ben de 6 gün önce Engin beye septorinoplasti ameliyatı oldum. burada gördüğüm fotoğraflar ve kendisiyle yaptığım görüşmeler sonucu ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım 4.5 saat kadar sürdü. Ameliyattan sonra bugüne kadar ağrım sızım olmadı hafif morluklarım ve şişliklerim var. Ameliyattan çıktıktan sonra alçılı haliyle de olsa şimdilik eskisine göre çok kibar görünüyor burnum. Tabi alçı çıkınca neyle karşılaşırım bilmiyorum. Fakat Engin Bey için kesinlikle gözardı edilmemesi gereken bir durum var: Kendisi gerçekten ilgili, sabırlı ve anlayışlı bir doktor. Ameliyatta neler yapacağını bana tek tek anlattı. Benim yüz yapımla ilgili sıkıntıları dile getirdi. Beni sorduğum her soruyla ilgili aydınlattı. Ameliyattan sonra ufak tefek sorularım içim bile kendisini cep telefonundan aradım sabırla beni dinledi. Gerçekten işini iyi yapmaya çalışan bir doktor. Umarım alçı çıkınca da güzel bir burunla karşılaşırım. Buradan da fotoğraflarımı paylaşırım.
özel hastane olduğu için hastanenin aldığı ücret yani ödediğim net ücret 2.400 tl....
senin ameliyat yakın zamandamıydı? fiyatlarda artış mı oldu acaba?ya da yapılan operasyona göre değişiklik gösteriyormu?özel hastane olduğu için hastanenin aldığı ücret yani ödediğim net ücret 2.400 tl....
senin ameliyat yakın zamandamıydı? fiyatlarda artış mı oldu acaba?ya da yapılan operasyona göre değişiklik gösteriyormu?
Eki Görüntüle 773852engin beye selamlar saygılar
Dr un gosterdigi resimlerde bu kadar hos durmuyodu.acikcasi korkmustum resimlere baknca ama bu resmi gorunce rahatladm gayet guzel olmus gule gule kullan:)))
bütün msjları okudum ama ücret konusunda bilgi alamadım ameliyat olan arkadaslar ücret yazabilir mi ona göre kalkıp antalyaya gelcem
arkadaşlar kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama birşey dikkatimi çekti.konunun ilk üç dört sayfalarındaki arkadaşlar(hepsi için demiyorum) sadece bu sayfaya yorum yazmak için üye olmuşlar sanki. bir günlük on günlük en fazla 20 günlük forumda aktifler. buda beni düşündürdü. belkide ben fazla şüpheciyim.asla kimseyi suçlamıyorum.yinede dikkatinize.
canım ben setum deviasyonu ve estetik ameliyatı oldum engin bey 2 gün hastanede yatırdı toplam 3.000 lira ödedim
Carsamba gunu hastanede karsilastgm kisi sen miydin acaba?ateli ckrtmaya gelmis biriyle konusmustum:)
Mrb arkadaslar pazartesi ameliyata giricem ins.yanima neler almam gerek tecrubeli arkadaslar bana yardmci olurmusunz sizin de keske yanima alsaydm dediginz seyler oldumu.cantami hazrlicam tesekkur ederim simdiden:)
Sonunda ameliyat oldum.merakla slcinin cikmasini morluklarmn gitmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?