Dr. Emre Apaydın hakkında bilgisi olan?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.631
1.123
Aramızda Emre Apaydın hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İllaki kendi deneyiminiz olması gerekmez. Bir tanıdığınız kendisine ameliyat olmuştur, memnun kalmıştır veya kalmamıştır. Bu da olur. Ben facebookta kendisinin yaptığı ameliyatlara denk geldim ve hepsini çok beğendim. Yalnız bunların hepsi ilk ameliyattı. Revizyonda nasıldır kendisi acaba?

Aramızda Emre Apaydın hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İllaki kendi deneyiminiz olması gerekmez. Bir tanıdığınız kendisine ameliyat olmuştur, memnun kalmıştır veya kalmamıştır. Bu da olur. Ben facebookta kendisinin yaptığı ameliyatlara denk geldim ve hepsini çok beğendim. Yalnız bunların hepsi ilk ameliyattı. Revizyonda nasıldır

Merhaba kuzenimin kız arkadaşı ameliyat oldu. Sonuçtan gayet memnun kaldı. Ameliyat ve sonrasındaki süreçi çok rahat atlattı.
Aramızda Emre Apaydın hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İllaki kendi deneyiminiz olması gerekmez. Bir tanıdığınız kendisine ameliyat olmuştur, memnun kalmıştır veya kalmamıştır. Bu da olur. Ben facebookta kendisinin yaptığı ameliyatlara denk geldim ve hepsini çok beğendim. Yalnız bunların hepsi ilk ameliyattı. Revizyonda nasıldır kendisi acaba?
merhaba kuzenimin kız arkadaşı ameliyat oldu. Şuan sonuçtan gayet memnun onun ilk operasyonuydu ama bildiğim kadarıyla revizyonlarda da gayet başarılı. Ameliyat sonrası şişlik morarma vs olmadı. Sonrasında da ilk günkü gibi ilgili bir doktor kontrol vs . Bir gidip görüşmek gerekli tabi

Ben Emre Hocaya burun dolgusu yaptırdım gayet memnun kaldım . Arkadaşım da rinoplasti olmuştu o da aynı şekilde memnun kaldı . Tavsiye ediyorum kendisini

Ben Emre Hocaya burun dolgusu yaptırdım gayet memnun kaldım . Arkadaşım da rinoplasti olmuştu o da aynı şekilde memnun kaldı . Tavsiye ediyorum kendisini
Keşke burnunuzu görme şansımız olsaydı. Daha önce ameliyat olmuş muydunuz peki burnunuzdan? Yoksa bu ilk müdahale miydi?

X