• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. Evren HELVACI

Ameliyatını olmuştursun,hatta yemeğini bile yemiştirsin sanırım :) Geçmiş olsun canım,çok güzel haberlerle dön aramıza :16:

Ameliyat öncesi konustum acım diyo baska bişey demiyo bu kız:)
Sonrasını konusmadım yarın konusunca yazarım burdan.umarım memnundur..

ben haberlerını aldım mutlu valla cok memnunmus cok konusmadık oda acısından degıl sarjı az kalmıstı :) ıns benmkıde suyunkı kadar acısız olur :)

yeni ameliyat olanlar fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi acaba? ona göre bütçe ayarlamak gerekiyor çünkü):

Sabah aradı su:) gayet iyi canlı bir sesi vardı:)
Haber vermek istedim halinden cok memnun ve hiç agrısı yok:) ilk gün bile olmamış agrı acı. Güzel haberlerle o da döndü aramıza:) evren hanımın benle beraber forumdan üçüncü memnun hastası olarak çok şükür:)

yeni ameliyat olanlar fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi acaba? ona göre bütçe ayarlamak gerekiyor çünkü):

Özelden fiyat veriyoruz canım yardımcı oluruz evren hanımın sayfasındasın düşün arastır.. Herkes yardımcı bu forumda:)doktoruna karar verde...

Sabah aradı su:) gayet iyi canlı bir sesi vardı:)
Haber vermek istedim halinden cok memnun ve hiç agrısı yok:) ilk gün bile olmamış agrı acı. Güzel haberlerle o da döndü aramıza:) evren hanımın benle beraber forumdan üçüncü memnun hastası olarak çok şükür:)

evet ya amelıyattan cıkınca aksam konustuk hıc acısı yokmus sadece bı gergınlık o kdr masallah dedım walla.bıde gulerek poz vermıs dedım ooo baya gayet ıı agrısı sızısı yok wallahı ıns bende ole olurum evren hanımın elı baya haıfıf anlasılan :)

şans valla hiç ağrısız olarak atlatmak ameliyatıı masallah =)

Herkes farklı ameliyat sonrası geçirebiliyor. Acı eşiği derler ya:)
Bende cok kolay atlattım ama zor geçirenlerde var.. İnşallah gamze de kolay atlatacak:)
Tienen sen iyi oldun mu nasılsın canım??

Kizzzlaarrr dondum araniza hemde koca memeli olarak kih kih kih:))) suan evdeyim hic bir agrim sorunum yok her isimi kendim gorebiliyorum ama yinede desteksiz yapmamaya çalışıyorum daha önce hasta bile olmamistim hic sadece ameliyattan cikinca ilk yarim saat cok pismanlik duydumoda nnarkozdan canim yanmadi hic sadece bi sikinti basti hareket etmek istedim edemedim dislerim birbirine vurdu hep cok titredim surekli bi baygin hal vardi zaten annemle konusurken bile kut diye uyuyup kaliyormusum:) 295cc yuvarlak takıldı tek sorunum agir gelmesi yuyurken elimle alttan tutuyorum cok agirlar henuz alisamadim:)))) surekli bebek yagi sürüyorum gerginlik hissini azaltti o:) ben oldum kurtuldum artik gercek bir kadinim allah tum isteyen kizlara nasip etsin inşallah:))

Özelden fiyat veriyoruz canım yardımcı oluruz evren hanımın sayfasındasın düşün arastır.. Herkes yardımcı bu forumda:)doktoruna karar verde...

bana özelden msj atabilir misin peki(: bn çünkü bayan doktora ameliyat olmak istiyorum. doktor erkek olursa eşim oyar beni. izin vereceği varsa da vermez):

Kizlar evren hanimdan cok memnun kaldim boyutla ilgili su olsun bu olsun demedim o kendisi uygun gordugunu takti 295 cc cokta guzel olduu biraz daha buyuk olabilirdi diye dusunuyorum ama bu seferde meme dokumaz oldugu icin olmazmis protexin sekli bozulurmus ilerki donemlerde evren hanim bayan oldugu icin daha iyi anliyor bizi ne istedigimizi o yyüzden doktorunuza güvenin:)

benim 1.58 boya 295 cc mesela kendime uygun buldum :D

bana özelden msj atabilir misin peki(: bn çünkü bayan doktora ameliyat olmak istiyorum. doktor erkek olursa eşim oyar beni. izin vereceği varsa da vermez):

Teklifini kabul ettim sorularını yaz yanıtlarım irtibata geceriz:) bu sayfayıfa takip et fikir acısından ..
İyi geceler

Kizlar evren hanimdan cok memnun kaldim boyutla ilgili su olsun bu olsun demedim o kendisi uygun gordugunu takti 295 cc cokta guzel olduu biraz daha buyuk olabilirdi diye dusunuyorum ama bu seferde meme dokumaz oldugu icin olmazmis protexin sekli bozulurmus ilerki donemlerde evren hanim bayan oldugu icin daha iyi anliyor bizi ne istedigimizi o yyüzden doktorunuza güvenin:)

Hoşgeldin koca meme!!
Gayet güzel görünüyolar güle güle kullan canım:)

Herkes farklı ameliyat sonrası geçirebiliyor. Acı eşiği derler ya:)
Bende cok kolay atlattım ama zor geçirenlerde var.. İnşallah gamze de kolay atlatacak:)
Tienen sen iyi oldun mu nasılsın canım??

canım ıns bakalım yarın gorusmeye gıdıcem haberdar edrım senıde.suyunda ıyı haberlerını aldım cok sewındım hersey ıyı gecmıs cokta memnunumus agrısıda yokmus oh daha ne :)

Valla ne yalan soyliyim kizlar forumda yazilan ilk gun agrisindan cok korkuyordum hatta bi ara vazgecmeyi bile düşünmüştüm acaba benim agri esigimmi yuksek diycem ama yani hic mi agri olmaz:) çünkü kızlar cok ağrı oluyo fln yazinca bilemedim:) neysededigim gibi tek ssıkıntım ağır geliyorlar:))) yürürken elimle altına destek yapıyorum bide yanlardan koluma deyiyo cok tuhaf geliyor:-) benim boyum 170 ya herkes normal diyorda ben daha dolgun istiyirdum sanki birde sislikler inicek daha kas alti oldugu icin ezilecek neyse bi iyilessinde öyle bakalım:))

Kizzzlaarrr dondum araniza hemde koca memeli olarak kih kih kih:))) suan evdeyim hic bir agrim sorunum yok her isimi kendim gorebiliyorum ama yinede desteksiz yapmamaya çalışıyorum daha önce hasta bile olmamistim hic sadece ameliyattan cikinca ilk yarim saat cok pismanlik duydumoda nnarkozdan canim yanmadi hic sadece bi sikinti basti hareket etmek istedim edemedim dislerim birbirine vurdu hep cok titredim surekli bi baygin hal vardi zaten annemle konusurken bile kut diye uyuyup kaliyormusum:) 295cc yuvarlak takıldı tek sorunum agir gelmesi yuyurken elimle alttan tutuyorum cok agirlar henuz alisamadim:)))) surekli bebek yagi sürüyorum gerginlik hissini azaltti o:) ben oldum kurtuldum artik gercek bir kadinim allah tum isteyen kizlara nasip etsin inşallah:))

hem kasaltı olup hem bu kadar ağırız sızısız hafif atlatmak MAŞALLAH MAŞALLAH diyorum :nazar: vee darısı benim başıma çünkü kendi tercihim benimde kasaltı olacak insallah senin gibi en az hasarla kurtarırım malum elime bakan iki yavru var :emir_bebek: ne kadar cabuk toparlarsam o kadar makbul benim için.. çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun mutlu olman ayrı bi güzel :1:

Back