merhaba,
bana yengem tavsiye etmişti. o da arkadaşlarından duymuş. fethi bey anladığım kadarıyla belli bir kesimin gittiği bir doktor. yani güvenen tavsiye ediyor ve bir giden bir daha gidiyor. mesela ben de ileride slikon düşünüyorum ve başka bir doktor aklımdan bile geçmiyor, fethi bey pahalı olmasına rağmen.
randevu sanırım 1 hafta içinde bir güne vermişlerdi.
fethi bey hastasına karşı benim forumda okuduğum diğer bazı doktorlar kadar ilgili olmayabilir yanlız. Doktora ulaşma konusundaysa ilginç gelecek belki ama doktorun cep telefonunu biz almamıştık ve sonradan aramamızı gerektiricek bir durum da çok şükür olmadı. Bence çok temiz ve titiz iş yapıyor.
ilk gittiğimde aradığım doktor işte bu demedim, ben ona da pek inanmıyorum. Bir doktorun satış-pazarlama becerisine, konuşkanlığına, sevecenliğine değil yüzde yüz cerrahlığına bakmak gerektiğine inanıyorum. O yüzden de Fethi Bey beni ilk görüşmede o anlamda mest etmedi ama çok iyi bir cerrah olduğu ve çok güvenebileceğim konusunda kesinlikle 'işte bu' dedim. Ama dediğim gibi, çok dozunda ilgileniyor, fazladan ilgi alaka göstermiyor. Bu da bana yetti, önemli olan sonuçtu çünkü.
Sonuçtan çok memnunum, daha 4 hafta olmasına rağmen.
Ben de çok uzun yazdım galiba... Yardımcı olabilmişimdir umarım.