Slm dio
Bende burun estetiği olmak istiyorum.Uzun zamandır bu konuda doktor arıyorum.İnternetten araştırmalarımda yolum buraya düştü anladığım kadarıyla çok yakın tarihte ameliyat olmuşsunuz.birşey sormak istiyorum Dr.Fevzi Bey ameliyat öncesi bilgisayarda yeni halinin nasıl olacağı ile ilgili bir çalışma yapıyor mu ve ameliyat sonrası o çalışmaya benzedimi burnunuz:)şimdiden çok teşekkür ederim umarım benim ameliyatımda sizin ve diğer arkadaşların dediği gibi güzel geçer sevgiler....
herkez memnunda kımse foto koymuyor nedense bırınızde koysun fotoda cok güzel burunlarınızı görelım kızlar haydın beklıyoruzzzz:)))
sevgili f.arana senin ablanda fevzi bey'e 2 yıl önce ameliyat olmamışmıydı rica etsem ablanızın resmini koyabilirmisiniz.selamlar
çok garip kimse koymuyor.bir ala vere dere vere olmasınsositososito
bende gittim 4 gün önce ama ne biliyim çok içime sinmedi ama iyi değil de diyemiyorum bana pc de çalışma yapmadı mesela..bilemiyorum belki gerek görmedi çünkü ben şimdi değil bi kaç ay sonra yaptırcam dedim bana 3,5 dedi sizce iyimi nasıl fiyatı
çok garip kimse koymuyor.bir ala vere dere vere olmasınsositososito
bende gittim 4 gün önce ama ne biliyim çok içime sinmedi ama iyi değil de diyemiyorum bana pc de çalışma yapmadı mesela..bilemiyorum belki gerek görmedi çünkü ben şimdi değil bi kaç ay sonra yaptırcam dedim bana 3,5 dedi sizce iyimi nasıl fiyatı
Bade resimlerinden gordugum kadarıyla gayet dogal bir burun olmus. Nefes alma anlamında bir sıkıntı yasıyor musun? Burun tıkanıklıgın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?