu o kadar. Ben uyutmayin dayanirim dedm göğşen bey olmaz öyle şey dedi uyuttu. Anesteziye karşi duyarliysan bilemem tabi ama işlem korkulacak bişey degil. Bir de göğşen bey yapiyosa korkmaya hiç gerek yok.
Göğşen bey çok mu rahatlatıyor hastayı ben henüz tanıyamadım bir kere görüştük
Hastaya sadece şu igneyi yap şunu kullan diyip gonderen bi doktor değil. Hastayla ilgilenir psikolojisini anlar.arkadasimin yaptığı yorumlara da katılıyorum. Gerçekten çok güveniyorum bende gögsen beyeGöğşen bey çok mu rahatlatıyor hastayı ben henüz tanıyamadım bir kere görüştük
Canım çok üzüldüm deneyimine.nasil hasta ayırıyor çok şaşırdım. Ben merkezde hangi hastasıyla konustuysam hepsi çok ilgili buluyor.sen ne yaşadınGöğşen hocanın başarısına yeteneğine eğitimine bişey diyemem ama hastalarıyla iletişim konusunda hasta ayırıyo ve iletişimde çok yetersiz kalıyo.bu hassas süreçte birde doktorun böyle davranması yıkıyo insanı.
En basitinden...soru sorduğumuz zaman suratı değişiyo...aradığımızda açmıyo...embriyo kalitesizse pek ilgilenmiyo...moral vermiyor...kararı hastaya bırakıyor...yanlış anlaşılmasın bizde abuk sabuk sorular sormuyoruz doktoru yormamak için elimizden geleni yapıyoruz...evet doktorunda işi hiç kolay değil..ama bu süreç çok hassas..bu şekilde davranmaması gerek...ya bir doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dermi...20yıl uğraşıp çocuk yapan insanlar var.umut.ilgi.iletişim bu tedavide çok önemliCanım çok üzüldüm deneyimine.nasil hasta ayırıyor çok şaşırdım. Ben merkezde hangi hastasıyla konustuysam hepsi çok ilgili buluyor.sen ne yaşadın
Tabiki haklısın tedavide moral çok çok önemli. Ama ben iki yıldır gidiyorum her seferinde dönmüştür aramalarıma. En umutsuz anımda destek olmuştur. Allah razı olsun gögsen beyden. Kaç tane arkadaşı da yönlendirdim hepsi memnun kaldı. Ama siz rahat edemediyseniz tabiki başka şekilde tedavi olmalısınız. Güven çok önemli çünkü. Inşallah isteğinize kavuşursunuz bir an önce.En basitinden...soru sorduğumuz zaman suratı değişiyo...aradığımızda açmıyo...embriyo kalitesizse pek ilgilenmiyo...moral vermiyor...kararı hastaya bırakıyor...yanlış anlaşılmasın bizde abuk sabuk sorular sormuyoruz doktoru yormamak için elimizden geleni yapıyoruz...evet doktorunda işi hiç kolay değil..ama bu süreç çok hassas..bu şekilde davranmaması gerek...ya bir doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dermi...20yıl uğraşıp çocuk yapan insanlar var.umut.ilgi.iletişim bu tedavide çok önemli
Ondan diyorum ya hasta seçiyo diye...bazı hastalarına öz kızına davranır gibi davranıyo...herkese her doktor iyi gelmeyebilir tabi...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin...Tabiki haklısın tedavide moral çok çok önemli. Ama ben iki yıldır gidiyorum her seferinde dönmüştür aramalarıma. En umutsuz anımda destek olmuştur. Allah razı olsun gögsen beyden. Kaç tane arkadaşı da yönlendirdim hepsi memnun kaldı. Ama siz rahat edemediyseniz tabiki başka şekilde tedavi olmalısınız. Güven çok önemli çünkü. Inşallah isteğinize kavuşursunuz bir an önce.
2 kez aşilama yapıldı canım negatif. Eşim ameliyat oldu.ilac tedavileri falan.ancak tüp bebek şimdiye nasip oldu.evet ilk tup bebek denememde oldu rabbime şükürler olsun.devamı gelir umarım.sizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimBu arada siz 2 yıllık tedavi sürecinde 1 kez transfer oldunuz ondada hamilemi kaldınız...allah hayırlı sağlıklı çocuklarınıza kavuştursun sevindimm
Canm benim de 2 yılım geçti göğsen h ile coooook da hasta yönlendirdim. Şunu diyebilirim ki göğsen h zor hasta kolay hasta diye ikiye ayırır hastalarını ve zor olarak gördüklerine çok umut vermez.hatta daha geçen 3 olumsuz tüp bebek yaptıran bir arkadaşa "seni boşa oyalamislar senin çocuğun olmaz çok üzgünüm ama ben seni umutlandirip tüp bebek e başlayamam ama yine de her ay gel yumurta görürsek başlarız ama umudum yok "demiş. Bunu derken gözleri dolmuş...bu arkadaş bile ben göğsen h yi asla bırakmam diyor duyduklarına rağmen. Bana gelince ...Bizim ciddi bir sorunumuz yoktu 3.denemede göğsen h da yaptırdık bana hep "sen kolay hastasın muhakkak bir gün gebe kalacaksin"derdi ama buna rağmen tüp bebek sonucu beklerken bana hep "temkinli olalım her şeye kendimizi hazırlayalım her şey olabilir "dedi hep...çok şükür tuttu ve keseyi gördüğümüz zaman çocuklar gibi sevindi.ben de ona bi ara "acaba evlatlik mi alsak ?"diye sormuştum ki ciddi ciddi düşünüyorduk hatta araştırmaya başlamıştık.bana da demişti olabilir bence ,herkes kendi doğurmak zorunda değil demişti...ki ben gayet sağlıklıyım hatta normalden fazla yumurta m var ve yaşım da genç..Ama bana bunu söylemesi beni kötü etkilemedi çünkü o kadar büyük bir güvenim ve sevgim var ki odasına zorrrrla astirdigim siirimin sonunda da yazdığım gibi 100 olumsuz sonuç da alsam yine ona giderim:)))En basitinden...soru sorduğumuz zaman suratı değişiyo...aradığımızda açmıyo...embriyo kalitesizse pek ilgilenmiyo...moral vermiyor...kararı hastaya bırakıyor...yanlış anlaşılmasın bizde abuk sabuk sorular sormuyoruz doktoru yormamak için elimizden geleni yapıyoruz...evet doktorunda işi hiç kolay değil..ama bu süreç çok hassas..bu şekilde davranmaması gerek...ya bir doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dermi...20yıl uğraşıp çocuk yapan insanlar var.umut.ilgi.iletişim bu tedavide çok önemli
Canım çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. Bu sayfayı okuyup bir iki kisinin olumsuz yorumlarından dolayı insanların gögsen hoca gibi doktordan vazgeçmeleri zaten mümkün değil. Ancak tanımayan arkadaşlar için yanlış yönlendirme oluyor. Ben bu sitedeki yorumlardan dolayı gitmiştim çünkü gögsen beye. O harika bi insan ve gerçekten tecrübeli ve başarılı bi doktor. Rabbim ondan razı olsun.Canm benim de 2 yılım geçti göğsen h ile coooook da hasta yönlendirdim. Şunu diyebilirim ki göğsen h zor hasta kolay hasta diye ikiye ayırır hastalarını ve zor olarak gördüklerine çok umut vermez.hatta daha geçen 3 olumsuz tüp bebek yaptıran bir arkadaşa "seni boşa oyalamislar senin çocuğun olmaz çok üzgünüm ama ben seni umutlandirip tüp bebek e başlayamam ama yine de her ay gel yumurta görürsek başlarız ama umudum yok "demiş. Bunu derken gözleri dolmuş...bu arkadaş bile ben göğsen h yi asla bırakmam diyor duyduklarına rağmen. Bana gelince ...Bizim ciddi bir sorunumuz yoktu 3.denemede göğsen h da yaptırdık bana hep "sen kolay hastasın muhakkak bir gün gebe kalacaksin"derdi ama buna rağmen tüp bebek sonucu beklerken bana hep "temkinli olalım her şeye kendimizi hazırlayalım her şey olabilir "dedi hep...çok şükür tuttu ve keseyi gördüğümüz zaman çocuklar gibi sevindi.ben de ona bi ara "acaba evlatlik mi alsak ?"diye sormuştum ki ciddi ciddi düşünüyorduk hatta araştırmaya başlamıştık.bana da demişti olabilir bence ,herkes kendi doğurmak zorunda değil demişti...ki ben gayet sağlıklıyım hatta normalden fazla yumurta m var ve yaşım da genç..Ama bana bunu söylemesi beni kötü etkilemedi çünkü o kadar büyük bir güvenim ve sevgim var ki odasına zorrrrla astirdigim siirimin sonunda da yazdığım gibi 100 olumsuz sonuç da alsam yine ona giderim:)))