Dr danışmadan klomen kullandım

Papros

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
23
7
1
46
Slm arakadaşlar ben 40 yaşında 2 çocuk annesiyim 8 yıl yasmin kullandım 2 yıldır bıraktım korunmuyorum 3cu çocuk istiyoruz ama olmadı geçen ay dr gittim testler yapildi yumurtaliklarim yavaş çalışmaya başlamıs regl olsugunda gel hap verelim dedi ama ben regl olduğumda dr izne çıkmış bende bu ay boş geçmesin diye ilaç araştırdım klomen diye bir hap buldum regl 3gunu başladım bugün biteli 2 gün oldu kasıklarımda ağrı var sizce normalmi korkuyorum.

Klomen i keşke dr kontrolünde kullansaydınız bende tam olarak bilmiyorum ama rahim filmi de isteyebilirdi dr unuz yada yumurta rezervilerine bakacak olabilirdi benimde dr um regl günü çağırdı size söylediklerimi yaptı

Kasiklarinda agri olur cünku yumurtalari büyütuyor.bence dr kontrolunde kullanmalisin.bende asilama tedavimde kullandim.günde 1 tane 5 gun kullandim ve yeterli büyüklüge geldi yumurta.ama baskasinda boyle olmayabilir.yada fazla buyütebilir.

Ilk deneyimim normalde bir sorunum yoktu ama yaş ilerleyince yumurtaliklar yavaşliyor benim asıl merak ettiğim klomen bitince nezaman ilişki olmalı dr da izinli soramıyorum klomen içtim ama ne yapamam gerekiyor bilmiyorum

Gelicek ay gideceğim ama şuan ne yapmam gerek ağrım var yumutluyormuyum acaba

Ben 5. Gun basladim klomene 13. Gun catlatma ignesi 14 15 16 iliski dedi doktor sizde 13. Gun falan doktorunuz geldiyse bi gorunün belki yumurtalarin boyutuna bakar

Periyodun kaç gün
Klomen 1 2 gün öne çekebilir bir gun durup bir gün ilişki olursa yakalarsiniz Insaaallah
Bugün adetim başlayıp biteli 9 gün oluyor dün eşimle beraber olduk ama tutmadı ben ilişkiden bir gün sonra hamile kaldığımı anlayabiliyorum bakalım gün aşırı çalışmalara devam umarım isteyen herkezin mis kokulu bebisleri olsun

Nasil anliyosun o kadar erken

Yani kaç günde bir adet olursun 28 ,35 v.s. demek
Istedim son adet günüunn ilk gununden sayarak 9. Gunse bugün ve ornegin 28 gun de bi oluyorsan henüz yumurtlamana 3 ya da 4 gun var
Veya 35 ise diyelim
Dahaa ooo 10 gun var...

Yani kaç günde bir adet olursun 28 ,35 v.s. demek
Istedim son adet günüunn ilk gununden sayarak 9. Gunse bugün ve ornegin 28 gun de bi oluyorsan henüz yumurtlamana 3 ya da 4 gun var
Veya 35 ise diyelim
Dahaa ooo 10 gun var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…