• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

slnzdgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
9
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben fethi orak'a göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. bir arkadaşım yaptırmış ve memnun kalmış ancak sizlerinde tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. alman hastahanesinde yaptığını biliyorum sadece.fiyatı 6000 $ civarında. eğer bilginiz veya tecrübeniz varsa lütfen yazın.

arkadaşım fethi bey benimde araştırdığım bir doktor.bilgi edindikçe bizimlede paylaş lütfen.şimdiden geçmiş olsun

arkadaşım fethi bey benimde araştırdığım bir doktor.bilgi edindikçe bizimlede paylaş lütfen.şimdiden geçmiş olsun

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.

selam arkadaşım.senin yazılarını burun estetiği konusundan özellikle takip ediyorum.fethi beye ilk nasıl ulaştın yani tavsiye ilemi gittin.randevu alabilmen kolay oldumu.ben onur erol beyden randevu aldığımda 1.5 ay beklemiştim.fethi bey hastasına karşı nasıl onu merak ediyorum.ilk gittiğinde tamam aradığım doktor işte bu dedinmi.ve ameliyat sonrası her istediğinde doktoruna rahatlıkla ulaşabildinmi.kusura bakma çok soru sordum.sanada geçmiş olsun buarada.umarım mutlusundur sonuçlardan.....

selam arkadaşım.senin yazılarını burun estetiği konusundan özellikle takip ediyorum.fethi beye ilk nasıl ulaştın yani tavsiye ilemi gittin.randevu alabilmen kolay oldumu.ben onur erol beyden randevu aldığımda 1.5 ay beklemiştim.fethi bey hastasına karşı nasıl onu merak ediyorum.ilk gittiğinde tamam aradığım doktor işte bu dedinmi.ve ameliyat sonrası her istediğinde doktoruna rahatlıkla ulaşabildinmi.kusura bakma çok soru sordum.sanada geçmiş olsun buarada.umarım mutlusundur sonuçlardan.....

merhaba,

bana yengem tavsiye etmişti. o da arkadaşlarından duymuş. fethi bey anladığım kadarıyla belli bir kesimin gittiği bir doktor. yani güvenen tavsiye ediyor ve bir giden bir daha gidiyor. mesela ben de ileride slikon düşünüyorum ve başka bir doktor aklımdan bile geçmiyor, fethi bey pahalı olmasına rağmen.

randevu sanırım 1 hafta içinde bir güne vermişlerdi.

fethi bey hastasına karşı benim forumda okuduğum diğer bazı doktorlar kadar ilgili olmayabilir yanlız. Doktora ulaşma konusundaysa ilginç gelecek belki ama doktorun cep telefonunu biz almamıştık ve sonradan aramamızı gerektiricek bir durum da çok şükür olmadı. Bence çok temiz ve titiz iş yapıyor.

ilk gittiğimde aradığım doktor işte bu demedim, ben ona da pek inanmıyorum. Bir doktorun satış-pazarlama becerisine, konuşkanlığına, sevecenliğine değil yüzde yüz cerrahlığına bakmak gerektiğine inanıyorum. O yüzden de Fethi Bey beni ilk görüşmede o anlamda mest etmedi ama çok iyi bir cerrah olduğu ve çok güvenebileceğim konusunda kesinlikle 'işte bu' dedim. Ama dediğim gibi, çok dozunda ilgileniyor, fazladan ilgi alaka göstermiyor. Bu da bana yetti, önemli olan sonuçtu çünkü.

Sonuçtan çok memnunum, daha 4 hafta olmasına rağmen.

Ben de çok uzun yazdım galiba... Yardımcı olabilmişimdir umarım.

herneyse teşekkürler bilgilendirdiğin için. bende senin gibi önemli olan cerrahlığı olduğnu düşünüyorum. silikon yaptıran varsa Fethi Bey'e lütfen bizi bilgilendirsin. çünkü sonuçlarını çok merak ediyorum.

merhaba,

bana yengem tavsiye etmişti. o da arkadaşlarından duymuş. fethi bey anladığım kadarıyla belli bir kesimin gittiği bir doktor. yani güvenen tavsiye ediyor ve bir giden bir daha gidiyor. mesela ben de ileride slikon düşünüyorum ve başka bir doktor aklımdan bile geçmiyor, fethi bey pahalı olmasına rağmen.

randevu sanırım 1 hafta içinde bir güne vermişlerdi.

fethi bey hastasına karşı benim forumda okuduğum diğer bazı doktorlar kadar ilgili olmayabilir yanlız. Doktora ulaşma konusundaysa ilginç gelecek belki ama doktorun cep telefonunu biz almamıştık ve sonradan aramamızı gerektiricek bir durum da çok şükür olmadı. Bence çok temiz ve titiz iş yapıyor.

ilk gittiğimde aradığım doktor işte bu demedim, ben ona da pek inanmıyorum. Bir doktorun satış-pazarlama becerisine, konuşkanlığına, sevecenliğine değil yüzde yüz cerrahlığına bakmak gerektiğine inanıyorum. O yüzden de Fethi Bey beni ilk görüşmede o anlamda mest etmedi ama çok iyi bir cerrah olduğu ve çok güvenebileceğim konusunda kesinlikle 'işte bu' dedim. Ama dediğim gibi, çok dozunda ilgileniyor, fazladan ilgi alaka göstermiyor. Bu da bana yetti, önemli olan sonuçtu çünkü.

Sonuçtan çok memnunum, daha 4 hafta olmasına rağmen.

Ben de çok uzun yazdım galiba... Yardımcı olabilmişimdir umarım.

Selam Herneyse, ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafını koyabilir misin. Sonuçtan memnunsun anladığım kadarıyla

merhabalar fethi orak ve erol kışlalıoğlu arasında gidip geliyorum burun estetiği dusunuyorum yorumlarınız bekliyorum :)

erol beyle görüştüm fethi beylede görüşücem karar vericem duruma göre ama yorumlarıda dikkate alarak karar vericem :)

Son düzenleme:
hayırlısı olun canım senin için. ben barış çakıra karar verdim.umarım benim için hayırlı olur

benm brz ani oldu kararım fazla doktor da gezmedim açıkçası fethi bey anladığım kadarıyla cok yoğun görüştükten sonra karar vericem. barış çakırı duydum ben de siz neden onu tercih ettiniz

fethi orak'a burun ameliyatı olanlar fotoğraf ekleyebilirlerse çok sevinicem.

Arkadaslar Alman Hastanesi'nde gorev yapan Prof. Fethi Orak hakkinda bilgisi olan var mi acaba..Son zamanlarda Prof. Orak'a ameliyat olmus olan ya da yine Prof. Orak'a bir tanidigi ameliyat olmus olan varsa tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim..Tesekkurler..

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar Alman Hastanesi'nde gorev yapan Prof. Fethi Orak hakkinda bilgisi olan var mi acaba..Son zamanlarda Prof. Orak'a ameliyat olmus olan ya da yine Prof. Orak'a bir tanidigi ameliyat olmus olan varsa tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim..Tesekkurler..

herkese slm : )

ben ekim ayında fethi beyden randevu aldım, aralık ayının sonunda görüşebilmek ve ocakta ameliyat olabilmek için, ben gittiğimde marta kadar tüm ameliyatları doluydu yani pek öyle ben bu hafta randevu aliyim haftaya ameliyat olurum garantiniz yok : )

önümüzdeki hafta ameliyat olucam ve insanların internette geçirdikleri burun ameliyatları hakkındaki kötü şeyler beni pek etkilemedi çünkü fethi beyin gerçekten bu alanda çok başarılı olduğunu düşünüyorum, size o güveni saniyesinde veriyo, benimle gerçekten dozunda ilgilendi görüşmemizde oturup konuştuk, yarında resim çekilmeye gidiyorum, son olarak söylemeyi düşünüyorum ne isteyip ne istemediğimi.. ona ameliyat olan tanıdıklarımda var gerçekten çok memnunlar bakalım bana neler olucak insallah hayalimdeki gibi olur : )

slm arkadaşlar ben nazim duraga 2sene önce burun ameliyati oldum ve memnun deilim simdi fethi beyden randevu aldim tavsiye üstüne ama cok pahalı oldugu söylenio fiyatlari hakkinda bi bilgisi olan varmi?burun ameliyatiyla elmacik kemigi ameliyatini ayni anda olmak istiyorum fiyatlari hakkinda bilgisi olan söylerse sevinirim tsklr

fethi beye ameliyatımı olduum alçılıyım şu an ama hayalimdeki burun çıkıcak altından biliyorum, ağrım fln hiçbişeyim olmadı sadece gözlerim şişip azıcık morarmıştı ama iniyo morluğuda geçti bile azıcık bi nokta var... tampon çıkarken sadece içim gıcıklandı o kadar acımadı bile, inanılmaz bi doktor, herkese tavsiye ederim

fethi beye ameliyatımı olduum alçılıyım şu an ama hayalimdeki burun çıkıcak altından biliyorum, ağrım fln hiçbişeyim olmadı sadece gözlerim şişip azıcık morarmıştı ama iniyo morluğuda geçti bile azıcık bi nokta var... tampon çıkarken sadece içim gıcıklandı o kadar acımadı bile, inanılmaz bi doktor, herkese tavsiye ederim

gecmiş olsun canım inşallah istedigin gibi olmuştur.. bende fethı beye ameliyat olucam görüsmeye gitdim cok fazla tamam budur demedim görüsme esnasında ama sanirim atip tutmadıgı icin güven verdi,zaten tavsiyeyle gitdim görüşmeye.bide nekadara oldun ameliyatını ögrenebilirmiyim?

Back