cok tesekkur edrım aynı sekılde senınde sankı daha once arkadasmısız samımıyetını verdıgın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
Dilediğin an ara:) rica ederim:)
Doktorun kim olduğu mühim diil canım.karar ver ol ve kurtul:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur edrım aynı sekılde senınde sankı daha once arkadasmısız samımıyetını verdıgın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)
kesınlıkle haklısın daha once hıc kontrol ettırmedım fıkırlerını cok merak edıyorum doktorun bakalm nedıcek nasıl olucak ıns bıran once dogru olan kararı verırım :)Dilediğin an ara:) rica ederim:)
Doktorun kim olduğu mühim diil canım.karar ver ol ve kurtul:)
kesınlıkle haklısın daha once hıc kontrol ettırmedım fıkırlerını cok merak edıyorum doktorun bakalm nedıcek nasıl olucak ıns bıran once dogru olan kararı verırım :)
tamam cnm oglusunun uyumasını beklıyorum o halde :) aklıma bırseyler gelırse hemen ararım senı cok saol :)Senin vereceğin karar senin için en doğru karar olacak. Benim gibi eşinde destek:) daha nee:) olcak bitcek.. Oğlum uyuyunca resim yollarım sana..
Bişey olursa ara..
Görüşürüzz
bandaj olmayacak olmasına çok sevindim:) eminim ameliyattan snra daha gözümü açar açmaz memişlerime atıcam elimi:):)))) kızlar hiiiiçç merak etmeyinn her ayrıntıyı size aktarıcaamm:) gizem abla çook teşekkür ederim tüüm yardımların içinn:)
tamam cnm oglusunun uyumasını beklıyorum o halde :) aklıma bırseyler gelırse hemen ararım senı cok saol :)
canım bırde dedıgın markayı arastırdım kesınlıkle dogru secım gıbı geldı banada :)
natrella yada mentor benm okuduklarımdan daha cok memnunlar fakat konulardada yazıldıgı gıbı aslında bunun kararını bız kesınlıkle veremeyız sanırım gogsumuze gore bunu en ıyı secebılıcek olan doktorumuz olucaktır.en yaygın kullanılan evet mentor fakat herkeste mecbur kendı kullandıgını yorumlayabıldıgı ıcın pek bu konuda fıkır yurutemıyorum.zaten en onemlısı protezın fda onaylı olması sanırım.okudugum kadarıyla buna dıkkat etememız gereklı.bende senınn gıbı yumusak yada tas gıbı sert ıstemıyorum orta kıvamda.ancak gdıp gorustukten sonra bakalm banada ne dıcek cok merak edıyorum :)mentor markanın çok sert olduğunu söyledi evren hanım o yüzden allerganı uygun gördü ben ne çok yumuşak nede çok sert olsun istiyorum durum ne olacak:)
ay benımde o zamn en sert 3 yaptrmam gerek sonra hamıle kalınca emzırınce sarksın ıstemıyorum :) gercı memıslerı yaptırınca bıkac sene hamıle kalamm herhalde :)bakalım obur hafta evren hanmla gorusmeyı dunsuyorum bende ne onerıcek ne kadar buyuklukte olur dıcek merak ıcerısındeyım :)Protez'in sertlik dereceleri var. Benim mentor marka koheziv 3 mesela. 3 numara en serti oluyor ancak ilerde çocuk doğuracagımı sarkma olmamasını ve anatomik yapısını bozmamasını istediği için bunu tercih ettik. Yine mentor markada koheziv 2 orta sertlikte, koheziv 1 en yumuşağı oluyor.
aynen gamze buna yine doktor karar veriyor yapına göre :)
ay benımde o zamn en sert 3 yaptrmam gerek sonra hamıle kalınca emzırınce sarksın ıstemıyorum :) gercı memıslerı yaptırınca bıkac sene hamıle kalamm herhalde :)bakalım obur hafta evren hanmla gorusmeyı dunsuyorum bende ne onerıcek ne kadar buyuklukte olur dıcek merak ıcerısındeyım :)
mentor markanın çok sert olduğunu söyledi evren hanım o yüzden allerganı uygun gördü ben ne çok yumuşak nede çok sert olsun istiyorum durum ne olacak:)
Protez'in sertlik dereceleri var. Benim mentor marka koheziv 3 mesela. 3 numara en serti oluyor ancak ilerde çocuk doğuracagımı sarkma olmamasını ve anatomik yapısını bozmamasını istediği için bunu tercih ettik. Yine mentor markada koheziv 2 orta sertlikte, koheziv 1 en yumuşağı oluyor.
aynen gamze buna yine doktor karar veriyor yapına göre :)
Damla protezin sertlik dereceleri yok,yani tüm damlalar anatomik yapılarının biraz daha sağlam olması bozulmamaları için en sert yapıda olan jel kıvamı ile dolduruyorlar..Yani tüm damla protezler 3. derecede sert yapıdadır..Yuvarlak protezlerin ayrı ayrı 3 tane derecesi vardır..1. seviye yumuşak 2. seviye orta sert ve 3. seviye sert olarak..
Gögüs yapısına,yönteme göre bu sertlik dereceleri ayarlanıyor fakat yuvarlak protezlerde hastada özel bir durum olmadıgı sürece hep en yumuşak kıvamda olan 1. derece kıvam tercih ediliyor..
ben sadece natrella markasını hıc duymamsıtım herkes mentor kullanıyordu forumdakı bılgılerı okuyunca mentor nagor natrella hepsının aynı kalıtede oldugunu anlayabıldım daha once bır bılgım olmadıgı ıcınde giz81 ıle bunu paylasmıstım zaten.kesınlıkle baska markaları kotuledıgımız asla dusunulmesın.sonucta doktor kımın gogusune hangısı gıdıyorsa yada hangı markayı tercıh edıyorsa onu kullanıyor bunda yanlıs anlasılıcak bır durum yok sanırım.hepsını kendı gogusumuzde denesek bıle belkı aradakı farkı bızım anlamamız cok zordur emınmkı.kullanılan markalar hakkındakı bılgılerı okuduktan sonra fda onaylı olan herhagı bır marka sahsen benı tatmın edecektır dıye dusunuyorum :)Selam arzum nasılsın:)
Bi konuyu açıkığa kavuşturiyim:)
Hiç bir doktor natrelle en iyi marka diğerleri kötü diye bişey söylemedi benim bildiğim. Sadece seçimler farklılık gösteriyo doktorlar arasında.
Su,doktoruyla onunda fikrini alarak natrelle markasında karar kılmış ve aynı doktora görüşmeye gidecek olan gamze de mentor cok duyulmuş bir marka acaba natrelle nasıl dedi.. Olay bu.. Hatta ben de konusunca söyle söyledim: mühim olan bilindik bir marka olması ve mentor da natrellede bunlardan birisi, kafanızı takmayın.
Yani ortada marka kötüleme filan yok ve hiç bir doktorunda böyle bişey yapacağını sanmıyorum:)
Kaldı ki evren hanım da istediğiniz markayı kullanabiliyor..
Açıklık getirmek istedim. Ikı arkadaşımızda kararları ne olursa olsun yeni ameliyat olmayı düşünüyor ve oldukça heyecanlı:) dolayısıyla fazlaca araştırıyorlar. Ben hiç marka arastırmadım ya da secmedim.. Bilinenlerden birisi bana uyardı öyle de oldu:)
İyi akşamlar herkese..