Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

evet fiyatınıda söylermisin:) ayrıca her ameliyat için aynı fiyatmıdır en önemlisi de ameliyat sonrası ya iz kalırsa daha sağlam bilgiler olsa keşke:S

tabikide serikte burun ameliyatı yapılmıyo anlamına gelmez. sonuçta antalya gibi bi yerden bahsediyoruz tıp fakültesi ve özel hastanelerle dolu olan bi memleket. merkezde o kadar iyi doktorlar varken proflar vs. küçük bi ilçedeki kbb doktoruna bu kadar kişinin ameliyat olması şaşırtıcııııııı :))))) herkesin kendi seçimi bana ilginç geldi fikrimi belirttim yaptıran yada yaptıracak olanlara bol şans umarım umdukları gibi geçer herkesin ameliyatı.

slm ..ilk olarak eğer bir foruma katılıyorsanız forumda yazanları sahtekarlık yada yalancılıkla suçlayamazsınız buna hakkınız yok.. sağlık konusunda yada estetik konusunda ciddi problem yaşayan biris,i bence en ufak ihtimali bile değerlendirir ..Bir sürü doktora gittm ve ameliyat günü aldığım ve gitmediğim bile oldu...Ben sadece tavsiye edebilirm sizi zorla ameliyat ettiremem:) ben maşallah ameliyatımı oldum hayatıma devam ediyorum buraya yazdığımın bana değil gerçekten bu işi araştıran ihtiyacı olan insanlara yardımdır mail adresini gönderen olursa foto paylaşabilirim ...herşeyden önce istemek gerek ..muayene olmak için milyarlar harcamazsınız devlet hastahanesi..

kızlar serik küçük yer diye hekimi de mi küçük allah aşkına ya...sonuçta bu doktorun kendini geliştirmesiyle alakalı bir mevzu.tıp fakültesinde olur işe yaramaz ya da bir sürü paranızı alır bir kaç ay sonra burnunuz çöker.önemli olan şey deneyim,bilmem anlatabildim mi?
Engin Beyin hastalarının hiç biri ameliyat sonrasında herhangi bir sorun yaşamıyorlar ki ben de onlardan biriyim.ne doğru düzgün morluğum oldu ne acı hissettim ne de yaptırdığıma pişman oldum hatta yine olsa yine yaptırırım yani.Bulabileceğiniz en mükemmel doktor,kaçırmayın derim ben.
ayrıca fiyatı da bu kadar takmayın yani öyle yüksek meblağlarda değil.hem kötü bir doktora yaptırıp çöken burnunuzu tekrar yaptırmaya vereceğinize...bence doğru adrestesiniz fıstıklar.öptümmmm

konuya cevap yazanların hepsinin ilk mesajı
serik gibi küçük bi yerde ameliyat olan bu başlığın açılmasını bekleyen ne çok kişi varmış.

Arkadaşlar Engin beyin bir ilçe de çalıştığı ,estetik ameliyatlarını başarılı bir şekilde yapamadığı anlamına gelmiyor. Bence yanlış düşünüyorsunuz Antalya’nın ilçesinde bu kadar başarılı doktor olamaz diye bir kural yok! Biz buraya yorumlarımızı yaşamış ve görmüş kişiler olarak yazıyoruz.
Ayrıca benim arkadaşlarım o bahsettiğiniz hocalardan birine ameliyat oldu ama şu anda hiç memnun değil. Engin beyin deneyimlerini gidip kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Sizi ameliyat edip bırakmıyor o kadar çok ilgileniyor ki en ufak bir aksilikte gece gündüz demeden ona ulaşıyor ve birlikte bir hal çaresine bakıyorsunuz. Ben çoookkk ama çok memnunum, burnumla ilgili gelen yorumlarda çok güzel..

herkese tekrar selamlar

forumu ben başlattım ama takim edemedim son günlerde bayram tatili falan derken baya muabbet olmuş ama :)

bazı ilginç gelişmeler oldu onları aktarayım size..dün serik devlet hastanesine gittim muayene olmak için..doktor bey ameliyatta dediler..baya bekledim sonra ameliyattan çıktı görüştük kendisiyle.hemen konuya girdim ben burun tıkanıklığım olduğunu falan anlattım estetik müdahalede istiyorum dedim..
doktor bey önce beni muayene etti ,sonra estetik ameliyatın risklerini falan anlattı uzun uzun eminmisin diye birkaç defa sordu..ameliyat süresinden iyileşme döneminden falan bahsetti adeta beni çaydırmaya çalıştı gibi geldi...bende daha önce baya araştırdım dedim, kararlıyım ameliyat olmaya dedim :)
sonra resimlerimi çekti laptopda biraz uğraştı 3 değişik model yapmış hangisini beğendiğimi sordu ...bir tanesi fazla abartılı geldi bana.. doğal burun istediğimi söyledim..sonunda ikna oldu ..yani resmen ben ameliyat için ısrar eder pozisyonda kaldım :)
daha sonra önceki ameliyat olan hastaların resimlerini gösterdi bana..yüzlerce resim vardı 20-30 tane hastaya baktım herhalde :) sonuçlar çok iyi gerçekten tabi bana kötülerini göstermemiştir kesin ama burnu çok kötü hastaları ameliyat etmiş..daha önce başarısız operasyon geçirener falanda vardı onlarıda ameliyat etmiş ..ben beğendim açıkcası :)
zaten doktor bey çok sakin ve rahat bir insan beni hiç germedi açıkcası..yaşıda beklediğimden genç iletişim kurmakta zorlanmadım yani..devlet hastanesi doktoru olduğundanmıdır ameliyat için hiç ısrar etmedi mesela senin burnun çok kötü değil falan dedi eminmisin bu operasyona diye bir kaç kez tekrar sordu..
sonra asıl meseleye geleyim randevu ne zamana vereceksiniz dedim..ta tammmm benim tayinim çıktı demezmi ( şok oldum tam karar vermişken ...nereye geçeceğim bu ay belli olur dedi ona göre konuşuruz dedi..telefonları aldık ve ayrıldım ordan..
umarım antalya merkeze falan gelir serik uzak zaten dolmuşla 1 saat sürüyor nasıl gelip gideceğimi düşünüyordum bende..ama randevu alamamak ve belirsizlikde beni üzdü..
şimdilik durumlar bu..
bu arada para konusunu soranlar olmuş..bende sordum tabii ...sen öğreciymişsin bişey vermene gerek yok dedi :)

slm tekrar takip eden arkadaşlara

doktor beyle telefonlaştık hafta sonu ..kemer devlet hastanesine çıkmış tayini.. sanırım istemeden göndermişler
oraya gel hallederiz dedi ama ben o hastaneyi biliyorum sağlık ocağı gibi bir yer..orada da ameliyat olmak istemem yanii

şimdilik beklemeye karar verdim belki başka bir doktor ile görüşürüm...hevesimde kaçtı biraz tam ameiyat olmaya karar vermişken doktorun tayini çıkıyor
şansmı bendeki de yani...

selam :)benm 2.5 ayy oldu şükür iyiyim..ben cuma günü olmuştum ameliyat ve haftasonu da doktorum bırakıp gitmedi geldi .hatta geçici görevle korkuteline gitmişti .o halde cok dikkat edyor ameliyat sonrası sürece...Ameliyat olmayı isytiyorsan bence kemere git derim neden dersen ..eğer sana gel demişse en iyi ortamı hazırlayıp seni öyle ameliyat edecektr.benimki tavsiye sadece umarım hayırlısı olur senn içn :)

Yani kaç kişi ameliyat oldu Engin beye anlayamadım , gerçekten bu çok önemli benim gibi aylardur kararsız korkan birisi için .lütfen yardımcı olun.Ayrıca nekadar alıyor ? uvvvvv bende olmak istiyorum korkuyorum

merhaba bende antalyada yaşıyorum.burun estetii araştırmasındayım.nerede ve nekadara oldunuz ameliyatı acaba? ayrıca kılak bırın boğaz doktormu yoksa estetik cerrahmı Dr. Engin bey.teşekkürler. Resimşeriniz varmı öncesi ve sonrası.gerçi yeni üyeyim resimşeri henüz göremiyorum :)

selam arkadaslar hepinizin yorumlarını okudum benım sornum burun ucu dusme oldu asaya dogru ve nefes almakta zorlanıytorum sankı hep grıpmısın gıbı kkb doktorumu yoksa estetık dr onerırsınız ben karar veremedın fıkırlerınızle yardım beklıyorum

herkese iyi geceler

dün doktor endin bey bana msj atmış, devlet hastanesinden tamamen ayrılmış artık medstar Antalya hastanesi diye bir hastanede olacakmış..

bilemiyorum iyimi kötümü ..eminim şartlar daha iyidir ama fiyatda ona göre yüksektir...bir gün gidip konuşacağım bakalım ne kadar fiyat verecekler..
zaten öğrenci halleri
acaba bildiğiniz devlet hastanesinde bu işi yaptırabileceğim iyi bir başka hekim varmı ?
tabi Antalyada olacak
teşekkürler

Atatürk araştırma ve eğitim hastanesinde doç dilek şenen bir görün bilmiyorum fakat iyi diyorlar.Birde erkek plastik cerrah vardı ona da iyi diyorlardı bir görüş.

tekrar selamlar herkese

bugün doktorumla görüşmeye medstar hastanesine gittim
güzel ve kalabalık bir yere benziyor...
fiyatları öğrendim ..merak edenler için yazayım.. eğer bir sağlık sorunu yoksa sadece estetik ise için 2500-3000 arası fiyat çıkıyormuş
filmlerde sağlık sorunu çıkarsa biraz daha indirim oluyormuş ama çokda düşmez dediler.

durumlar böyle bir sponsor bulabilirsem ameliyat olabilirim hen an :) ...
o zaman becerebilirsem fotolarıda paylaşacağım :)

Atatürk araştırma ve eğitim hastanesinde doç dilek şenen bir görün bilmiyorum fakat iyi diyorlar.Birde erkek plastik cerrah vardı ona da iyi diyorlardı bir görüş.

evet o doktorun adını bende duyudum plastik cerrah galiba... ama benim sağlık sorunlarımda baya fazla güzelleşeyim derken daha kötü nefes alan bir burun istemiyorum o yüzden KBB ci olsun istiyorum ameliyatı yapan

28 Şubat'ta Medstar'da Engin Bey'e ameliyat oldum, şu anda 10. günüm ve çalışmaya başladım. Herhangi bir ağrım veya acım olmadı (ne tampon ne de alçım çıkarken) Engin Bey oldukça ilgili, çok araştırmıştım ve aklımda birkaç doktor vardı kendisiyle görüştükten sonra düşüncelerim kesinleşti. Burnum şu anda şiş ve bu kadar kısa bir süre bir şeyler söylemek için erken ama ben bu şiş halini bile beğeniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim..

konuyla ilgili redbutterfly, 100 tane yorum yazmadan mesajlara cevap verilemiyor sanırım, o yüzden buradan cevap vereceğim sana umarım görürsün. yukarıda bahsedilen fiyatlar doğru, benim ameliyatım da o civarda tuttu, eğer bir sağlık problemin varsa sigorta bir kısmını karşılıyor demişti Engin Bey bana ama bahsettiğim gibi benim herhangi bir sağlık problemim yoktu, bundan dolayı ne kadarlık bir kısmını karşılıyor bilmiyorum.

slm arkadaşlar bende nefes alma problemi var bunun için ameliyat olmayı istiyorum ve olmuşken estetikte olcam ama korkuyorum korkumda ağrı sızı değil ya görüntüsü kötü olursa diye korkuyorum çünkü etrafımdakiler estetik olmama karşı daha kötü olursan görürüm seni diyolar bişey yok burnunda diyolar her aile gibi :) işte kötü olursa demedikmi dicekler korkuyorum özerdemleri araştırıyodum ama engin beyde iyi olmasa bukadar kişi yorum yapmazdı onunla görüşcem engin beye ameliyat olan varsa fotoğraf paylaşabilirmi rica etsem merdogan540@gmail.com adresim burdanda gönderebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…