• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. Evren HELVACI

estetik cerrahlar da diğer doktorlar gibi silikon mümessillerinden komisyon alıyorlarmı aceba:D:D:D

yaa benim için fark etmez bi arkadaş marka sorana kadar aklıma bile gelmemişti hatta allergan iyi bi marka dediler diye öyle bi baktım nasıl bişimiş diye fark etmez benim için biran nce olsun istiyorumm:):)

dün medikalden sütyen baktım 125 lira dedi gözlerim açıldı valla:) çokta teferruatlı bir şeye de benzemiyordu sankimmm:)

kom'un helena modelini aldım baya bi zor buldum çanakkalede yaşadığım için hiç bir şey yok:):) baktığım her sütyen için beden ararken 80 b diyorum kız veriyo küçücük bu size olur diyor 80 b diyorum diğer kadınlarda yorum yapıyorlar 80 b sana olmaz sen onu alma diye:) çaktırmamaya çalışıyorum olur o bana fln diye en son sinirlendim girdiğim yerlerde o size olmaz şu bedeni verelim dediklerinde 80 b alabilirmiyim lütfen dedim hay allah:D:D:D

dün helena nın 80 b yi taktım çok komik gözüktü hiç inanasım gelmiyor içlerinin dolacağına :)

8 yaşında yiğenimin tişrtlerini katlayıp içine soktum sütyenin güzel oldu sankii:):)

ayyy olsun bitsinn arttııııkkk soooonn üüüüüçççççç:)

estetik cerrahlar da diğer doktorlar gibi silikon mümessillerinden komisyon alıyorlarmı aceba:D:D:D

yaa benim için fark etmez bi arkadaş marka sorana kadar aklıma bile gelmemişti hatta allergan iyi bi marka dediler diye öyle bi baktım nasıl bişimiş diye fark etmez benim için biran nce olsun istiyorumm:):)

dün medikalden sütyen baktım 125 lira dedi gözlerim açıldı valla:) çokta teferruatlı bir şeye de benzemiyordu sankimmm:)

kom'un helena modelini aldım baya bi zor buldum çanakkalede yaşadığım için hiç bir şey yok:):) baktığım her sütyen için beden ararken 80 b diyorum kız veriyo küçücük bu size olur diyor 80 b diyorum diğer kadınlarda yorum yapıyorlar 80 b sana olmaz sen onu alma diye:) çaktırmamaya çalışıyorum olur o bana fln diye en son sinirlendim girdiğim yerlerde o size olmaz şu bedeni verelim dediklerinde 80 b alabilirmiyim lütfen dedim hay allah:D:D:D

dün helena nın 80 b yi taktım çok komik gözüktü hiç inanasım gelmiyor içlerinin dolacağına :)

8 yaşında yiğenimin tişrtlerini katlayıp içine soktum sütyenin güzel oldu sankii:):)

Alıyo olabilirler:)doktorumuz hangisine karar verdiyse onu taktırmak en iyisi. Çok da detaya girmemek lazım, sonuçta işinde uzman bir doktor neden bize uygun olmayan birşey yapsın.. Çok az kalmış senin yaa heyecan doruktadır:52:

Acıklama yapma boşveerr:)
Deli kız sütyenin içine tişortmu koydun:)
Onu bile beğendiysen sen bi de olmuşunu düşün:)

boyutunaa karar veremeediimm:( ne büyüklükte istediğimi bende bilmiyorum henüz nolur yardımm edinn:( 34-36 bedenim byum 1.70 sizce ne büyüklükte olmalı fiziğime uyabilecek bişi çk büyük yada çok küçük kalsın istemiyorum:s

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Pazartesi ameliyat olcan değil mi?? Boyutuna çoktan karar vermiş ve hatta doktorunla bu konuyu telde bile olsa konuşmuş olman gerekirdi. Bence senin anlattıklarından doktorun senin adına karar verip birkaç altarnatifle ameliyat gününe hazırdır. Takıp çıkarıp vücuduna en uygun olana karar veriyor çünkü:)

evet ptesi olucam ama evren hanımla büyüklüğüyle ilgili en ufak bir şey konuşmadık:S

Enteresan?
Peki neye göre sipariş verdi protezleri...büyük ihtimal bikaç ölçü getircek yanında.. Konuşsaydınız daha net olurdunuz...
Cok az kaldı şimdiden iyi şanslar .inşallah istediğin memelere kavuşursun :)

Bilmiyorumki herhalde getirecektir yaninda sadece yuvarlak istedigimi söyledim bu kadar:) bugun istanbula geldim cok heyecanliyim ve korkmaya başladım biran once olsun bitsin son biiiiiirr:))

Az once sordum evren hanima bikac protez siparisi vermis uygun olana karar verecekmisiz simdi annrm geldi yanima oda 3sene once ameliyat olmustu 6ay kollarimi kullanmadım cok ağrım oldu fln diyor ameliyat sonrasi icin cok korktum ya birde ben otobusle 8saat yola gidicem ameliyattan sonra:s

Bilmiyorumki herhalde getirecektir yaninda sadece yuvarlak istedigimi söyledim bu kadar:) bugun istanbula geldim cok heyecanliyim ve korkmaya başladım biran once olsun bitsin son biiiiiirr:))
wallahı ben bıle yanında olucam sadece ama bende heycanlıyım muayne olucam ya :)

Bide benii düşün:) heyecandan bayilicam azda korku başladı sej mutlaka gel yarın:)

canım senin hiç dokun yoktu galiba cok agrın olabilir kas altı yapacaksa bence hemen yola cıkmayı ertele iyi düsün ... :S

ayrıca evren hanım doktor-hasta iliski seviyesini koruyan bir doktor bence araştırma yaparken onuda listenize eklemelisiniz.özellikle bayan doktor istiyorsanız özellikle düsünün derim bilgili kesin net cevap verebiliyor daha önce bir doktorla görüsmüstüm kadın kendinden hic emin değil güveni yoktu resmen girdiği ameliyatlarda naptı bilemiyorum kendinden cok güzel uzaklastırmıstı adını vermek istemiyorum o doktorun :)

ayrıca evren hanım doktor-hasta iliski seviyesini koruyan bir doktor bence araştırma yaparken onuda listenize eklemelisiniz.özellikle bayan doktor istiyorsanız özellikle düsünün derim bilgili kesin net cevap verebiliyor daha önce bir doktorla görüsmüstüm kadın kendinden hic emin değil güveni yoktu resmen girdiği ameliyatlarda naptı bilemiyorum kendinden cok güzel uzaklastırmıstı adını vermek istemiyorum o doktorun :)

Seninle aynı görüşteyim:) ne istediğini bilen ve kendine güvenen:) cok gecmiş olsun bu arada..

Kizlarrr suan yoldayım hastaneye gidiyorum iyi olduğum her an msj atacagim size:) evet kas alti olucam 1 hafta kalirim olmadi 1 hafta sonunda iyilesmis olurmuyum ? Cok acıktım ben yaaa evren hanim birşey yiyip içme dedi ameliyattan hemen sonra yemek yiyebilirmiyim?

Kizlarrr suan yoldayım hastaneye gidiyorum iyi olduğum her an msj atacagim size:) evet kas alti olucam 1 hafta kalirim olmadi 1 hafta sonunda iyilesmis olurmuyum ? Cok acıktım ben yaaa evren hanim birşey yiyip içme dedi ameliyattan hemen sonra yemek yiyebilirmiyim?

Hadi bakalım bol şanslarr:16:ameliyattan hemen sonra yemek yiyemezsin birkaç saatcik dayancaksın artık:)

su iyi olmussundur umarımm :nazar: insallah güzel gecmistir ameliyatın

Ameliyatını olmuştursun,hatta yemeğini bile yemiştirsin sanırım :) Geçmiş olsun canım,çok güzel haberlerle dön aramıza :16:

Back