Slm arakadaşlar ben 40 yaşında 2 çocuk annesiyim 8 yıl yasmin kullandım 2 yıldır bıraktım korunmuyorum 3cu çocuk istiyoruz ama olmadı geçen ay dr gittim testler yapildi yumurtaliklarim yavaş çalışmaya başlamıs regl olsugunda gel hap verelim dedi ama ben regl olduğumda dr izne çıkmış bende bu ay boş geçmesin diye ilaç araştırdım klomen diye bir hap buldum regl 3gunu başladım bugün biteli 2 gün oldu kasıklarımda ağrı var sizce normalmi korkuyorum.
Gelicek ay gideceğim ama şuan ne yapmam gerek ağrım var yumutluyormuyum acabaKlomen i keşke dr kontrolünde kullansaydınız bende tam olarak bilmiyorum ama rahim filmi de isteyebilirdi dr unuz yada yumurta rezervilerine bakacak olabilirdi benimde dr um regl günü çağırdı size söylediklerimi yaptı
Akintida varsa yumurta catliyo olabilir degerlendirin bu arayi.Gelicek ay gideceğim ama şuan ne yapmam gerek ağrım var yumutluyormuyum acaba
Akıntı yok sadece ağrı illa akıntı olması şartmı acabaAkintida varsa yumurta catliyo olabilir degerlendirin bu arayi.
Deil sanirim agri devam ettikce degerlendirin o zaman.benimde yumurta buyurken kasik agrim coktuAkıntı yok sadece ağrı illa akıntı olması şartmı acaba
Insallah olur dua edin çok istiyorumDeil sanirim agri devam ettikce degerlendirin o zaman.benimde yumurta buyurken kasik agrim coktu
Dr izni bir ay malesef gidemiyorumBen 5. Gun basladim klomene 13. Gun catlatma ignesi 14 15 16 iliski dedi doktor sizde 13. Gun falan doktorunuz geldiyse bi gorunün belki yumurtalarin boyutuna bakar
Gun asirı degerlendirin o zaman yada baska bi doktora görünün umarim iyi haber verirsinizDr izni bir ay malesef gidemiyorum
Gun asirı degerlendirin o zaman yada baska bi doktora görünün umarim iyi haber verirsiniz
Periyodun kaç gün
inşallah
Bugün adetim başlayıp biteli 9 gün oluyor dün eşimle beraber olduk ama tutmadı ben ilişkiden bir gün sonra hamile kaldığımı anlayabiliyorum bakalım gün aşırı çalışmalara devam umarım isteyen herkezin mis kokulu bebisleri olsunPeriyodun kaç gün
Klomen 1 2 gün öne çekebilir bir gun durup bir gün ilişki olursa yakalarsiniz Insaaallah
Nasil anliyosun o kadar erkenBugün adetim başlayıp biteli 9 gün oluyor dün eşimle beraber olduk ama tutmadı ben ilişkiden bir gün sonra hamile kaldığımı anlayabiliyorum bakalım gün aşırı çalışmalara devam umarım isteyen herkezin mis kokulu bebisleri olsun
6 hamilelik geçirdim hepsinde aynısı oldu belki bu belirti sadece benim bünyem ile alakalı ama kesin ve hić yanıltmadı beniNasil anliyosun o kadar erken
Vaouv çok ilginç ne o belirti6 hamilelik geçirdim hepsinde aynısı oldu belki bu belirti sadece benim bünyem ile alakalı ama kesin ve hić yanıltmadı beni
Yani kaç günde bir adet olursun 28 ,35 v.s. demekBugün adetim başlayıp biteli 9 gün oluyor dün eşimle beraber olduk ama tutmadı ben ilişkiden bir gün sonra hamile kaldığımı anlayabiliyorum bakalım gün aşırı çalışmalara devam umarım isteyen herkezin mis kokulu bebisleri olsun
Yani kaç günde bir adet olursun 28 ,35 v.s. demek
Istedim son adet günüunn ilk gununden sayarak 9. Gunse bugün ve ornegin 28 gun de bi oluyorsan henüz yumurtlamana 3 ya da 4 gun var
Veya 35 ise diyelim
Dahaa ooo 10 gun var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?