Nasil anlıyorsun cnm merak ettimBugün adetim başlayıp biteli 9 gün oluyor dün eşimle beraber olduk ama tutmadı ben ilişkiden bir gün sonra hamile kaldığımı anlayabiliyorum bakalım gün aşırı çalışmalara devam umarım isteyen herkezin mis kokulu bebisleri olsun
Canım birliktekil olduğu günün ertesi günü düş alıp temizlendiğin halde vajinadan sperm geri geliyor bir miktar ve o günden sonra garip bir koku oluyor işte bunlar oldumu evet tutu diyorum adetime 1 hafta kala test yapıyorum ve evet yanılmıyorum eğer sperm ertesi gün gelmezse malesef tutmuyor bunları hep yaşadım ama dedim ya belki bu benim bünyem ile alakalıNasil anlıyorsun cnm merak ettim
Aaa ne guzel hemen farketmek ya bencede haklısın bünye ile alakalı olsa gerekCanım birliktekil olduğu günün ertesi günü düş alıp temizlendiğin halde vajinadan sperm geri geliyor bir miktar ve o günden sonra garip bir koku oluyor işte bunlar oldumu evet tutu diyorum adetime 1 hafta kala test yapıyorum ve evet yanılmıyorum eğer sperm ertesi gün gelmezse malesef tutmuyor bunları hep yaşadım ama dedim ya belki bu benim bünyem ile alakalı
Aynen ama bu ay böyle bişi ihsetmedimAaa ne guzel hemen farketmek ya bencede haklısın bünye ile alakalı olsa gerek
Belki ilactandir ins gebesindir cnm bat kacAynen ama bu ay böyle bişi ihsetmedim
InsallahBelki ilactandir ins gebesindir cnm bat kac
Yaşla ne alakası var anlamadım ben burada yanlış birşey yaptığımın farkındayım ve destek için yazdım burası paylaşım yeri ve bende paylaştım amaçsız yorum yapmayın lütfen ben herşeyin farkındayım okeyDoktordan izinsiz kullanman aşırı yanlış bir davranış, 40 yaşında kadınsınız yapmayın.
Yaşla ne alakası var anlamadım ben burada yanlış birşey yaptığımın farkındayım ve destek için yazdım burası paylaşım yeri ve bende paylaştım amaçsız yorum yapmayın lütfen ben herşeyin farkındayım okey
Tamam 40 yaşındayım bir hata yaptım ve burada paylaştım zaten bilincideyim sızın onu yazmaniza gerek yok ki çok saçma ben yaptığımı savunmuyorum savunursam o Zaman yazarsınız şuan ben böyle endişeli iken çok saçma cokYaşla çok ilgisi var soyle ki 40 yaşında bir kadınsınız iki çocuk annesisiniz daha bilinçli olmanız gerekli..
Evey bende araştırdım kist oluşuyormuş yapcak bisi yok içtim sonuçta umarım kist oluşmaz şuan ay sonuna kadar değerlendiriyorum umarım tutar bu ay hamile kalamzsam artık taktiri ilahi diyip bu serüveni bırakıyorum cuñku çok yoruldum beklemekten ve çok kilo aldım.... umarım bu ay senden güzel haberi alırız ınsallah bebisine kavuşursunKlomen değilde ben 5 gün femare kullandım adetin 12.günü gittim 14 mm di
15.günü baktu 21.6 ydı yumurtam ve 16.günü çatlatma iğneai verdi 16 17 18 19 günleri değerlendirdik sonuç perşembe belli olacak
Siz nasıl cesaret ettiniz dr sormadan başka dr gitseydiniz tedavinizi söyleseydiniz en azından yumurta buyukluğune göre çatlatırdı ve ilişki günlerini söylerdi
Bazılarında yumurta buyuyunce çatlamıyabiliyormus ve kistw dönüşüyormuş..
Yok bence bırakma bak ben inofolic combi içiyorum bu bile hamile kalmayı kolaylaştırıyor havuç kürü yap oda çatlamasını saglıyor ilişki sonrası 1 saat ayaklarını basucına dogru dik tut bol dua et gerisi takdir ilahiEvey bende araştırdım kist oluşuyormuş yapcak bisi yok içtim sonuçta umarım kist oluşmaz şuan ay sonuna kadar değerlendiriyorum umarım tutar bu ay hamile kalamzsam artık taktiri ilahi diyip bu serüveni bırakıyorum cuñku çok yoruldum beklemekten ve çok kilo aldım.... umarım bu ay senden güzel haberi alırız ınsallah bebisine kavuşursun
Havuç kurunu hiç duymadım nasıl hazırlanıyorYok bence bırakma bak ben inofolic combi içiyorum bu bile hamile kalmayı kolaylaştırıyor havuç kürü yap oda çatlamasını saglıyor ilişki sonrası 1 saat ayaklarını basucına dogru dik tut bol dua et gerisi takdir ilahi
Gitmeye korkuyorum bugün ovulasyon günüm inşallah tutunur yoksa yasmine başlayacağım adetimden sonraBaska bir dr a gidip en azindan yumurta olusmusmu diye kontrol ettirin bence
Ama siz fena alistiniz kendi basiniza is yapmaya. Gidin bi dr a yemez dr sizi . Insan hayati bu kdr ucuz degil....Gitmeye korkuyorum bugün ovulasyon günüm inşallah tutunur yoksa yasmine başlayacağım adetimden sonra
Şaka gibi bir üye, 2 evladı var başıma bir şey gelir diye de korkmuyor çok garip.Ama siz fena alistiniz kendi basiniza is yapmaya. Gidin bi dr a yemez dr sizi . Insan hayati bu kdr ucuz degil....
Gercekten cok garip yani :))Şaka gibi bir üye, 2 evladı var başıma bir şey gelir diye de korkmuyor çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?