Dr Cemil Yurtseven'e burun estetik ameliyatı oldum, bu bir aşırı tavsiye konusudur :)

Çok güzel ve doğal olmuş. Öncesini de koysaydınız iyi olurmuş. Sağlıkla kullanın.

Merhaba kime oldunuz aceba bnde 3 kez olmayı düşünüyorum birde memnun musunuz hala kıkırdak kullanildimikaburga kulak yoksa kendi icindenmiyapıldı

Önerdiğiniz doktor yüzünden botoks zehirlenmesi yaşadım ve asla ilgilenmedi. Hayatımı bile kaybedebilirdim bu sebepten. Kendisine ameliyat olmayı düşünenlere duyurulur
Merhaba çok geçmiş olsun, botoks zehirlenmesi tam olarak nedir , süreciniz nasıl ilerledi?

Bu arada bende ona ameliyat oldum ve sonucundan memnun olmayanlardanım, sonraki süreçte ilgi sıfır zaten..

Merhaba çok geçmiş olsun, botoks zehirlenmesi tam olarak nedir , süreciniz nasıl ilerledi?

Bu arada bende ona ameliyat oldum ve sonucundan memnun olmayanlardanım, sonraki süreçte ilgi sıfır zaten..
gözlerde çift görme- nefes zorluğu, yutamama,kollarda güçsüzlük . Hastaneden yatış kararı çıktı bana.
Tüm sorumluluğu kabul ediyorum diyip imza atarak hastaneden çıkış yapabildim ve kendisini arayıp söylediğimde asla ilgilenmedi. Çok doz yaptım yaaaa ondandır dedi gevsek bir şekilde.

Siz burun ameliyatı mı oldunuz?

çok geçmiş olsun, zehirlenme sonrası umursamaz bir davranış hastayı çok çaresiz hissettiriyor. Bende kendi durumumda benzer durumu yaşadım. Evet burun ameliyatı olmuştum

çok geçmiş olsun, zehirlenme sonrası umursamaz bir davranış hastayı çok çaresiz hissettiriyor. Bende kendi ameliyatımda benzer durumu yaşadım. Evet burun ameliyatı olmuştum

Merhaba bende botoks zehirlenmesi yaşıyorum yaklasik on gundur. İki gun once panzehir verildi. Ayni semptomlarimiz var. Cok cok kotu. Dusmanimin basina vermesin allah. Siz simdi nasilsiniz? Benim konusmam bozuldu ve bakislarim da ayni sekilde odaklayamiyor, gozde kayma var. Tamamen duzeldiniz mi? Duzeldiyseniz ne kadar zamanda eskiye donebildiniz? Bu arada ben koltuk altina terleme botoksu yaptırmıştım maalesef

sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Gerçekten inanılmaz ürkütücü şeyler . Benimki geç farkedildi yani sebep olarak botoks oldugunu anlayana kadar başka bir kas hastalığı teşhisi kondu. 1 ay sürdü benimki. Merak etmeyin tamamen düzeldim.
Birden düzeliyorsunuz çok garip bir şey ama kalıcı olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…